הכוונה מקצועית

הכוונה מקצועית

היי עינת....ברכות על הפורום! מחפשת כיוון חדש בחיים. האם תוכלי להמליץ? הספרות של שמי הפרטי: 6,4,4,2 שם משפחתי <מנישואי>: 1,5,6,4,5, ת.לידה: 13.04.67 זו פעם ראשונה שאני פונה לנומרולוגיה לאחר שתחומים אחרים לא הניחו את דעתי. מודה על התייחסותך. נועה

עינת

New member
היי נועה../images/Emo39.gif

את מאוד יצירתית ועמוקה,חרוצה ישרה ונוטה לדקדקנות בכל. חשבת על תחום אומנותי כלשהו? יחד עם זאת גם התחום האלטרנטיבי מאוד מתאים לך,יתכן פאנג שוואי,או אפילו יעוץ באמצעות אסטרולוגיה,נומרולוגיה וכ"ד.. בהצלחה
שפע ו
עינת

תודה עינת../images/Emo39.gif

יש בי נטיה לאומנות שעיקרה חיבוב אסתטיקה ויש בי פחות סבלנות לעיסוק בה. באיבחונים אחרים בלט כושר הארגון שלי <ניהול>. האם את רואה חיזוק לכך ויכולה להיות יותר ספציפית?

עינת

New member
נועה ../images/Emo41.gif

צר לי אך עם עיני ה
שיש לי איני רואה כושר ניהול. נכון שאת "סוס עבודה" ונכון שאת מאוד מסודרת ומאורגנת,בעלת יכולת לרדת לפרטים עם המון סבלנות אך בין זה ובין ניהול והנעת עובדים יש מרחק. אני חושבת שרגישותך המופלאה והצורך שלך בתקופות של הסתגרות והתכנסות אינם תכונות שיכולות ללכת בכפיפה אחת עם ניהול. אני רוצה לשאול אותך שאלה מותר? את רואה את עצמך בתפקיד ניהולי לאורך זמן?
שפע ו
עינת

עינת

את מדהימה. כל כך קלעת בול. בכמה מילים פתרת לי איזו סתירה פנימית שאני הולכת איתה כבר הרבה שנים ולא מבינה למה זה לא עובד... תודה עינת

עינת

New member
נועה זו לא אני זו הנומרולוגיה../images/Emo9.gif

תמיד אמרתי שמה שלוקח שנים עם פסיכולוג עולה מייד בנומרולוגיה
תודה לך על תגובתך,אינך יודעת כמה לעונג לי הוא כאשר מביעים תודה ומחזקים את ידי...
שפע ו
עינת

למעלה