כמו שזה נראה את במקצוע שמתאים לך... כן ליאב הוא ילד קריסטל...והוא מנסה ללמד אותך ולמסור לך דברים..אל תחסמי אותו, תזרמי עם הרעיונות שלו ותאזיני לו לא כמבוגר לילד אלא בפתיחות.. אך זכרי שאת אמא שלו ואת אחראית על חינוכו...זה קצת רגיש כשהילד הוא למעשה מעיין מדריך..כי עדיין הוא ילד ואת בוגר את מספיק רגישה כדי להצליח.. ...ואגב יש גם ילדה בתמונה לא?!,אם אני לא טועה...
לא , אני לא במקצוע שמתאים לי, האמת שאני פונה אלייך בכדי שתעזרי לי לנווט ולהחליט לגבי מקצוע. בנוגע לבני ליאב - קראתי והפנמתי . יש עוד ילד, אולי בהמשך תבוא ילדה... מחכה לתשובה... תודה רבה. ענת.
ענת בת אורה: נראה לי - עיסוק באתלטיקה או תחום ספורט כל שהו (לאורך ההתבגרות) ואדם דינאמי ואישיות מנהיגותית אוהבת תחלופת מקומות... עבדת בהוראה...את טובה בזה ושחוקה מכך...נראה לי כמו כן טובה למסחר..לשיווק והפצה... ניהול צוותים ויזמות באות בחשבון מה שאני מציעה לך זה ללמוד עוד משהו...ולנוח מעבודה..באם זה אפשרי ואם לא אז להוריד את המשרה לחלקית..וללמוד לצד עבודה..משהו בתחום הניהול או השיווק... ולמה כוונתך ב.."דברים שרואים משם לא רואים מכאן..."
כן , אני מניחה שזה מבלבל . אני אשתדל לרשום את הכל בצורה מרוכזת. שרשמתי -"דברים שרואים מכאן לא רואים משם" התכוונתי שאת ראית שיש לי איזשהו מקצוע והוא נכון עבורי אך האמת היא שאין לי מקצוע ואני מתלבטת מה כדאי לי ללמוד ע"מ שכן יהיה לי. ביקשתי שתגלי לי כי אמרת שאני במקצוע הנכון ואני אשמח לדעת מה המקצוע הנכון עבורי??? עבדתי במס' עבודות בתחום המכירות אך לא היה לי טוב והתפטרתי לפני חודש וחצי , החלטתי שאני משנה תחום לכן פניתי אלייך. אולי עכשיו כשאני יותר ברורה תוכלי לתת לי הכוונה ממוקדת יותר ? מעבר לזה באמת לאורך ההתבגרות הייתי אטלטית טובה ביותר אך א פיתחתי את זה. בסך הכל קלעת בהרבה דברים.(לא שאני מחלקת לך ציונים) בכל אופן אשמח מאוד אם תשיבי לי שוב. תודה.
הנכון... הגיאוגרפיה הייתה לא נכונה את צריכה משהו שיאפשר לך לנוע בעולם..לצמוח יש לך צורך בתנועה...לכן תלמדי ניהול ושיווק או משהו כזה..אני ממש לא גאון בזה כדי להמליץ אפילו אבל אפשרי גם יעוץ אירגוני בכיוון של יעוץ לחברות וכאלו..לא משהו לכיוון של פסיכולוגיות..זה ממש לא הקטע שלך....מקווה שזה יותר ברור אולי משהו בכיוון של קידום וספורט..אבל די יצאת מהקטע של זה.