הכוונה מקצועית

חליל צד

New member
הכוונה מקצועית

שלום רב, אני בת 34, עוסקת בתחום חיתום הביטוח 10 שנים,לא למדתי לימודים אקדמיים והיום אני בנקודה שאני רוצה להוציא מתוכי יותר ואני שוקלת ללכת ללמוד משהו שיאפשר לי לבצע את השינוי. מאד נמשכת לתחום הטיפולי.אני זקוקה להכוונה מקצועית איכותית ורצינית.אשמח מאד אם תמליצו לי על מכון להכוונה מקצועית. חשבתי ללכת לחנה קורן, מישהו ניסה? האם זה מספיק מדויק כדי לאבחן באופן מקצועי? ניתן לשלוח לי מסר אישי לפירוט מכון ספציפי. תודה רבה. חגית

magal101

New member
לא מציע לך להשקיע יותר מידי

מה זה הכוונה מקצועית איכותית? מציע לך לעשות הכוונה במחיר הרבה יותר זול שרק תכוון אותך נכון ותסדר לך את הענינים. הכוונות יקרות לא תמיד הם אלו שמועילות.

demostans

New member
נו באמת...

"מה זה הכוונה מקצועית איכותית? מציע לך לעשות הכוונה במחיר הרבה יותר זול שרק תכוון אותך נכון ותסדר לך את הענינים. הכוונות יקרות לא תמיד הם אלו שמועילות." אם אתה לא יודע מה זה הכוונה מקצועית איכותית, אז אל תמליץ על הכוונה זולה. עדיף ללכת למישהו מקצועי רציני עם ניסיון ולשלם, מאשר למישהו זול ולהצטער. לכי על מכון רציני ומאורגן עם ניסיון וידע.

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
בהקשר להמלצה על מכון הכוונה מקצועית ומחירים

חנה קורן היא בהחלט גרפולוגית מנוסה ומומלצת. בהקשר לדיון שהתפתח כאן על המחיר, לדעתי אין תמיד קשר בין כמה עולה ההכוונה לבין איכותה. יכול להיות גרפולוג/ית או מכון להכוונה מקצועית, שהם יחסית בתחילת דרכם, ולכן לוקחים מחיר נמוך יחסית לגרפולוג/ית או מכון להכוונה מוכרים ובעלי סטטוס (ולכן יקרים יותר) ועדיין יכולת ההכוונה והניתוח שלהם היא טובה.

גאיה111

New member
ולהיפך

מכון יקר עם סטטוס, שלא בהכרח טוב, לעומת מכון זול יותר, שהוא טוב יותר.

למעלה