הכהן הגדול

רשף כשף

New member
הכהן הגדול

יש לי בעיה עם הקלף הזה- אני מאוד לא אוהבת אותו. הוא מייצג עבורי נוקשות מערכתית שקשה לי להתעלם ממנה בפריסה. כיצד אתם מפרשים את הקלף בקונוטציה של מערכת זוגית כאשר קלף זה הוא קלף המפתח (מצביע על ההתפתחות)?

batgalim

New member
הכהן הגדול../images/Emo63.gif

הכהן הגדול מחבר בין הארציות לרוחניות, הוא בעצם מייצג את הדת במדינה. הוא המייעץ לבני האדם בענייני הרוח. הכהן מייצג בעצם את הממסד הרבני (או הכמורה בעולם הנוצרי וכו'). כשמדובר על זוג נשוי - הקלף באמת יכול לייצג איזושהי נוקשות מערכתית כי הוא יכול לדבר על גירושים - על הגעה למוסד הרבנות לצורך סיום הקשר. אך כשמדובר על זוג שמתעתד להנשא - קלף זה חיובי ביותר, ומייצג הגעה למוסד הרבני לצורך רישום לנישואים.... וכאן ההתפתחות עליה שאלת, התפתחות חיובית של קשר שאמור ללכת צעד קדימה לעבר מיסוד. בנוסף, אני נתקלת בקלף זה בענייני בפריסות לגבי תעסוקה, כשמדובר על עבודה במוסדות מדיניים כגון - רשויות, עיריות וכד'. בעניינים כספיים הקלף מדבר על מוסד בנקאי.

matal girl

New member
מה קורה כשהקלף מופיע

בפריסה על בירור קשר והתייחסות של גבר שאינו בקשר עם האישה כרגע מתוך בחירה שלו והעמדות על יד הקלף כל כך חיוביות כמו-עשרה גביעים,קיסרית,כוכב. מדהים ביותר. האם אז ניתן לומר שאלו העמדות המיוצגות במחשבותיו ועדיין לא יוצאות אל הפועל? ממני, ילדה מטאלית אמיתית.

צ ל י ל 8

New member
הכהן הגדול?

הרי הוא מייצג דת, מדינה ומוסדות. אני חושבת שבהתפתחות רומנטית היא מעידה על מיסוד נישואין, לא

רשף כשף

New member
יש לנו טלפתיה ילדה מטאלית

לא נראה לי שהוא מסמל מיסוד של קשר בלתי מחייב, אני נוטה לבחור בין שתי אפשרויות: האחת- זיווג משמיים, והשניה- היצמדות בכוח לבלתי מושג. מה דעתכן?

צ ל י ל 8

New member
אבל רשף, שימי ../images/Emo23.gif

דיברצ על עמדה של התפתחות. זיווג משמים הוא אולי בהווה, אבל כהתפתחות, לא ממש מסתדר לי. אף פעם לא חשבתי על הכהן כמשהו בלתי מושג..

batgalim

New member
פירוש של קלף בודד מתוך פריסה

מבלי לדעת מהן עמדות שאר הקלפים - יכול להיות מאד מעורפל... היכן בדיוק היה הכוכב? הכוכב מסמל לעתים את הצעד הקטן שעוד צריך לעשות על מנת לממש את האהבה, כמו - להרשם ברבנות או לקנות טבעת נישואין או להציע... במקרה כזה - הכהן בהחלט יכול להצביע על כניסה למסגרת, והיכן בדיוק היה הקיסר באותה פריסה..?

למעלה