הכוכב הבא

שוש אור

New member
הכוכב הבא

אתמול החלה העונה השניה של תכנית גילוי הכשרונות- הכוכב הבא [היורשת של כוכב נולד]
לצד אסי עזר רותם סלע ובפאנל השופטים- מוקי, הראל סקעת המהמם
, קרן פלס ואסף אטדגי.

קאסט חדש ורענן ו ... לא עפתי
המתמודדים, גם אלו שעברו, אף אחד מהם לא ממש הרטיט לי את הלב.
הראפר סער דוידוב היה הכי קרוב ללרגש, כי הוא הצליח להכניס את סיפור חייו לתוך כמה שורות ולהביא את זה ישר לפרצוף. בלי כחל וסרק.
ה'מלחמה' על המורה איירין יעקב היתה מיותרת.
שום חידוש, שום ריגוש, שום דבר שהצדיק ויכוח.
ו'שאולי' - מסתבר שגם בגירסא הנוכחית של הכוכב אי אפשר לוותר על הליצן התורן והפעם היה זה תורו של אלישע עם להיט הבכורה מתוך אלבומו הממשמש ויוצא "יד ביד"

בשלב זה צר לי שעלי לכתוב שהעונה לא נראית מבטיחה אבל! זוהי רק ההתחלה לה לה לה ואולי עוד נכונו לנו הפתעות בדמות זמרים איכותיים שרק מחכים להתגלות.

אז אני אמתין בסבלנות לפרק האודישנים הבא

זו הפעם הראשונה שראיתי איזשהו פרק של התוכנית הזו

וגם אז זה היה רק חצי פרק.
כן הספקתי לראות את סער דוידוב שאהבתי.
הייתה גם אלמוג נשאווי הזו שאטדגי התעלף עליה.
לא רק שאולי היה שם בשביל להיות הליצן התורן,
גם 2 התימניות המבוגרות שמלכתחילה היה ברור שלא יקבלו אותן,
גם אם היו שרות מעלף.
מה יעשו איתן בתאכלס?

מסתמן שלא אקפיד לעקוב אחרי התוכנית.

poseidon111

Active member
אז רק כדי שיהיו לך פרופורציות קבלי טעימה מתוכנית כשרונות

אחרת.
"בארץ רחוקה רחוקה היתה ילדה. אלוהים מאוד אהב אותה אז העניק לה כשרון.
לא כמו בארץ הקויידש שבה כל פלצן חושב שהוא זמר ולא כל טמבל חושב שהוא
שופט":

וואו תקשיב, היא לא נשמעת לגילה

יש לה קול מאוד בוגר ואיזה יופי היא שרה.

"בארץ רחוקה רחוקה היתה ילדה. אלוהים מאוד אהב אותה אז העניק לה כשרון.
לא כמו בארץ הקויידש שבה כל פלצן חושב שהוא זמר ולא כל טמבל חושב שהוא
שופט"
ענק!

כמובן שגם אני לא פיספסתי את הכוכב הבא

דווקא השופטים הפעם הרבה יותר מוצאים חן בעיניי. קרן פלס הולכת לקחת את המשבצת של מירי מסיקה בזמנו. מוותרת ורכה עם כולם. אטדגי הולך לקחת את המשבצת של הרשע
והוא הולך להתכסח עם מוקי במסגרת השואו הנדרש מהשופטים. הראל סקעת המקסים ישפוט באופן הכי אובייקטיבי שיש כי הוא פשוט היה שם. הוא היה במקום של המתמודדים.
עכשיו הרבה יותר קל לו לשפוט באוייבקטיביות כי הוא גם יודע כמה צריך לעבוד קשה לאחר שזוכים או לא זוכים בתואר. אחרי 10 שנים של עבודה ממש ממש קשה ומאומצת ואפילו
סכסוך עם חברת תקליטים, מאות הופעות ושלושה תקליטים, הוא בהחלט יכול לראות אם מתמודד מוכשר ככל שיהיה, יכול לעמוד בכל מה שמצפה לו.
לגבי המתמודדים אין לי הרבה מה להגיד. הייתה רק אחת שהייתה שווה את האודישן שלה. כל השאר לא מעניינים. גם בראפר מלבד סיפור מעניין לא מצאתי משהו מיוחד למרות שאולי
בחוץ הוא יכול להצליח.

