הכונו לפירוק ההתנחלויות!

הכונו לפירוק ההתנחלויות!

הכונו לפירוק ההתנחלויות! אתם המתנחלים הקמתם קול תרועה ומחיאות כפיים לכבוד הקאובוי ג'ורג' בוש שיוצא לכבוש (סליחה, "לשחרר") את עיראק ולא הבנתם שהתור שלכם יגיע מיד אחרי סדאם, ואולי אפילו לפניו. מי שהולך לישון עם כלבים יקום עם פרעושים, ומי שמתחבק עם הבריון האגרופן של העולם עלול בעצמו לקבל בטעות איזה אגרוף בפרצוף. שימו לב, רבותי המתנחלים, מפת הדרכים בדרך, וזה אומר בשלב ראשון ומיידי הקפאת הבניה בהתנחלויות כולל "ריבוי טבעי" (את השקר הזה כבר לא תמכרו לאף אחד) ובשלב השני מדינה פלסטינית בעלת יכולת קיום, שזה אומר מדינה עם רצף טריטוריאלי ובלי מובלעות מובלעות בתוך השטח שלה. תהיה לכם ברירה לקום וללכת, להיות ציונים טובים ולעלות לישראל מגולת פלסטין, או להישאר בתור הקהילה היהודית הפלסטינית תחת שלטון פלסטיני מלא. זהו זה, נגמר הסיפור, פיניטו לה קומדיה. תוך שנתיים מקסימום כבר לא נצטרך לסחוב אותכם על הגב, לא נממן אותכם מתוך הכיסים הריקים שלנו, לא נשלח את הבנים שלנו לשמור על גבעות עם מתנחל אחד, לא נסבול מפיגועים שאתם מביאים עלינו. תוך שנתיים יגיע הסוף, לא עוד מועצת יש"ע, לא עוד ערוץ 7, לא עוד נוער הגבעות. הכל ייגמר, סוף פסוק. תודה לאל. היכונו , יהודים, מתקרבת שעת גאולתנו. היכונו לפירוק ההתנחלויות!

jerri

New member
ורדה המטורללת, חזרת? אם את אכן

בת 31 כמו שאת מצהירה אז איזה ילד שלחת בדיוק? מדי עשית אותו, בגיל 4? המתנחלים הם אלו ששומרים שהמחבלים הפלסטינאים לא ימשיכו להשמיד ולהשחית אתרים קדושים ליהדות (כמו קבר יוסף ז"ל בו הם לא הותירו אף אבן, כמה ימים אחרי שרצחו בדם קר את שני אנשים המילואים, עקרו את ליבם בעודם חיים, את אברי המין שלהם, שרפו אותם ואכלו חלק מגופם). השמחה לאיד שלך והתמיכה שלך בסדאם הרוצח רק מוכיחה איך יש יהודים (?) מחבלים במדינה הזאת שהיה צריך לטהר אותה מהם. תחזרי חזרה לאיפה שבאת ממנו (מעניין שרוב המחבלים היהדים הכי גדולים הם לא ילידי הארץ או ממוצא גרמני. מעניין מאד).

hary_i

New member
פירוק התנחלויות?

אולי תגדירי קודם כל מה זה מתנחל! מדינת ישראל זקוקה להתנחלויות, צריך להתיישב בכל שיטחי המדינה. לקרוא לישובים מסויימים התנחלות לא חוקית זה להאמין בשקר שמדינות ערב טפלו עליינו. אני באמת שלא מבין בהיסטוריה אז אולי מישהו מוכן לספר לי ממי בדיוק כבשנו איזה שטחים ולמי בדיוק אנחנו אמורים להחזיר אותם? לצערי ממשלת ישראל כמו הרבה אנשים אחרים מאמינים בשקרים שמישהו אחר טפל עלינו, החזקת ה"שטחים" כמין שטח שונה במדינה הוא דבר שגוי. הקטנת המדינה לא תביא לשלום בשום צורה שהיא זו שגיאה ותמימות לחשוב כך. כפי שידוע לכל באי הפורום אני מאד נגד הרג אנשים כולל הרג הערבים היושבים ב"שטחים" אבל אני בשום פנים ואופן לא בעד לתת לערבים שטחים. זו אינה החזרה זו נתינה והיכן נשמע שמדינה נותנת שטחים לקבוצה אטנית כלשהי שאינה בידידות איתה? למה מגיע להם פרס על כך שהם הורגים בנו? לא, לא מגיע להם פרס.

