הכוונה מקצועית

imush27

New member
הכוונה מקצועית

אני אמא לבן 9 חודשים. עד היום עבדתי (כ-5 שנים) במשרד ממשלתי בביצוע עבודות אנליטיות ומחקריות. לאחר הלידה החלטתי להוריד הילוך ולרכוש מוקצוע (אני בוגרת ביו-רפואה אולם איני רואה את עצמי בעולם האקדמיה והמחקר המעבדתי) ולפיכך יש לי כמה שאלות - 1. האם ישנן עבודות לבעלי תואר ראשון בביו רפואה שאינן דורשות עבודה במעבדה/מכירות? 2. התקבלית ללימודי מדעי התזונה ברחובות ואני עתידה להתחיל את הלימודים אולם מדובר על לימודי תואר ראשון (3 שנים לפחות, בהנחה שיצטרף עוד עולל למשפחה) ועוד חצי שנת סטאז' (שעפי רוב נמתחת על פני שנה). הרעיון הוא דאחכ אוכל לעבוד במשרה חלקית ובאופן פרטי. 3. לאחרונה התחלתי להחבט האם זו הדרך הנכונה ומצאתי עוד מסלול מעניין - ייעוץ ארגוני. קורס של 10 חודשים (יום בשבוע) בבר אילן. האם יש אפשרות להתפרנס בתחום באופן עצמאי? האם ישנם שכירים העובדים במשרה חלקית? לתשובות אודה אימוש

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
תשובות

נתחיל מהסוף. בייעוץ אירגוני יש אפשרות מסוימת להשתלב, בייחוד אם את כישרונית. קחי בחשבון שאת עובדת בתחרות עם אנשים בעלי תואר שני בייעוץ ארגוני ועם אנשים בעלי ניסיון בתחום. מניסיוני קשה למצוא עבודות בביורפואה שאינם מכירות או מעבדה או מחקר. מומלץ בתחום הזה להמשיך ללמוד לתארים מתקדמים.

למעלה