הכוונה מקצועית

דבקמגע

New member
הכוונה מקצועית

אני מחפשת נואשות הכוונה מקצועית. אין לי חשק ללכת לחברות פרטיות ואני כבר מודעת שלשכת התעסוקה מספקת הכוונה שכזאת. אני רוצה המלצות על ספרים בנושא. אולי "ספר המקצועות השלם" או משהו בסיגנון. אתרי אינטרנט שאפשר לעשות בהם מבחני התאמה או כל רעיון אחר. סיימתי לפני שנתיים תואר ראשון בגיאוגרפיה. אני עובדת במקצוע בעבודה שרציתי ואני די שמחה בה. בקיצור הכל טוב, רק שנמאס לי ואני רוצה משהו חדש. קצת להואיל לאנושות. משהו שיתן לי הרגשה טובה בקשר לעצמי. ולא כל כך יודעת במה לבחור. * אם הדבר הנכון ביותר לעשות הוא ללכת למכון להכוונה מקצועית אז את זה אני אעשה.

תגובה

היי, לאחרונה, אני נתקלת בפורום בלא מעט משפטים כגון: " להועיל לאנושות" ,"לעשות בשביל בני אדם"..אבל, הכיצד? הרי, את בעצמך אמרת כי נמאס לך בעבודה הנוכחית ולכן, את מחפשת כרגע משהו חדש שיגרום לך להרגשה טובה.. אז, בראש ובראשונה, בואי ננסה להבין שאת מחפשת משהו בשביל עצמך..אח"כ העולם.. אילו תחומי עניין מעסיקים אותך פרט לגיאוגרפיה? שאלתך ,מאוד כללית ואני יכולה לכתוב אינספור מקצועות ותעודות ותארים שמבחינתי הסובייקטיבית מעניינים ודרושים ומשפיעים..השאלה אם זה יעניין אותך..לכן, אשמח אם תהיי קצת יותר ספציפית..ובראש ובראשונה, תחשבי מה את רוצה בשביל עצמך..

דבקמגע

New member
תיקון

מצטערת שיצא לא ברור. לא התכוונתי להיות כללית. רציתי לתת קצת מידע כללי על עצמי ותו לא. אני מחפשת מקורות מידע כגון ספרים,אתרי אינטרנט להכוונה מקצועית או אם אפשר אתרים שנותנים מבחנים ושאלונים שיעזרו לי לקבוע איזה מקצוע יותר מתאים לי. אני מסתכלת על חברות פרטיות וחברות כח אדם שעושות הכוונה מקצועית בתור אופציה אחרונה. אבל אם זה הדבר הכדאי ביותר זה מה שאני אעשה.

למעלה