הכאב שבצעד הנכון

Gods Wave

New member
הכאב שבצעד הנכון

ככה אני מסכמת את הפרק, אני חושבת. אין לי כוח להרחיב עכשיו, אולי בפעם אחרת.... זה והתעללות בצופים. עוד חלום ועוד חלום. אולי הפעם זה באמת? לא.. אין סיכוי. הא, הוא מתעורר. בני זונות. כבר אמרתי לעצמי, "נו, בפרק הזה אני לא אבכה..." ואז יואל נשבר. וגמאני.

zoeid

New member
מסכימה עם כל מילה

גם לי אין את הכוח להרחיב, כי זה גדול עלי, מילים יהיו קטנות לעומת הניתוח האמיתי והמשמעות המלאה של הפרק, ולמה בכלל לנתח. להנות! בהחלט התעללות בצופים, בכל פעם חשבתי שהפעם באמת. אבל לא, עוד חלום. הבכי של יואל, קורע לב.

תלתלית

New member
הכאב שבצעד הנכון

מסכימה בהחלט. לכאב הזה יש כוחות של ריפו גם, כי הוא מוביל לצעדים נכונים נוספים שיבואו. ברגע שלמודעות קשה להגיע להחלטה, התת מודע עושה את זה במקומה. היא עושה את זה על מנת לאותת לאדם, שהגיע הרגע הזה ממנו הוא הכי פחד. הרגע הזה של ללכת הלאה.ל-ה-ת-ק-ד-ם. וזה היה יפה (וחכם בעיני) שכל זה קרה כי רפי נדבק מעדיה בשפעת. שהרי ההזיות האלה הובילו אותו אליה. אל ההתחלה החדשה איתה. הכול כבר התבשל אצלו ממזמן, אבל החלומות האלה היו מעין זרז כזה שבא לבדוק עד כמה רפי רציני מספיק בלהגיע ל החלטה לגבי עצמו. לגבי הלב שלו.לגבי הנפש. עד עכשיו תמיד חשבתי יותר על אלה. ופתאום דברים נראים לי אחרת.אני מבינה שדפים חדשים נפתחים כל הזמן.וזה בכלל אל תלוי בי. דפים חדשים נפתחים כל הזמן, אפילו אם זה כואב, בגלל זה אני כותבת פה, כדי שיכאב לי פחות. אם לא כלפי חוץ, אז מבפנים.וההיפך. את מה שאנחנו ראינו שיקרה כבר ממזמן, ראה היום רפי בעצמו, בהזיותיו שלו, שהחזירו אותו לחיוו, לבנות שלו ולמי שהוא רוצה באמת כרגע, את עדיה. לפחות היום לא בכיתי. אבל נפלו לי הרבה אסימונים. ועוד יפלו.

נסיכה9

New member
לא כל כך בטוחה

אני חושבת שהחלומות דווקא באים מתוך הירהורי ליבנו, מתוך תשוקות סמויות שאולי אנחנו לא רוצים להתמודד איתם במציאות. אולי המציאות שלנו שונה מזו שאהבה נפשינו. רפי יודע שאלה נמצאת במקום אחר. יש לה אהבה אחרת, זוגיות טובה יותר מזו שהיתה לה איתו, ובכל זאת. הלב, ללב יש קולות משלו. בחלומות שלו הוא משוחרר, הוא לא צריך לבלום את הרגשות וכך היא באה לו בדיוק כמו שהוא רוצה שתבוא במציאות. הוא פונה לעדיה, כי היא שם. אולי הוא אפילו מוצא בה נחמה. יש בה משהו טוב הוא יודע את זה בחושים שלו, אך עדיין נמשך בכל ליבו לאלה. ראינו את הכאב שאחז בו לאחר המפגש המציאותי שהיה לו איתה. כמה כאב היה שם. בדיוק הכאב הזה שהמציאות לא תואמת את החלומות...המציאות לא הולכת עם הלב. אני בכיתי עליו ועל יואל. מסכן שלי, איך התפרק. בכלל הסידרה הזאת כל-כך אהובה עלי שאני לא מרשה לאף אחד להפריע לי בזמן שהיא מוקרנת.

למעלה