הגדרה פשוטה

יש שטח שהוא טריטוריה ריבונית של מדינת ישראל, מוכר על פי החוק הבינלאומי. לכל אזרח ישראלי, יהודי או ערבי, יש זכות מלאה לגור בכל מקום בשטח מדינת ישראל. לעומת זאת ישנו שטח שמדינת ישראל כבשה בשנת 1967 שאיננו חלק ממדינת ישראל, לא לפי החוק הישראלי (שום ממשלה לא סיפחה אותו) וגם לא לפי החוק הבינלאומי. כל אזרח ישראלי שגר בשטח כבוש הוא מ-ת-נ-ח-ל שעובר על החוק הבינלאומי, גורם נזק גדול למדינה וחוסם בנוכחותו שם את הדרך לשלום. רק פירוק כל ההתנחלויות יכול להוציא אותנו מהבוץ הקשה שבו אנחנו שוקעים יותר ויותר כל יום. המתנחלים הם הסכנה הגדולה ביותר לעתידה של מדינת ישראל, וככל שנקדים להיפטר מהם כן נגדיל את סיכיינו לשרוד כאן.

hary_i

New member
מדינת ישראל כבשה?

ממי בדיוק היא כבשה? ואם כך מדוע שלא ידרשו הערבים גם את יפו, חיפה כרמיאל וכד'? המתנחלים אינם הסכנה, הם המגן, בזכותם את חייה. אגב גם ההורים שלנו או אולי הורי הורינו שהגיעו מאירופה, צפון אפריקה ועוד מדינות להתיישב בפלסטין של אז בעצם היו מתנחלים. אני לא רואה הבדל בכלל. להפטר מה"מתנחלים" אינו פיתרון לשום דבר זה רק פרס לטרור והודעה בכך שאנחנו מאמינים בשקרים שטופלים עלינו אחרים. איך באמת להפטר מהטרור כבר הצגתי בהודעותי הקודמות כאן בפורום. וזה אינו כולל פירוק התנחלויות.

J e a n

New member
גם את חיה בהקיציס!

כן כן...את תמשיכי לאכול את הלוקשים שמוכרים לך עוד שנתיים... ולחשוב שישראל תוותר על ההתנחלוית שלה...אני נגד הדרך שאומרת שצריך להתנחל אבל את מגזימה לגמרי...שכן לא בגללם באים עלינו הפיגועים...הפיגועים באים עלינו כי רע לפלסטינים בשטחים שהם יושבים בהם...ולאוהים יודע למה...הא? בולשיט... רע להם כי אין להם מה לאכול שם והמצב שלהם רק הולך ומחמיר...וזה בגלל ההנהגה היפה שלהם...הממ תמיד תהיתי כמה כסף ערפאת גנב מהעם הפלסטיני?! את תמשיכי להאשים את המתנחלים כמו רבים אחרים שלא יודעים איפה להוציא את הכעסים והתסכולים שלהם...אני לא מאחל להם שום רע...הם בחרו לחיות בהתנחלויות שזה טמטום גמור לדעתי מהבחינה הבטחונית...אבל עוד מעט תאמרי שגם הם כובשים...כמו שהאמריקנים.."כובשים" את עירק.. מעניין מה המטרה בפיסת האדמה המקוללת הזו...שיש בה רק חול וחרא...את הנפט ששם הם בוודאי ובוודאי לא צריכים...את לא מתמקדת בבעיה עצמה את מסתכלת מסביב...עירק הינה מדינה תומכת טרור...השלטון שם מושחת כמו ברוב מדינות ערב...והוא מנסה לשמור על עצמו ומוכן להקריב הכל את כל מה שיש...גם את העם עצמו...העמים הערביים סובלים...לא בעיה שלנו...אבל תאמיני לי שארה"ב עושה רק מצוה שהיא "כובשת" את עירק. היא עושה טובה לעם העירקי...ובעקיפין גם לנו ולכל המזרח התיכון. הפיגועים יפסקו כשתהיה הנהגה נורמאלית ומשטר דמוקרטי מתוקן במדינה הפלסטינית..אני מאמין שהמצב הזה הוא מצב אפשרי...אני ממש מקווה שכן...אם לא...לאן עוד נגיע?!

קודם צריכה להיות מדינה פלסטינית

"הפיגועים יפסקו כשתהיה הנהגה נורמאלית ומשטר דמוקרטי מתוקן במדינה הפלסטינית" - קודם צריכה להיות מדינה פלסטינית. כרגע הם חיים תחת כיבוש אכזרי וברוטאלי ביותר של מדינת ישראל

jerri

New member
להפך, אנחנו חיים תחת איום מתמיד של

הטרור הפלסטינאי ושל גחמותיו של ערפאת - וזאת בגלל אנשים כמוך - משת"פים עם מחבלים ורוצחים. מי יתן ותזכי לגורל דומה.

למעלה