הכוונה לפירוש...

inbari2

New member
הכוונה לפירוש...

הכרתי מישהו מקסים, חייבת להודות שמזה הרבה זמן הלב שלי לא נפתח ככה למישהו והרבה זמן לא הצלחתי להרגיש משהו כלפי מישהו.
יש עניין מצידו אנחנו מכירים שבוע שמתוכם אנחנו מדברים ומתכתבים הרבה נפגשנו בסך הכל פעמיים, אנחנו גרים די רחוק.
הוא נראה בחור רציני שמחפש זוגיות שתוביל לחתונה. אין לי טענות אליו ונראה שזה הולך למקום טוב,אבל שוב הפחדים עולים החשש מתגבר שזה יגמר כמו שזה התחיל. אני אשמח לדעת אם יש פוטנציאל לקשר אם הקשר בינינו נכון שיכול להוביל למקום טוב. והאם הוא מרגיש כמוני.

אשמח להכוונה .

שיהיה שבוע מקסים.

inbari2

New member
דבר נוסף

אם זה כן הקשר שלנו ויש פוטנציאל אשמח גם לדעת כיצד עליי לפעול כדי לא להרוס את הקשר הזה שבדברים האלה אני אלופה.

לא ניתן לשאול עליו

את יכולה לשאול על הקיים ביניכם כרגע, בהתחשב בכך שזו הכרות קצרה.
פריסת מסר בשלוש-מה עלי להבין לגבי הקשר נכון לכרגע?

inbari2

New member
להלן הפריסה

השאלה שנשאלה: מה עליי להבין לגבי הקשר עם x כרגע? תוצאות פריסת מסר בשלוש: מיקום 1 - האיש התלוי מיקום 2 - שני הגביעים מיקום 3 - שטן

שינוי תפיסת המציאות

על ידך יביא לתוצאות בהמשך.
יש לך ראיה קורבנית שמלווה במה יגיד / יעשה הצד השני וכשאת משדרת את הנ"ל הבפנים שלך ומתכסה בעצבות והרגשה שאני טובה ושווה רק לקשר אינטימי.
צלקות עבר משפיעות על ההווה.
מה שאת מקרינה זה מה שאת משיגה.
כל הנ"ל יעזור לך להבין מדוע קורה מה שקרה ביניכם בהיבט משמח מצד אחד ובהתרחקות מצד שני.
יש פוטנציאל לכיוון הביחד ואני כותבת את זה בזהירות כי הקשר טרי, אילו את תשני גישה ולא תטמיעי ותלבישי את כישלון העבר על קשר זה.
בקיצור, נטרלי את עצמך.
רק טוב ובהצלחה

למעלה