הכאב שלי

הכאב שלי

אנחנו חוגגים את בוא השנה החדשה שלנו,ואני מוצאת את עצמי תופסת את הראש בין בידיים,וחשבונות הנפש מתחילים לרוץ בנשמה.אני חושבת עליו,על המכור שלי,שאיבדתי לתמיד.כנראה שהסמים היו יותר חזקים מאיתנו,ועם כל האהבה שלנו,הם ניצחו. אנחנו כבר לא ביחד,רחוקים אחד מהשני אך אני יודעת שהנשמות שלנו מחוברות.אני כל כך רוצה ללטף אותך ולחבק את הלב השבור שלך,רק בן 25 ותלותי כל כך בחומר,רק ככה אתה יודע לברוח,ורק ככה הצלחת לא להרגיש.ואני,זרקתי,שברתי,צעקתי,קיללתי!!! הכול עשיתי בשביל לשים לזה סוף,דכאונות ,ובכי אל תוך הלילה,לא יכלתי יותר! אחרי ההתמוטטות עצבים שלי,ברחתי משם,עזבתי אותך,לא הנחת לי אבל בסוף זה התנתק,עכשיו שמעתי שאתה נכנסת לגמילה,ואני יודעת כמה אתה סובל ,וכמה קשה,אבל אני מאמינה כל כך ומתפללת שתקום לחיים נקיים ועייניך היפיפיות ,ייפקחו סוף סוף וימלאו את לבבות כולם באושר שלך.מקסים שלי השנה הזאת אני מאחלת לך שלא תיהיה כקודמתה,ושתאהב ... למרות שזה לא יהיה איתי,ואני יודעת שזה כואב לשנינו,ועוברת בי צמרמורת.אני מתפללת בשבילך כל בוקר ,שתזכה לכבוד לו אתה ראוי,ושהחוכמה שלך תמשיך ותרגש את כולם ,ולכם יקיריי שתיהיה לכם שנה טובה,ותזכרו תמיד שיש אנשים שהם לבד בערב חג ,בגמילה או בכל מקום קודר אחר,אסור לשכוח אותם.

כואב. הלוואי ש-

אחרי הגמילה, תתחיל דרך חדשה. גם לך וגם לו. חיים נקיים לכל אחד, או לשניכם גם יחד. איך את מתמודדת עם הפרידה?

ללהבה

פרידה זה לא דבר נעים,בטח לא בזוגיות קשה כמו שיהייתה לנו,מלאה בכאב אך גם באהבה עמוקה,אך יש בחיים מצבים שבהם אנחנו חייבים לעשות מה שיותר טוב לנו ,וידעתי שאני צריכה לקום וללכת,זה לא קל אבל רק ככה לומדים להתמודד. שנה טובה ומקסימה

למעלה