הכוח לאהוב - יש שלוש סיבות שאני לא פורש

Don Nirtin

New member
הכוח לאהוב - יש שלוש סיבות שאני לא פורש

אבל נתחיל מהסיבה העיקרית שבא לי לירות בתסריטאים - הדמות המרגיזה והמעצבנת של ריטיניה. רק התחתנה עם זקה וכבר בורחת עם המכוערינו השני שגם עליו הופל תינוק שבכלל לא שלו וגם לא טרחה ליידע את זקה שהיא בהיריון. איייייייי איזו דמות מעצבנת שחושבת שכל העולם שלה

אאוריקו גם מעצבן. אבל לפחות הוא צודק במשהו בזה שסילבנה די מעצבנת בעצמה למרות שזו לילה קברל בכבודה ועצמה.

אני יודע לאן העלילה של איוונה הולכת אז אשתוק בשלב הזה.

שלוש סיבות שאני לא פורש -

זקה וז'ייזה

לילה קברל

והדמות החביבה והלא מזיקה של זו.

זהו.

נראה עוד כמה פרקים ונחליט לאן הסדרה הזו הולכת כי תיכף מגיעה סדרה אחרת של אנה ברנדה ואני רוצה לראות אותה.

elall

Member
מנהל
זה בסדר, נראה לי כולם מבינים טוב מאוד מה עובר על איוונה

נראה לי גם כתבתי את זה בספיישל, וזה מאוד שקוף מהתחלה.
&nbsp
אין על ליליה קבראל, במיוחד בתפקידים כאלה עם טאץ' הומוריסטי
. אני דווקא מחבבת את אאוריקו, העצבים שלו ממש במקום ובאים להשלים את הסיפור של סילבנה.
&nbsp
רוי, ארוסתו וריטיניה, הם מכה משולשת
באסה שהתינוק של זקה, הייתי מעדיפה שיהיה של רוי, איך אומרים מין מצא את מינו ורק שישאירו את זקה מחוץ לכל הבלגאן הזה ויתנו לו להיות עם ז'ייזה

&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

Don Nirtin

New member
מבחינתי ריטיניה היא המרושעת של הנובלה

ובסדר, ז'ייזה לא תיתן להיריון להפריע לה. ראינו איך היא העיפה את ויטור בלי בעיה

elall

Member
מנהל
ריטיניה לא נראת לי מרושעת, יותר טיפשה וילדותית

אבל היא ללא ספק הולכת להיות הקוץ בתחת של כולם. ובנתיים לא נראה שיש לנו רשע אמיתי לטלנובלה הזאת, אולי לאירני יש פוטנציאל, אבל היא בטח לא תהיה המרשעת הראשית.
וז'ייזה אולי יודעת לעמוד על שלה, אבל זקה מאוד פרמיטיבי, אצלו משפחה זה קדוש, ככה שהוא מסוגל לחזור לריטיניה בגלל הילד מתוך למחוייבות (כמו ראשי מקסיקני קלאסי
).

evglev1

Well-known member
מנהל
גם לי היא לא נראית מרושעת

משהו כמו קלרה בהאחד, טיפשה וילדותית, אבל עדיין עושה דברים מגעילים כשמבחינתה זה הישרדות.

לא נראה שריטה תעשה מרצונה בדיקת ד.נ.א שיחשוף שהילד לא של רוי, נראה שמההתחלה היא העדיפה את רוי, למרות שהוא ידע לקנות אותה עם ההבטחה לקחת אותה לריו דה ז'נרו, אחרי שזקה סירב.

evglev1

Well-known member
מנהל
אני רק בפרק 16

אבל מה שמדהים שריטיניה מקבלת כל כך הרבה במה, וביבי וז'ייזה במושגים של טלנובלות בספרדית דמויות משניות מבחינת הבמה שהן מקבלות. וגם ז'ייזה נכנסה למשולש זקה, ריטיניה, ז'ייזה, אז מן הסתם כמו שהברזילאים אוהבים היא תגמור כנראה עם זקה, אבל זה לא מבטיח שהיא תקבל יותר במה, ראה ערך שקר היופי.

אז לא רק שהדמות של ריטיניה מעצבנת, היא גם מקבלת במה כמו דמות ראשית בטלנובלות בספרדית.

