הכחשת שואה בלשכת הרווחה בבת-ים

הכחשת שואה בלשכת הרווחה בבת-ים

לפני 4 שנים נלקחו על ידי העובדת הסוציאלית משם 2 ילדים והועברו לבית חולים בגלל שאימם יצאה לקניות והשאירה אותם לבד. הילדים לא חזקו מאז הביתה והממונה על חוק חופש המידע לא ידע לאמר דבר על גורלם. גם עתירה לבגץ נדחתה. פניתי שוב ללשכת הרווחה מחשש שהילדים "הוקרבו" על מזבח המדע הרפואי או הועלמו על מנת למנוע מידע משלטונות הבריאות הסביבתית לגבי השפעה של המטוסים הטסים באיזור על התפתחות סרטן אצל ילדים. עובדת סוציאלית מהלשכה יעצה לי לפנות לבית החולים אברבנאל כיוון שאני זקוקה לעזרה נפשית על החשש הזה. כבת לניצול שואה, שחוששת מד"ר מנגלה, ד"ר סייבין ודומיהם מקבלי פרס הנובל, אני רואה חובה לעצמי לדוח על מכחישת שואה בלשכה ההיא.

חברי הכנסת "כאיש אחד".........

בזמנו כתבתי 120 מכתבים לחברי הכנסת וקבלתי תשובה מחברת כנסת אחת, חברת הכנסת יעל דיין. בזמנו לא חשבתי על זה אבל היום אני חושבת שקרבת המשפחה בין חברת הכנסת דיין (היום סגנית ראש עיריית תל אביב) ובין עזר וייצמן - בכיר בתחום התעופה - סייע להסתיר את המקרה. תשובתה של דיין היתה, העבירי לי את שמות הילדים או את מספר ההליך בבית המשפט. לצערי, לא הצלחתי לקבל מרשויות המשפט והחוק שום פרט. וייצמן הואשם בקבלת שוחד. עוזרו הנאמן משמש כיום כראש מועצת העיר תל אביב וקרובת משפחתו דיין, היא סגנית ראש העיר. אז תזכרו את כשלונו של חיל האויר במלחמת יום הכיפורים ודעו לכם שגם היום המרחב האוירי של ישראל פרוץ בגלל בגידה בתחום התעופה. לדוגמא, עד היום רשויות הבטחון לא פרסמו באופן גלוי את ניסוי הטילים של פקיסטן שפגע באלפי ישראלים ב 26.1.1999 . ראש הממשלה ידע על כך (ביבי) ופיטר יום קודם את שר הבטחון שלו איציק מרדכי. מי שעמד בראש פיקוד העורף והיה אמור להפעיל את צופרי האזעקה כדי למנוע נזק בריאותי של שטפי דם וקרינה.........הוא היום בכיר ברשות שדות התעופה.

ג שם

New member
אין לי ספק שזוהי קונספירציה

אבל רק כי העובדים הסוציאלים ציונים. (לכל מי שחושב שאני מאכילה את הטרול: מצטערת, לא יכולתי להתאפק מלהגיב)

למעלה