והנה מה שהיה לסמדר השילוני להגיד:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4601468,00.html

ואני שואלת את עצמי אם מישהו יגיע לדרגת ביצוע שכזאת

מוקהה22

New member
צ"ט -נצל"ש-מה אתם אומרים על > הכוכב הבא ששודרה אמש

גילוי נאות, טרם קראתי את ההודעות של היום (כאן)

וזה מה שאביעד קדרון (נדמה לי שהוא >"צפניה")
ב-WALLA
http://e.walla.co.il/item/2808932
כותב על זה,

ואני,,,,,,, לא צפיתי באדיקות, התעסקתי בענייני, וזה היה אצלי ברקע
ו,,,,,,לא נפלתי מהכיסא

יחפונת השאלה גם אלייך, כי אני יודעת שאת חובבת תוכניות שירה

היי מוקה

אני מקווה שהספקת כבר לקרוא את כל השרשורים, כי כתבתי את מה שראיתי וגם הבאתי את סמדר השילוני בוואיינט. האמת היא שהביקורות כמעט כולן קוטלות.
אני מראש לא ציפיתי ליותר מדי. כמובן שלא נפלתי משום דבר. אני מקווה שבהמשך יהיו קצת יותר כשרונות מעניינים למרות שאני לא יודעת כבר כמה כשרונות יכולים להיות במדינה כל כך קטנה
שהיו בה כבר כל כך הרבה תוכניות זמר. תחשבי על זה ש'כוכב נולד' התחיל רק שנה אחרי 'אמריקן איידול' והכוכב הבא הוא ההמשך של 'כוכב נולד', כלומר תוכניות הזמר אצלנו מנפיקות
אודישנים ותחרויות כמו ארה"ב על כל מיליוניה ומדינותיה. זה קצת לא נורמאלי הייתי אומרת. סביר להניח שהרמה תרד. בשנה שעברה רציתי דווקא שאבייתר קורקוס יזכה, אבל תאמיני לי שעד
לפני יומיים אפילו לא זכרתי את שמו. אני מודה, אני אמשיך לצפות כי אני אוהבת את כל הטראש הזה. לא מצפה לגדולות ונצורות ולא מצפה להתרגש כמו שהתרגשתי בעונות הראשונות של כוכב נולד או דה וויס. גם אקס פקטור לא הניב איזה כישרון יוצא דופן. מי זוכר בכלל מי זכה איפה ולמה? רק מכוכב נולד, התוכניות הראשונות, יצאו כוכבים כמו נינט, שירי מימון, גבסו, הראל סקעת, מרינה מקסימיליאן, רוני דלומי ולצערי נראה לי שהסוס הזה כבר מת מזמן.

poseidon111

Active member
ואולי הבעיה אינה שאין יותר כוכבים, אלא אלו שהוזכרו ככוכבים

אינם אלא זמרים פשוטים שבולטים על רקע האנשים שנחשבים כזמרים?
זה נכון שזה עניין של טעם אישי בלבד, אך יש פרמטרים מקובלים לבדוק זכאותו של אחד להחשב כזמר,
קל וחומר ככוכב.

בסדר, זה נכון מה שאתה אומר, אבל...