אאוריקו עוד זכור לי כרמירו מהדרך להודו, לכן גם כשהוא צודק מבחינתו הוא מעצבן כי תמיד יש דג'בו לרמירו המעצבן.

evglev1

Well-known member
מנהל
העברה של תגובתי מהשרשור הישן

אז נכון שבדיקת ד.נ.א הייתה חושפת שזקה אבי התינוק של ריטיניה, אבל אחרי מה שהיא עשתה אף אחד לא היה מאמין לה עד לתוצאות בדיקת הד.נ.א. אבל, נזרה וזקה היו אוכלים אותה בלי מלח ומתעללים בה, וגם זקה היה מחכה לתוצאות הבדיקה ולא חי איתה, וריטה הרוויחה את זה, כי כשבאה לפגוש את רוי ידעה שהיא בהריון ודחוף לה להינשא לזקה. מצד שני הם כבר נישאו, כך שהיא הצליחה לכבול אותו אליה ויכלה לשכנע אותו לחכות לגירושין עד לבדיקת ההריון. רוי מעצבן עם הרדיפה שלו אחרי ריטיניה גם ביום החתונה.

איזה קטע גם אני בפרומו חשבתי שז'ייזה רואה את קאיו, ולא הבנתי לא היא מתבוננת כך במישהו שהיא לא מכירה.

אכן הכול היה שקוף עם התיק אצל ג'ויסי ועם מפקיד הצ'ק המהמר, אבל עם עלק תקפוץ מהחלון, לולא דיטה גם רגל לא הייתה מוציאה, והוא כבר מאמין לשטויות שהיא מספרת, כאילו לא שיקרה.

לא ייאמן לא רק ריטיניה, גם אבל עכשיו, וזקה כל הזמן מאמינים שריטיניה היא בת של דולפין, לא רק זה גם אבל מאמין שיש אנשים שהם חצי דולפינים, בני דולפינים ובנות אדם וגם את ההתנהגות של ריטה הוא מייחס להיותה בתולת ים שמקורבת לצד האבא התת ימי שלה.

elall

Member
מנהל
עם האמונות שלהם בסוף הם עוד יצטרכו לעשות בדיקת ד.נ.א

לא רק לרוי וזקה, אלא גם לדולפינים שאיתם היא שוחה בנהר

רומי 9121

New member
אתה צודק בהחלט , אבל אם יש לך
ממיר מקליט - תקליט, מה יכול להיות הסידרה לא פצצה אבל אם יביאו אחרות פחות טובות, לפחות יש את זו - שכמו שאתה אומר - השחקנים פצצה.

evglev1

Well-known member
מנהל
ממיר מקליט קלאסי של 100-110 שעות הקלטה

כבר לא מספיק אפילו כדי לעקוב אחרי 4-5 סדרות. ב-YES בניגוד להוט יש 3-4 סדרות של ויוה ב-VOD, אבל לניר אין VOD וגם לפחות ב-VOD של פרטנר TV האותיות קטנות יותר וגם כל כמה דקות התרגום מופיע לפני או אחרי הנאמר ונעלם תוך שנייה. לא יודע אם זה בכל ה-VOD או רק של פרטנר. אבל בכל מקרה אם הכתוביות ב-VOD של YES הם כמו אלה של פרטנר זה לא יעזור לניר. אז נראה שניר יצטרך לוותר או על הכוח לאהוב או על מתחת לשמיים.

