הכוונה מקצועית

סימה 28

New member
הכוונה מקצועית

אני כרגע מורה וגם עובדת אחה"צ כמזכירה. אני מרגישה שמיציתי את תפקידי כמורה לחנ"ג למרות שאני שנה שלישית בהוראה אני רוצה למצוא עבודה אחרת ו... 1. אני חוששת לעזוב ולהתחיל משהו חדש. 2. אני אנני יודעת לאיזה כיוון ללכת, גם אם אני רוצה ללמוד משהו אני לא יודעת מה. האם ללכת לאימון אישי או גרולוגית או הכוונה מקצועית אחרת? אשמח לתשובה תודה

אימון אישי והכוונה מקצועית

הי סימה28, את מתלבטת לגבי המשך דרכך המקצועית ואשמח להסביר לך את ההבדל בין אימון אישי להכוונה מקצועית. אני בטוחה שבן חורין יוסיף מנסיונו על הגרפולוגיה. אימון אישי שונה בהכוונה במהותו- הכוונה מקצועית היא תהליך בו את עוברת אבחון על ידי פסיכולוג תעסוקתי אשר משלב שיחות עם מבחנים מסוגים שונים. הפסיכולוג משקף לך את מה שהוא רואה במבחנים וזהו תהליך של ייעוץ. הפסיכולוג מספר לך מה הוא רואה, איך הוא מבין אותך ומה הוא מייעץ לך ללמוד בהתחשב בכל התמונה. אימון אישי הוא תהליך של שותפות ולא של ייעוץ. הנחת היסוד של אימון אישי היא שיש לכל אחד מאיתנו את כל היכולת לדעת מה נכון לנו והתפקיד שלי כמאמנת הוא לעזור לך להגיע לתשובות שלך בעצמך. זו תחושה נפלאה. להגיע לתשובות שלנו בעצמנו. האימון דורש בשלות ומוכנות להכנס פנימה, להתבונן בחיים שלנו, בדפוסים שלנו, במחשבות שלנו, בהסטוריה שלנו, ברצונות שלנו. אימון אישי הוא תהליך של ליווי. הכוונה מקצועית אורכת בממוצע שלוש פגישות ואימון אורך בין 10-15 מפגשים בממוצע כדי ללוות את האדם ולבנות איתו ביחד תכנית פעולה להשגת המטרה ולהתחיל את הצעדים הראשונים לצידו. אני כמאמנת אישית גם מלווה בין הפגישות את המתאמן באמצעות המייל- לשאלות, לשיתוף , לבקשות כך שיש קשר שוטף לאורך כל השבוע ולא רק בזמן הפגישות. את מוזמנת להכנס לאתר שלי כדי להבין קצת יותר על אימון אישי . יש קישור למטה בחתימה שלי שיהיה בהצלחה בכל דרך בה תבחרי! אילת לבנון

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
את יכולה לשלב בין כולם

מעבר למה שכתבה איילת בנוגע להכוונה המקצועית והאימון, הגרפולוגיה נותנת לך דרך לעמוד על התכונות ועל הפוטנציאל שלך. חשוב שתביני שההחלטה הסופית נתונה בידיך וייעוץ, מקיף ככל שיהיה, לא יהיה יעיל אם את לא תלמדי להכיר את עצמך ולאן להתכוון ממש.

מתמחה

New member
אתרי גרפולוגיה שם תוכלי ללמוד יותר על הנושא

גרפולוגיה יכולה מאד לעזור לך להגיע למטרה בדרך הקצרה והיעילה. יש כמה אתרים בנושא גרפולוגיה שאני באופן אישי יכולה להמליץ לך. המיוחד בנושא הכוונה מקצועית.

למעלה