הכחדת "פרחי הג'ל המצוי"

הכחדת "פרחי הג'ל המצוי"

שלום לכולן, אני עוקבת אחרי עלילותיכן מזה זמן, ונהנית ללמוד ולהחכים מהנסיון והעצות הטובות של כולכן. כשלעצמי אני עורכת דין ואמא לשלושה, בת 45 וחזרתי מאז אוגוסט לריצה כאלמנט מנקה ראש ומוסיף חדוות חיים. אני רצה בקצב יחסית לא מהיר, (קצב 6) אבל מאושרת עד הגג מהריצה. עד כה השתתפתי ב10 k של העגור (היה כיף אדיר), בחצי של בית שאן (היה נפלא) וב10k של טבריה (היה מעולה). העיקרון המנחה- לחייך לכל אורך הדרך, ובעיקר בסיום. הסיבה בשלה הבאתי עצמי לכתוב הודעה, היא העובדה שמאז כחודש לפני מרתון טבריה, אני רצה לאורך חופי הכינרת ולא מפסיקה להיתקל בשקיות ג'לים מעוכים שננטשו לאחר השימוש, ממש כאילו אותו הכיס שהצליח להכיל אותם כשהיו מלאים- מסרב להכילם כשהתרוקנו. כולנו אוהבות לרוץ בחוץ, וכולנו נדמה לי אוהבות את חופי הכינרת שלנו, אנא הפיצו את המסר-רצים- לא מלכלכים. פניתי גם למנהלי הפורום השכן אך בניגוד למנהלות כאן שחזרו אלי מייד והביעו הזדהות והבנה לבקשה שלי- שם לא חזרו אלי. ברור שאתן עצמכן לא קהל היעד שלי- אלא כשופר או מעבירות מסר לאחרים. אם אתן נתקלות במי ששוכח את קונספט פח האשפה אנא- תנו בו הערה. תודה מראש!

perach22

New member
מבחינתי אני מפיצה את הסיסמה....

רצים - לא מלכלכים...

perach22

New member
אם יש לך פייסבוק

מציעה לך לפרסם גם ב ""נולדנו לרוץ" , "קבוצת רצי ישראל" , "איפה וכמה" "מבצעים וחיסולים לרווחת הספורטאים"... בפורומים האלה יש תפוצה של לפחות 4000 אנשים!!!

את צודקת לגמרי

אני זוכרת "טרייל ראן" שבו אספתי לפחות 6 ג'לים מהרצפה. התעצבנתי כל כך. חוץ מזה שאם מביאים לגו 10 עטיפות ריקות הם נותנים במתנה ג'ל חדש. אזזה גם משתלם להיות סביבתי...

susieada

New member
תודה אירוס הגלילית!

אני מסכימה איתך ב100%. גם אני רואה אריזות ג'לים בדרך. גם בטריאתלונים אני דואגת לשמור את האריזות הריקות שלי ואף מרימה ולוקחת חלק שננטשו על ידי אחרים - כדי לשמור על הסביבה וכמו שיעל כתבה, כי חברת גו מעניקה גו 1 חדש לכל 10 אריזות ריקות.

כספורטאים הערים לבריאות הגוף והנפש, אמור להיות מובן מאליו לשמור על בריאות ונקיון הסביבה שלנו. תודה שהבאת את הנושא החשוב הזה לכאן. ואני תומכת בהמלצה להעלות אותו גם בדפי הפייסבוק השונים.

תמשיכי להינות מהריצה, בכייף, בטבע שלנו.
את כמובן מוזמנת להמשיך לשתף אותנו בחוויות שלך!
ברוכה הבאה!

מור שלז

New member
יוזמה נפלאה. תודה

אהבתי מאוד את הכותרת: "הכחדת פרחי הג'ל המצוי"

ואני שמחה שהחלטת לשתף ולכתוב כאן, הלואי שזה יעשה שינוי...

וברוכה הבאה
יופי לקרוא על חדוות הריצה שלך, על מרוצי ה-10K ועל החיוך לאורך כל הדרך ובמיוחד בסיום.
מאחלת לך עוד הרבה קילומטרים ברגלים וחיוכים שכאלו.

אגב, אני זוכרת את הטרייל ראן שבו יעל לא הפסיקה לאסוף אריזות ריקות של ג'לים - נורא שמחתי אז שהיא איתי: גם כי היא אספה את הג'לים, וגם כי זה היה האולטרה מרתון הראשון שלי (יעל ליוותה אותי בהתחלה ובסיום) וממש לא בטחתי בעצמי שאם אני אתכופף להרים את אריזות הג'ל שהרצים שלפני זרקו - אני אצליח להתרומם בחזרה...

ואגב - כאן גם המקום לפרגן לגו על היוזמה המצויינת שמי שמביא אריזות ריקות של ג'לים - מקבל ג'ל חדש. גם אמצעי שיווק חכם, וגם עידוד לשמירה על הסביבה.

לא מזמן

נזפתי ברוכב אופנייפ שממש לנגד עיני השליך עטיפת ג'ל בצידי הכביש. קיבלתי גלגול עיניים ותנועה מגונה בחזרה

אני חושבת שהבעיה מתחילה בתפיסה

יש לנו נטייה לחשוב שאם יש לבן אדם מדבקה של מרתון כלשהו (או כל ספורט אחר) על הרכב, הוא נוהג בסבלנות יותר, פחות מלכלך, יותר נחמד וכדומה.....

בשישי האחרון רצתי בפארק הירקון, אני וכל המשקל שלי, אני וכל הקצב 10 שלי, חזרתי מזועזעת, חזרתי נעלבת ובעיקר הבטחתי לעצמי כשאני אהיה מהירה וחטובה יותר - אני ממש לא אהיה כמו המתאמנים שנתקלתי בהם.

ועוד מילה- חלק חשוב בהתנהגות המתאמנים, הוא ה"חינוך" של המאמנים שלהם.

צ ל י ל 8

New member
הרגל מגונה ולא רק של רצים

כל הפארקים למינהם מלאים בזבל כזה או אחר.
הכל עניין של חינוך מהבית לצערי...

למעלה