זקה מעצבן

עד שהתפתח משהו יפה בינו לז'ייז'ה הוא היה חייב להרוס עם האובססיה שלו לריטיניה
לא אהבתי גם איך שהוא דיבר לאביו. תאכלס אבל רוצה בטובתו וכל מה שעשה זקה בגלל ריטיניה זה נזק ושטויות. לא יודעת איך לפרש את ההתנהגות של זקה שקרע את המסמכים אם גאווה פגועה של מאצ'ו מאישה או שעדיין יש לו רגשות אליה. טוב מאוד איך שז'ייז'ה מתנהגת אליו, היא הדמות הכי האהובה עליי בסדרה. איך שהיא מכופפת את זקה. כשאני חושבת על זה הם שונים, היא פמניסטית(ככה עושה הרושם) והוא שובניסטי.
&nbsp
כואב לי על סיבלי, אמנם בחורה מפונקת שנולדה עם כפית של זהב בפה אבל לא הגיע לה שרוי יתייחס אליה ככה ורוי כזה חלש אופי ומתנהג כמו עציץ. דמות לא מספיק מעניינת. לא יודעת אם ריטיניה מאוהבת בו או סתם בחורה שלא מאוהבת באף גבר ורק קרובה לרוי כי הביא אותה לריו דה ז'נרו. היא ילדותית וטיפשה ואני בספק אם היא תוכל להיות אימא טובה עם הפנטזיות שלה. נראית כאילו לקוחה מאגדה. מה שבטוח שברגע שיתגלה שהילד לא מרוי כולם ייתנו לה בעיטה בתחת.
&nbsp
לא סובלת את אאריקו, מסתבר שהוא הומופוב ותמיד הוא עצבני.
&nbsp
סופסוף גילתה ביבי שהגבר המושלם שלה משקר לה. היא כל כך עיוורת לגביו למרות שלא ברור מה הוא מסתיר אבל בהחלט זה מוזר שסומכים עליו במסעדה מהר מאוד ומרוויח הרבה אחרי ששנים בקושי הצליח לפרנס את משפחתו.
&nbsp
טוב זה ברור כבר שאיוונה לא מרגישה בנוח עם הגוף הנשי שלה. אחרי הקטע עם דראג קווין וננדיטו או מה שלא יהיה שמו של הנהג של אאוריקו שאגב לא הבנתי את הסיפור שלהם נגד אאוריקו אבל מוזר שהפסיכולוגית לא הצליחה להבין מה עובר על איוונה וביקשה לדבר עם אימה.
איוונה היא הדמות הכי מעניינת ואני אוהבת את העלילה שלה. אני מחכה כבר שתגלה שהיא גבר בגוף של אישה. אגב שאפו על האתגר של השחקנית שלקחה על עצמה. לא קל לגלם דמות כזו. מישהי שמרגישה לא נח עם הגוף שלה ולא יודעת מה הסיבה ומתנהגת כמו גבר. יותר מעניינת אפילו מז'ייז'ה. מעניין איך היא בתור נשית.
&nbsp
לילה קריבל נהדרת בתור קומית והיא בכלל לא מעצבנת. היא פשוט מכורה להימורים והיא לא מודעת לזה. היא יודעת שזה לא ימצא חן בעיני אאוריקו שהוא כן מעצבן ונאלצת להמציא שקרים בלית ברירה וכל זה הופך לקומי.

elall

Member
מנהל
זקה בעצמו קצת ילדותי

כנראה שהוא לא רוצה להתגרש מתוך נקמה. הוא חושב שריטיניה מאושרת עם רוי ומתכננת להתחתן איתו, אז הוא בכוונה לא מתגרש ממנה כדי לעצבן אותה. והוא וז'ייזה אמנם שונים, אבל ז'ייזה היא בדיוק האישה שתוכל לחנך אותו.

Dona Sonrisa

New member
הכוח לאהוב טלנובלה מושלמת

חלק מהדמויות בהחלט כמעט מיותרות אך מוסיפות עוד לקסם של הטלנובלה
ריטיניה...
מה אפשר להגיד? בהחלט דמות עם המון מזל בחיים
הצליחה פעמיים גם התחתנה עם זקה החתיך וגם התחתנה עם רוי העשיר
מצד אחד כזאת פשוטה תמימה חולמת להיות בת הים
מצד שני כזו תחמנית
הצליחה לפתות את רוי ואז גם גרמה לו לוותר על סיבלי והצליחה לרמות את משפחתו הרי היא כבר נשואה לזקה..
גם אמא שלה כזאת חיה בחינם אצל כולם ואז מצליחה להוציא כסף מאבא המתוק של רוי
מעניין מה יקרה כשיגמר לה הכסף?
הרי אאוריקו לא חתם על הקצבה החודשית בשבילה ואדנלווה נשארת ענייה...
הסיפור של איוונה ברור (איזה אתגר בשביל שחקנית)
והנה רואים לאט לאט את הפרצוף האמיתי של רוביניו,איזה רומנטי כולו שקרן עלוב מסכנה ביבי עכשיו בעקבותיו בטח תהיה עבריינית ולא עורכת דין כפי שרצתה
ואיך צבט לה שקאיו מתחתן עם אחרת
&nbsp

למעלה