הכוונה והמלצה על מודם ראוטר לשימוש ביתי

danieli90

Member
שלום

יש לי כיום נתב D-LINK דגם -N600 (הוא אצלי כבר כמה שנים טובות, אבל לאחרונה יש ניתוקים מדי פעם וייתכן בגלל הראוטר)
לשימוש של מחשב או שניים, וכן לסלולרי כשיש צורך בגיבויים וכדו'.
תשתית בזק ADSL (רשת פרטנר) 100 מ"ב
השימוש הוא גלישה באינטרנט, הורדת סרטים וכדו'.
אין לי ידע בנתונים הקשורים לראוטר ומודם וכו'.

מה אני צריך? מה הנתונים החשובים?
של איזו חברה מומלץ?
כמובן שעדיף משהו שיתמוך גם במהירות גבוהה יותר אם תהיה אפשרות טכנית מבחינת תשתית בעתיד.
מעדיף משהו קומפקטי (מבחינת המקום על השולחן) כיום הראוטר שיש לי בנוי בצורה כזו שהוא עומד, כך שהוא לא תופס הרבה מקום)

והאם כשרוכשים ראוטר פרטי יש תמיכה טכנית? יש עזרה בהגדרות ראשוניות וכדו'?

תודה רבה

blzvi

Active member
החשוב זה לאתר את התקלה.
לא מחליפים כאשר לא יודעים מה הבעיה
יש לך פרטנר ,צלצל לשרות הטכני שלהם

danieli90

Member
החשוב זה לאתר את התקלה.
לא מחליפים כאשר לא יודעים מה הבעיה
יש לך פרטנר ,צלצל לשרות הטכני שלהם

התומך הטכני האחרון שדיברתי איתו בפרטנר טען לי שמדובר במודם ישן, וגם הדגם הזה מתחיל לעשות בעיות.

danieli90

Member
זה לא סיבה

זה בכל אופן מה שהוא אמר
עוד סיבה שאני חושב להחליף את המודם זה בגלל שאני לא מוצא פתרון לבעיה שיש לי עם גלישה בסלולרי שלי דרך הרשת הביתית (למשל כשאני רוצה לעשות גיבויים).
יש לי סמסונג גלקסי ומופיע "מחובר ללא אינטרנט", במכשיר שיאומי כן אפשר לגלוש.
ברשת ציבורית אני כן מצליח לגלוש עם הגלקסי, וניסיתי שלל פתרונות וטרם נמצא הפתרון לזה.

danieli90

Member
שוב תודה

כיום יש לי נתב די ישן D-LINK N600
בגדול הייתי מרוצה ממנו, אלא שמדי פעם אני סובל מניתוקים, כנראה קשור לכך שהראוטר ישן.
וכן שאני לא מצליח לגלוש בגלקסי דרך הרשת הביתית (סיפור מוזר, במחשבים אני מצליח, בשיאומי כן, בגלקסי לא, זאת בזמן שברשת ציבורית כשאני בחוץ אני כן מצליח).
בכל מקרה חשבתי להחליף ראוטר.

כיום אני גולש 80-100 מ"ב

הראוטר הזה TD-W9970 V4 מספיק טוב? והאם הוא יותר טוב ממה שיש לי היום?

הוא גם זול, גם קומפקטי (זה יתרון בעיני הקומפקטיות)

ואיך הוא לעומת

DSL-245GR​

Archer VR600 V3

מה יש באלה שאין ב- TD-W9970 V4 ? (הם גם יקרים יותר, אבל זה פחות מפריע לי אם יש להם ייתרון משמעותי, העניין הוא שהם גדולים יותר)

תודה רבה

rafid1

Active member
מנהל
אין שום טעם לקנות היום נתב N (300M-2.4G . שני האחרים תומכים בתקן AC (תדר 5G) ומהירויות 1200 או 2100 . עולם אחר.
לגבי המחיר, אם כמודם - אין בעיה/ניתוקים/תקלה בN600 שלך מול בזק, תוכל להוזיל ע"י הפיכתו למודם-ברידג' נטו, וחיבור נתב אוניברסאלי מודרני, בטווח מחירים של 35-60$ בהזמנה מחו"ל (במינימום - הביצועים כנתב יהיו כמו ה 245).

נערך לאחרונה ב:

danieli90

Member
היי

אז אלך על התקן החדש
הבעיה היא לא במחיר כמו מבחינת הגודל (משמעותי עבורי הגודל, עדיפות לקטן יותר).
איך הראוטר הזה?
אני רואה אותו רק ב-KSP, יש סיבה שהוא לא נמכר בחנויות אחרות?
הוא נראה קטן (בלי אנטנות, אין לי מושג מה המשמעות שאין אנטנות).

ראוטר אלחוטי משולב מודם D-Link DSL-2452GR 802.11ac Wireless VDSL2/ADSL2+ Wireless Gigabit Router with VoIP​

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
היי

אז אלך על התקן החדש
הבעיה היא לא במחיר כמו מבחינת הגודל (משמעותי עבורי הגודל, עדיפות לקטן יותר).
איך הראוטר הזה?
אני רואה אותו רק ב-KSP, יש סיבה שהוא לא נמכר בחנויות אחרות?
הוא נראה קטן (בלי אנטנות, אין לי מושג מה המשמעות שאין אנטנות).

ראוטר אלחוטי משולב מודם D-Link DSL-2452GR 802.11ac Wireless VDSL2/ADSL2+ Wireless Gigabit Router with VoIP​

יש אנטנה היא פנימית לשימוש בבית קטן זה סבבי, אם הקודם היה מספיק זה יספיק. כל הטכנולוגיה החשובה שם החברה לא רעה. נראה שלצרכים שלך הוא טוב. המחיר סביר. למה הוא לא נמכר? איני יודע, גילוי נאות אין לי ניסיון איתו או ידע אם יש לו בעיות, שוב החברה טובה ונמכרת הרבה בארץ.

rafid1

Active member
מנהל
רק לא לבנות עליו גם כמתאם שיחות VoIP (יש לו שקע לזה נדמה לי. ) הספקיות מחייבות ציוד שלהם . חבל שכך...

למעלה