הכול אודות הפרי הבריא -ביותר, שאסור לפספס:

ויוי 25

Well-known member
האבוקדו, זהו הפרי הפופולרי שמקורו במקסיקו, הנחשבת ליצרנית מובילה של פרי זה בעולם, והוא אחד המזונות הכי בריאים. וכדאי לשלבו באופן קבוע בתזונה שלכם.
האבוקדו הוא מקור מעולה המספק כמות יפה של סיבים, שתפקידם "לטאטא" ביסודיות את הפסולת מהמעיים.
במנה יומית של 4 כפות אבוקדו יש : כמת גבוהה של אשלגן.חומצה פולית.
ויטמין B6, ויטמין C, ויטמין E.
האבוקדו הינו דל- בסוכר, ועשיר בסיבים תזונתיים התורמים לתחושת שובע לזמן רב.
יעיל בהורדת הכולסטרול הרע ,ומסייע להורדת בטן שומנית.
באבוקדו בינוני יש 15 גרם חומצות שומן בלתי רווייות- ואלה מפחיתות את הסיכון- למחלת -לב
ולשבץ -מוחי.
כאמור, אבוקדו עשיר בחומצות- שומן בלתי רוויות ובסיבים תזונתיים. מחקרים רבים מראים כי מרכיבים אלה תורמים לשיפור רמות הגלוקוז- בדם, וביעילות למערכת העיכול בהיותו עשיר בסיבים תזונתיים ומספק כמעט כמחצית מהצריכה היומית המומלצת.
תועלת רבה לצריכת הסיבים בתזונה העוזרת לקדם את הצמיחה של חיידקים -המועילים למערכת העיכול, ולחיזוק המערכת -החיסונית. והפחתת דלקות- מעיים, ואכילת אבוקדו מידי- יום יעילה גם נגד עצירות.
בנוסף, בקרב האנשים שאכלו אבוקדו היו יותר חיידקי -מעי המייצרים חומצות שומן שמסייעים נגד התפתחות מחלות- מעי דלקתיות, ומסייעות להגברת האנרגייה בעת חולשה -גופנית.
פרי האבוקדו הינו בעל סגולות בריאותיות רבות שאסור לפספס .
שימו לב:
תבדקו שהאבוקדו שאתם קונים כבר התרכך והבשיל - ומוכן לאכילה.
אבוקדו קשה שטרם הבשיל סימן שנקטף בוסר וצפוי שיתקלקל:
לכן, במידה ופרי האבוקדו לא התרכך עדיין ולא הבשיל - אז אותו אל תקנו .

רק בריאות !
 
נערך לאחרונה ב:
למעלה