הכוונה

Dewberry

New member
הכוונה

עוד פחות מחודש אני משתחררת ויוצאת לחיים באזרחות, מה שאומר לחיים עצמאיים. כל העניין מאוד מבלבל אותי ואני לא יודעת לאיזה כיוון ללכת ובאיזה מקצוע לבחור. יש לי כמה אופציות ששקלתי כמו עיצוב פנים, פסיכולוגיה וכאלה יותר אתגריים כמו פתיחת בית קפה אבל כולן מלוות בפחד מכישלון ובהמון סימני שאלה לגבי הצעדים שאני צריכה לעשות כדי להתחיל במקצוע ואם בכלל יש לי את האמצעים והיכולת להצליח ולהתקיים ממנו. אני יודעת שלהיות שכירה זה לא בשבילי ואני רוצה עסק עצמאי אבל אני מפחדת להתעורר יום אחד ולהבין שהמקצוע שבחרתי לא בשבילי ואני לא אוכל להצליח בו. איך אני אדע לבחור במקצוע שמתאים לי ואני אוכל להתקדם בו ולהצליח. תודה מראש!

הכוונה

הי, ברכות על השחרור הקרוב מצה"ל. את מרשימה כבחורה נבונה, סקרנית, דעתנית עם תחומי עניין רבים אך נראה שיש מקום שתעשי סדר לפני שתחליטי על הכיוון התעסוקתי. נסי לחשוב- מה המשותף לכל התחומים בהם את מתעניינת? מה מביא אותך לרצות להיות עצמאית ולא שכירה? מה המשמעויות של עבודה כעצמאית בעינייך? מה הם המרכיבים החשובים ביותר במקצוע בו תרצי לעסוק- לפי התיאור הקצר שלך חשוב לך מאד להביע את עצמך ולהשפיע. עד כמה חשוב לך שהדרך תהיה דרך ורבלית- השפעה באמצעות השפה, המלים ועד כמה היית רוצה להביע את עצמך בדרכים יצירתיות אחרות? מהן אותן דרכים יצירתיות? במה את טובה? מהם התחומים והאיכויות הבולטות שלך? ויש עוד הרבה שאלות.. בהצלחה! אילת לבנון אימון אישי וייעוץ קריירה

למעלה