shronyor35
New member
הכול הרי שאלה ריטורית,ועשיתם מזה סרט על חטיפת הילדות ?
לסיכום :
הפרטים שבשאלה, היו ממש באופן כללי,וללא פירוט זמנים:
בכלל לא מוסבר אם התקשרו לאימא אחרי 5 דקות או אחרי 5 שעות,
וגם לא מוסבר דבר על הקשר /הכעס,שקיים בין האימא לחמותה .
אולי הם רצו להפתיע את האימא,בפיתרון לחופשה עם הילדה ?
אז מכיוון שאים פרטים למה באמת קרה,אז יש מלא סרטים,שאותם אפשר לדמיין, בנושא מחוסר הפרטים.
ואפשר גם לראות כזה "סרט": לקראת החופש הגדול ,
הסבתא והבן שוחחו ,חשבו על הצעה שקיבלו לטיול בחו"ל,
בדקו מול חברת -הנסיעות,והיה דיל לטיול בקבוצה -שהתאים לחופשה של הסבתא עם הנכדות.
ביקשו להזמין ,ובמקביל, התקשרו ורצו להפתיע את האימא .
ולאחר שבדקו מחיר ומועדים,וראו שזה יכול להתאים,הבעל התקשר לאם הילדה, (שהיא לא ממש בקשר הדוק עם חמותה.)
האימא לא היתה מוכנה ,לתת את העונג לסבתא, שתיסע לבלות עם הילדה,ועם בת הדודה,(אפילו לא בביתה,) והרגישה נעלבת מהרעיון שהסבתא הזאת רוצה לבלות עם הנכדה ועם הבת דודה ,בטיול -
כייפי במשותף, ומיד האימא טרקה את הטלפון,ניגשה לפייסבוק לספר לכול העולם על הסבתא המרושעת ,שרוצה לכייף עם נכדותיה האהובות עליה, ועוד בחודש הראשון של החופש הגדול.
ואז,,כמה מהאנשים שהגיבו ,מיד נכנסו להלם :
וכבר ראו לנגד עיניהם ,את הסבתא "הרעה" ,שממהרת עם הילדות בלחץ ,לשדה -תעופה,חוטפת אותם ,ומהמטוס מסיעה אותם למקום מרוחק ושכוח -אל,ולא תחזיר אותם יותר לעולם לאימהות.
חברים,מה קרה פה ? צאו מכול הסרטים וההתרגשות הנסערת,
כולה היא סבתא ויש לה נכדות בגיל 8 היא רוצה לשמח אותם בטיול,בחופשת הקיץ,רצתה להפתיע את האימא, בפיתרון לחופש הגדול .
אז למה לא ?
תנו לסבתא הזדמנות להינות מבילו עם נכדותיה,
,החיים קצרים אז מה נשאר לה חוץ מהנאה ונחת מהנכדות ?
אצלינו במשפחה היה כך נהוג,ואני עצמי היית אצל סבתא שלי,
תמיד בכול החופשים, אחי,ואני - מגיל 5 והלאה,נסענו עם סבתא,שגרה במרחק נסיעה ארוך,טיילנו ,בילינו בהצגות,הלכנו לבריכה,לכולם היה נוח מהסידור הזה.
ההורים עבדו כרגיל,מבלי לחץ ודאגות של איפה להשאיר את הילדים בזמן החופשה, ולנו הילדים, זו הייתה חוויית ילדות נפלאה.
לסיכום :
הפרטים שבשאלה, היו ממש באופן כללי,וללא פירוט זמנים:
בכלל לא מוסבר אם התקשרו לאימא אחרי 5 דקות או אחרי 5 שעות,
וגם לא מוסבר דבר על הקשר /הכעס,שקיים בין האימא לחמותה .
אולי הם רצו להפתיע את האימא,בפיתרון לחופשה עם הילדה ?
אז מכיוון שאים פרטים למה באמת קרה,אז יש מלא סרטים,שאותם אפשר לדמיין, בנושא מחוסר הפרטים.
ואפשר גם לראות כזה "סרט": לקראת החופש הגדול ,
הסבתא והבן שוחחו ,חשבו על הצעה שקיבלו לטיול בחו"ל,
בדקו מול חברת -הנסיעות,והיה דיל לטיול בקבוצה -שהתאים לחופשה של הסבתא עם הנכדות.
ביקשו להזמין ,ובמקביל, התקשרו ורצו להפתיע את האימא .
ולאחר שבדקו מחיר ומועדים,וראו שזה יכול להתאים,הבעל התקשר לאם הילדה, (שהיא לא ממש בקשר הדוק עם חמותה.)
האימא לא היתה מוכנה ,לתת את העונג לסבתא, שתיסע לבלות עם הילדה,ועם בת הדודה,(אפילו לא בביתה,) והרגישה נעלבת מהרעיון שהסבתא הזאת רוצה לבלות עם הנכדה ועם הבת דודה ,בטיול -
כייפי במשותף, ומיד האימא טרקה את הטלפון,ניגשה לפייסבוק לספר לכול העולם על הסבתא המרושעת ,שרוצה לכייף עם נכדותיה האהובות עליה, ועוד בחודש הראשון של החופש הגדול.
ואז,,כמה מהאנשים שהגיבו ,מיד נכנסו להלם :
וכבר ראו לנגד עיניהם ,את הסבתא "הרעה" ,שממהרת עם הילדות בלחץ ,לשדה -תעופה,חוטפת אותם ,ומהמטוס מסיעה אותם למקום מרוחק ושכוח -אל,ולא תחזיר אותם יותר לעולם לאימהות.
חברים,מה קרה פה ? צאו מכול הסרטים וההתרגשות הנסערת,
כולה היא סבתא ויש לה נכדות בגיל 8 היא רוצה לשמח אותם בטיול,בחופשת הקיץ,רצתה להפתיע את האימא, בפיתרון לחופש הגדול .
אז למה לא ?
תנו לסבתא הזדמנות להינות מבילו עם נכדותיה,
,החיים קצרים אז מה נשאר לה חוץ מהנאה ונחת מהנכדות ?
אצלינו במשפחה היה כך נהוג,ואני עצמי היית אצל סבתא שלי,
תמיד בכול החופשים, אחי,ואני - מגיל 5 והלאה,נסענו עם סבתא,שגרה במרחק נסיעה ארוך,טיילנו ,בילינו בהצגות,הלכנו לבריכה,לכולם היה נוח מהסידור הזה.
ההורים עבדו כרגיל,מבלי לחץ ודאגות של איפה להשאיר את הילדים בזמן החופשה, ולנו הילדים, זו הייתה חוויית ילדות נפלאה.