הכוונה בניסוח מכירה לתכשיטי פימו שאני מוכר עבור אישה נכה...

הכוונה בניסוח מכירה לתכשיטי פימו שאני מוכר עבור אישה נכה...

שלום!

ראשית כל: אני חייב לציין שאני כלל עוד לא רשום באטסי.
אני פעיל ב-eBay ויש לי שם חשבון מוכר-קונה די וותיק (8 שנים) עם מעל ל-300 פידבקים.

מודע לכך שבאטסי זה טיפל'ה שונה והייתי שמח לקבל מכם(ואם ניתן - שיהיה כאן) את ה"א-ב" של אטסי לפני שאני מעלה את המוצרים(תכשיטי פימו).
במה זה שונה מאיביי?

בנוסף, אם אפשר - נשמח אם עבור המכירה ה-1 מישהו/י יוכל לסייע בניסוח הפירוט במודעה.
זה באמת למטרה מאד חשובה . כפי שאמרתי, מדובר באישה נכה שיוצרת את התכשיטים בביתה וזה יכול בהחלט גם לסייע לה כלכלית וגם לתת לה פתרון תעסוקתי לזמן הרב בבית.

ניסוח שחשבתי:
Very gentle and elegant set of necklace & earrings
Made of ....
Each part made by hand without special tools
Size:
Feel free to contact me with any questions.

תודה רבה!

אגב,
האם תמונה בסגנון הזה מתאימה לאתר?

aleigefen

New member
מוצאת לנכון להזכיר לכל מי שטרם פתח אך מתכוון לפתוח חנות בETS

שכדאי לו לפנות ולבקש הזמנה ממישהו שיש לו חנות באצי - כולל ממני

על מנת שהוא וגם הממליץ יוכלו להנות מ-40 העלאות חינם של מוצרים.
זה לא המון אבל חבל לפספס.
אשמח להמליץ. ניתן לפנות אלי במייל פרטי.
בהצלחה.
http://www.etsy.com/shop/HKart1

pram

New member
היי

ראשית אני אתחיל בתמונה. היא לא טובה לדעתי. אתה רוצה להבליט את המוצר. תנסה לשים בריסטול חלק לבן מתחת.
בכלל אני ממליץ לכל מוצר שיהיו כמה תמונות שונות, כלומר, אחת על רקע לבן, אחת בקלוזאפ, אחת על דוגמן/דוגמנית, מה שנקרא צילומי אווירה, ועוד אחת אולי שמראה את המוצר הגמור באריזה מוכן למשלוח.
&nbsp
&nbsp
דבר שני, אתה לא יכול למכור מוצרים שלא יוצרו על ידך, אלא אם אתה מכניס את עצמך כחלק מהעסק. נאמר הבחורה מייצרת את התכשיטים, אתה מצלם, עורך, אחראי על תקשרות וכו..
&nbsp
דבר אחרון, ניסוח, אני מציע בחום לעשות חיפוש של מוצרים דומים ולראות מה ה-tags הנפוצים עבור סוג כזה של מוצר. התבנית של הניסוח כפי שרשמת נראית אחלה.
אני חושב שלא כדאי להכביר במילים מכמה סיבות:
1. זה מעייף את הקונה
2. חלק גדול מהתעבורה לאטסי מגיע ממכשירים ניידים, דרך האפליקציה של אטסי. באפליקציה, תיאור המוצר לא מופיע אלא אם לוחצים עליו. וברגע שתלחץ כנראה שמה שיעניין אותך יהיו 2-3 משפטים ראשונים.
&nbsp
בהצלחה

תגובה

היי!
א. מסכים איתך שהתמונה לא הכי איכותית. בסופ"ש אקח את התכשיטים ואצלם במצלמת רפלקס.
ב. מה אתה מציע? שאציין שאני שותף ואחראי על כל השיווק?
ג. מה לשנות שם? TAGS / ניסוח / גם וגם?
האם יש דרך לרשום בסקשן של המשלוח את מה שכתבתי לגבי המשלוח ("בין א-ה , בדר"כ בתוך 24 שע' מהתשלום...")

דבר נוסף: ישנן מדינות שלא ניתן לשלוח אליהן מישראל.
1. האם הניסוח טוב?
Pleas note that there are certain countries I cannot ship it over!
In case you make the purchase and I would not able to ship it to you - I will refund you.

ב. האם יש מקום אחר שניתן לציין זאת למעט חלון ה-Description?

תודה רבה!

pram

New member
היי

ב - כן. ניתן להגדיר לכל חנות כמה שותפים ומה התפקיד של כל אחד מהם (owner, photography etc..)
ג - לגבי הטאגים והכותרות, קשה לי לומר לך מה לשנות כיוון שלא ראיתי את דף המכירה של המוצר. אם אתה לא רוצה לחשוף אותו זה יהיה קצת בעיה לעזור לך אבל אני מבין אותך. בגדול תסתכל על חנויות שמוכרות אותו סגנון של מוצרים ותראה איך בנויות הכותרות ובאיזה טאגים הם משתמשים. אל תערוך את כל המוצרים שלך בצורה זהה, עדיף לפזר סיכונים, כלומר שלא תהיה כותרת זהה וטאגים זהים לכל המוצרים.
אתה יכול לרשום מה שאתה רוצה ב-shipping section. רק תוודא טוב טוב שזה משהו שאתה יכול לעמוד בו (אל תבטיח הגעה של מוצר תוך שבוע או משהו כזה)
&nbsp
&nbsp
1. אתה מציין בעיה ידועה במיוחד עבור ישראלים. ישנן כמה גישות:
הסיזיפית היא להגדיר משלוח עבור כל מדינה ומדינה שאתה כן יכול לשלוח אליה
הפשוטה היא לא לומר כלום. במקרה שמישהו ממדינה שאתה לא יכול לשלוח אליה, אתה יכול לשלוח לו הודעה מנומסת שאתה מצטער אבל אתה לא יכול לשלוח לו את המוצר ולעשות את אחד מהשניים: לבטל את המכירה או לשאול אם ישנה כתובת חלופית שאפשר לשלוח אליה.
&nbsp
מנסיוני, האפשרות השניה הרבה יותר טובה, היא לא מרתיעה קונים כמו ההודעה שחשבת לציין, היא מנומסת ופשוטה.
מה גם שניתן לשלוח לכל מקום בעולם או בעזרת הדואר הצרפתי (מעולם לא נעזרתי בהם) או דרך חבר/משפחה שלך בחו״ל.
&nbsp
&nbsp

למעלה