הכדורגלן שניפץ סטריאוטיפים והתאבד

הכדורגלן שניפץ סטריאוטיפים והתאבד

ג´סטין פאשנו, כדורגלן אנגלי, הומו מוצהר בסביבה הכי מאצ´ואיסטית שאפשר. אומץ, כאב וסוף טראגי. האם ניצחה ההומופוביה ? כתבה מרתקת על סיפור חייו המרתק של ג´סטין פאשנו מתי נזכה לכדורגלן הישראלי הראשון שיצא מהארון ? (סליחה, שכחתי, אין כדורגלנים הומואים...)

MARMELAD

New member
עוד הפעם אוף.

מסתבר שעדיין העולם הוא לא כזה מקבל ונחמד כמו שאנחנו נוטים לחשוב לפעמים בביצה התל אביבית. בלי להיכנס בכלל לסיפור של הכדורגלן הז ואם הוא כן הטריד או לא הטריד - אני מקווה שלכדורגלן הבא שייצא מהארון יהיה יותר קל. הבעיה היא שמי שיוצא מהארון, עדיין, שורף את עצמו. לאן שלא יילך הוא אוטומטית ישוייך להומואים. אז אם הוא שחקן ילהקו אותו לתפקידי הומואים. ואם הוא זמר אז סטרייטים יחפשו משמעויות "מגעילות" בשירים שלו. ואם הוא פוליטיקאי? או כדורגלן? אוי לבושה. אז מה נשאר לנו לעשות - להמשיך. לצאת מהארון. להוכיח שיש בנו עוד דברםי חוץ מנטייה מינית. ולנסות להפוך את העולם לטוב יותר. תודה, אמיר.

מרמלד, אתה ואני חיים כנראה בחממה

העולם עוד רחוק מלהיות במקום שבו היינו רוצים שהוא יהיה. יש אמנם כמה נקודות חן בעולם, כמו אמסטרדאם, סידני, נ.יורק ואולי קצת גם ת"א. אבל זה לגמרי לא המצב האמיתי. לא סתם, אין כמעט כדורגלנים, פוליטיקאים ואפילו אומנים שיצאו מהארון. במיוחד לא בארץ הקודש... לגבי כדורגלנים, אני לא מקנא בהומואים שביניהם. זאת חברה מצ´ואיסטית, שוביניסטית והומופובית מגעילה במיוחד. אני מבטיח לך שלכדורגלן הבא שיצא מהארון, לא יהיה יותר קל. אני רק מקווה שזה יהיה מישהו אם אישיות חזקה, שידע להתמודד עם זה ואולי גם לסחוף אחריו כדורגלנים נוספים.

MARMELAD

New member
למרות שכדורגל.........

זה אחד מסוגי הספורט הכי מחרמנים שיש... אוקיי, אז הם רצים אחרי הכדור. זה לא מעניין. אז הם מבקיעים גול. ניחא. אבל החיבוקים, הנישוקים, הערימות על הדשא......... גרררררררררררררררררררר

צחוק צחוק

אבל באמת אני מאמין שערמת החירמון אחרי הגול זה בין השאר ביטוי של דברים מודחקים עמוק... יום נעים (ומחרמן...), אמיר.

MARMELAD

New member
כמו בכל דבר גברי מובהק

אם זה צבא, אם זה כדורגל, אם זה מכות - יש את האלמנט ההומואי הידוע. יום נעים ומחרמן? תארוז לי למחר - אני הולך לישון.

גם אני הולך לישון

2 בלילה שעון ניו יורק... לילה טוב, אמיר.

אהוד_

New member
כדורסל יותר מחרמן

אחחחח.....הישבן של נדב הנפלד, גבר חלומותיי!!!

אלי פלס

New member
יש גם יש

במחשב אחר יש לי תמונת סולו שלו בלי הגופיה... כשאגיע אליו, תקבל אותה.

ברור שאין פה אחד שלא היה רוצה

לדעת מי השחקן... אבל ברור גם שאתה לא צריך לענות על זה, כי אני ממש לא תומך ב- outing זה לא יהיה הוגן כלפיו. לכן אמרתי (בצחוק) שאני לא אשאל בפורום את מה שמסקרן אותי לדעת... אבל בכל הרצינות, אני באמת לא רוצה שתענה לי על זה, אני סתם התבדחתי.

למעלה