כמה כוכבים יכולה מדינה כזאת קטנה להנפיק? מה קרה, כולם כאן צאצאים של פרנק סינטרה?
תראה, במדינה כמו שלנו שצמאה לאסקפיזם ולבידור כמו אויר לנשימה כדי להתאוורר ולהתרענן מכל מבזקי החדשות ותוכניות הפוליטיקה המתישות,
לא פלא שמחפשים את הבידור הזול והמהיר. כל תוכניות הזמר הללו הפכו לתוכניות בידור. הן מחליפות את כל השעשועונים של פעם. היום במקום שעשועון
יש לנו ריאליטי שירים או ריקודים. אף אחד לא ממש רוצה למצוא את הזמר הבא או הכוכב הבא. הכל פיקציה רק כדי למלא משבצת בידור. הזמר הנבחר הופך לסלבס לפרק זמן מועט
ואחר כך בדרך כלל נשכח מלב ומזכרון. העיקר זה הרייטינג, הפרסומות והכסף. כל השאר לא באמת חשוב. הזמרים הטובים שמככבים במצעדים, לא ממש יצאו מהתוכניות האלה
למעט באמת כמה בודדים.
קח לדוגמא את לירן דנינו ואת עידן עמדי. הם לא זכו בתוכנית כוכב נולד, אבל הם מצליחים מאוד היום במצעדי הפיזמונים. לא בטוח שהם היו יוצאים לאור בכלל אילמלא התוכנית הזאת
שמהווה מקפצה טובה למוכשרים באמת.
אבל שוב, לדעתי, יש לנו קצת יותר מדי תוכניות בידור ותחרות בכל הקשור לשירה ופחות בכל מה שקשור לריקוד (געגועי לנולד לרקוד) או כישרונות אחרים בכלל.

מוקהה22

New member
ועוד נצל"ש-למי שאוב לקרוא את אריאנה מלמד

שבמקרה היא חברתי בפייס,
אתמול היא העלתה פוסט אישי, שהיא שיתפה את כולם,
ופה נחשפתי למשהוא שלא ידעתי עליה, (לא שאני חייבת לדעת הכל על כולם, וגם לא עליה)

https://www.facebook.com/melamedariana/posts/606553249471734
אבל,,,,,,,,,הזדעזעתי ממהמשתמע ממה שהיא כתבה,
ו,,,,,,,,מעניין מה יהיה הלאה

וואו זה לא קל לקרוא את הדברים האלה

גם אני חברה שלה בפייס אבל אני בדרך כלל לא עוקבת אחרי הסיפורים שלה על האימוץ. הפעם קראתי את הקישור שהבאת ודי הזדעזעתי בעיקר מהסוף.
אני לא יודעת מה להגיד, קשה לי להביע את מלוא דעתי. היה לנו פעם זוג חברים חשוך ילדים שהחליט לאחר הריונות כושלים, לאמץ ילד. לא רוצה להלאות כאן אף אחד בייסורים שהם עברו
בגידול הילד. עד היום. אפילו כשהוא כבר נשוי פעם שנייה ואב לילדים בעצמו. מסכת ייסורים שלא ברא השטן. אחריו הם אימצו עוד ילדה. איתה היה כבר פחות קשה אבל גם הצריך מהם מאמצים על אנושיים. מזלם היה ששניהם השתכרו יפה מאוד אבל בסופו של דבר הם התגרשו.
לא כל אימוץ זה הפי אנד מצד אחד, אבל מצד שני אימוץ הוא פיתרון נהדר למי שלא יכול להביא ילדים לעולם והוא משתוקק לילד, וכמובן לילד שכבר נולד ומוצא משפחה חמה ואוהבת.

והנה כוכב שלא נולד בריאליטי של כוכב נולד

ויש לו להיט ממכר ואפילו אני קמתי לרקוד לצליליו בחדרי הקטן,
ושימו לב למילים
קליל וכייפי... והיא זאת שמזמינה

https://www.youtube.com/watch?v=VD9F_7N_MbI
דרך השלום
פאר טסי
מילים ולחן: אבי אוחיון

תל אביב לפני חצות הרוח לא רוצה לנשוב
והלחות לא מרפה אותי חונקת
בבית קפה בין השכונות עוד לא כיבו את האורות
על כיסא ישן לבדה יושבת