הכוונה

הכוונה

היי, חשבתי ללמוד קורס הנהלת חשבונות כדי שאוכל לעזור לבעלי בעסק (עסק קטן) וגם כדי להרחיב את הידע בנושא. מה שכן, אני קצת לא בטוחה בעצמי, כי הרבה פעמים התחלתי דברים ולא סיימתי, בין אם זה לימודים לתואר ובין אם פרויקטים אישיים שאני לוקחת על עצמי. הרעיון של לימודי הנהלת חשבונות ומטרתו מאוד חשוב לי ואני מתעסקת בו כמה זמן ומבררת על קורסים בסביבתי. הפחד שלי הוא שאף על פי הרצון, איכשהו אתייאש באמצע. בעיניי הרעיון שלי לגיטימי והמטרה מעולה, הייתי שמחה לדעת מה דעתכם ובנוסף, מה אפשר לעשות על מנת להוריד מתחים אלו ובאמת להשקיע ולהקדיש בנושא. תודה מראש תמר

עמידה ביעדים

הי, אני מבינה שאת רוצה לעזור לבעלך וכן ללמוד את תחום הנהלת החשבונות בשביל עצמך. האם מספרים זה משהו שמדבר אליך? האם את אדם מדויק שאוהב וקל לו להתמקד בפרטים קטנים? איזה יכולות את מזהה בעצמך שיסייעו לך ללמוד את התחום ולהצליח בו? בעבר התחלת והתייאשת באמצע בכל מיני פרויקטים. שבי עם בעלך וחישבו יחד- מה יכול לעזור לך הפעם להמשיך עד הסוף? אלו יכולים להיות דברים שונים כמו למודים לאורך יותר זמן וביתר נינוחות, עזרה פרטית, מציאת חבר ללמודים ויצירת מחויבות משותפת , עזרה בהתארגנות בשיתוף מאמן/ חבר/ בעל.. את כותבת שאת מתוחה- מה עושה לך טוב? מה מרגיע אותך? יש המון דרכים להירגע אך חשוב שתמצאי את הדרך שמתאימה לך ועושה לך טוב. בהצלחה! אילת לבנון בהצלחה! אילת לבנון שבי עם בעלך וחשבו יחד, איך את יכולה הפעם להתארגן אחרת, כדי להצליח במשימה עד הסוף?

למעלה