הכוכב הנולד החרדי הראשון

הכוכב הנולד החרדי הראשון

בתוכנית מוצ"ש חסידי חי עם מנחם טוקר, יש תחרות בין שתי זמרים כל שבוע כשרק אחד מהשתיים נבחר, בשלב מאוחר יותר יהיה את שלב הגמר שבו יבחר כישרון אחד, ומה הוא לקבל בתמורה? דיסק עם אולפני הקלטה חינם! לחנים של מ.ב.ד לאופר ולפידות (כמה אלפי דולרים טובים) והוא יקבל עיבודים בחינם מיובל סטופל ועוד מעבדים, בנוסף הוא יקבל ראיון בחסידשקייט ובשירו-לו, מן הסתם שירו יושמע גם הרבה ברדיו, בכל מקרה זה מכובד לכל הדעות, ונחייה ונראה מי יזכה בזה.

מתנדב

New member
נו רפוש, אני מציע לך גם לרוץ לתחרות

אני בטוח יצביע עבורך, אתה נראה לי דווקא מוצלח בשירה...

אני בטוח שאם הייתי שר...

שם הייתי זוכה, אבל זה לא פר מכיוון שאם אני יילך לשם אז התחרות לא הוגנת.

במחילה ממך רפוש

שני זמרים ולא שתי זמרים. זאת טעות שחוזרת אצלך לעיתים קרובות וזה קצם צורם לי. נא לא להפגע מההערה אלא לקבלה באהבה.

דסי 18

New member
איזו רמה של זמרים?

מוכרים ומפורסמים? עד כמה שאני יודעת לתחרות כוכב נולד לא התקבלו זמרים/ות מוכרים/ות. רק מי שהוא/יא באמת כוכב/ת שנולד/ה זה עתה.

בכל מקרה זה עדיף...

מכל הפטריות שצצות במוזיקה החסידית, פה לפחות מתוך מאה נבחר רק אחד מה שאומר שפה מי שנבחר באמת יכול להתפאר בתואר זמר נולד.

דסי 18

New member
שבוע שעבר

השמיע אריאל ברמן איזה זמר חדש בשם איתי מצפת, שהלחין ושר איזה שיר, נשמת כל חי תברך. הוא עבד והשקיע בזה הרבה. דוקא יפה.

גם אתמול השמיע את זה...

עופר גדנקן בתוכניתו בסימן שאלה וזה באמת נשמע שיר מושקע ויפה.

דסי 18

New member
אז אולי הוא יתמודד

בכוכב נולד. אני אוהבת את אלה שמוציאים מעט, אבל משקיעים בו הרבה. שיר אחד, אבל מאד מושקע.

תשמעי...

אלה שמתמודים שם הם בד"כ חברה שלא מוציאים דיסקים או סינגלים, אבל לא יזיק לו להתמודד שם, בכל מקרה לא חסר דוגמאות של זמרים שמשקיעים במוזיקה החסידית ולא הלך להם כל כך (ע"ע אברומי פלאם,שלמה שמחה, מנדי ורדיגר ועוד ועוד), וגם לא חסר זמרים שלא השקיעו כמעט כלום והדיסקים שלהם נמכרו במאות אלפים (ע"ע מ.ב.ד-מאמינים, פריד-יחיד ורבים).

די!!! זה מעצבן אותי!!!

אי אפשר לעשות מה שהוא מקורי? כל דבר טוקר הזה מעתיק ממחוזות לא שלנו. שיהיה יצירתי ובוגר ושיתחיל לחשוב על אייטמים מקוריים שגם מותאמים למנטליות החרדית ולא המנטליות ההפוכה שלפי הדברים שטוקר עושה הוא מנסה להכניס תרבות לא לנו... אפשר לעשות ויש שעושים אבל טוקר נושא דגל הליברליות חושב שהוא החכם הגדול. די תרגע!!!

למעלה