הכוונה

אורטל159

New member
הכוונה

שלום. בעלי יאיר 8/8/1977 נכנס שותף בגן אירועים. בהתחלה מאוד תמכתי בו ופירגנתי לו אבל עכשיו ממש קשה לי עם זה הוא חוזר בשעות מאוד מאוחרות הביתה אני לא רואה אותו בכלל ונורא קשה לי עם זה. מצד אחד אני אוצה שיצליח ומצד שני קשה לי להתרגל למצב החדש ,אני לא רוצה לקטוע לו את ההצלחה אבל מה עליי לעשות? תודה מחכה לתשובה !

אני זקוקה לשמך כי את שואלת השאלה

יאיר יכול להצליח במה שהוא עושה וגם בהמשך שעות העבודה יתנרמלו..ואל תשכחי שזו עבודה עונתית גם...ובקיץ יש יותר עומס.. אבל כדי לדעת מה את תחושי בהמשך..שמך ושם אמך....

טוב תראי,

אורטל בת טינה, את מעט חסרלת ביטחון וחשדנית וגם לא אוהבת להיות בשעות הלילה לבד בבית שלושת הדברים גורמים לך לחוש מעט חרדה ולחשוש לגבי סכנות לזוגיות שלכם.... הוא איש של אישה אחת..ויתכן שהוא מפלרטט בעבודה אבל אין לך מה לדאוג מה שכן קצת קנאה ביחסים מוסיפה מעט פלפל למיניות ולזוגיות... תראי לו אהבתך..ואל תתביישי לתקוע הערות שנשמעות כמו קנאה.. ואת יכולה גם לדבר על זה..רק תדאגי שיהיה לו גם במה לקנא.. תלכי עם חברות..תבלי...אל תהיי האישה הקטנה שיושבת בבית וסורגת סוודר.. העסק יצליח.. תראי זה תחום קשה אבל שיש לצידו פרנסה.... ואם החששות שלך יגברו תדברו עליהם בניכם..ברצינות.

למעלה