הכחשת שואה זה כבר פאסה

הכחשת שואה זה כבר פאסה

שלום לכולם, אם אתם כאן זה סימן שנושא השואה מאוד קרוב ללבכם ונראה שתמצאו את המאמר הזה מאוד מעניין: http://hagigit.blogli.co.il/archives/65 בבקשה תעבירו את זה הלאה לכמה שיותר אנשים - אתם יודעים כמה זה חשוב. במידה ואתם מעוניינים להעביר את זה לדוברי אנגלית השתמשו בקישור הבא: http://hagigit.blogli.co.il/archives/66 תודה רבה והמשך יום נעים. הנווד ברוך בורא היוטיוב!

תמירK

New member
על המלך מוחמד ה 5 שמעתם

רק במקרה נקלעתי לפה (קישורית מעמוד השער של תפוז). לא משנה, אני רגיל לפורומים אלו. קראתי את המאמר של ידיד המלומד. כדי שתיכנס לקרא בכמה מהמאמרים שלי. על כל פנים אשמח לקצר כך: ישראל כמה כי באירופה רצו להיפתר משארית הפילטה ולגזול את הרכוש של החוזרים מהמחנות. לאומות העולם היה נוח להקים ליהודים "מדינה", כי ממילא לא הפריע להם רצח העם היהודי, אז אם אפשר על הדרך להרגיע קצת את המצפון אז למה לא. הציונים נפלו קורבן, הם נפלו בפח, חשבו שקיבלו מדינה, בפועל שאריות הנשק ממלחמת העולם השניה עברו למדינת ישראל כדי שעוד כמה יהודונים ימצאו בה את מותם. מה שיש כאן זה לא ממש מדינה, יותר אוטונומיה תחת שילטון אמריקאי (מזכיר במשהו את תקופת הבריטים), כל הזמן יש פוגרומים, עכשיו בשדרות. שואה, כן היהודים אלופים בהמצאות, אז המציאו מילה מיוחד להם, שמע במלחמת העולם השניה נהרגו 60 מליון. ומה קורה עכשיו בדרפור ובכל זאת בישראל ישוב נפלא וארץ זבת חלב ודבש תמיר קרני

מי זה מחמד החמישי?

מר תמיר קרני אני מקווה שאתה עדיין ושלא עזבת במקרה כמו שהגעת לכאן במקרה. אני לא יודע מהיכן להתחיל להתייחס לתגובה שלך אז אני אתחיל בשואה - אחרי הכל זה פורום שואה... נדמה לי שעלה לך האחמדינג'אד לראש. אתה בכלל יודע מה מקור המילה Holocaust? מקור המילה הוא מיוונית - הפרוש של "הולו" זה "הכל" והפירוש של "קאסט" זה "שריפה" כלומר שריפה מוחלטת. מה שקורה בדראפור זה נורא. זה רצח עם, זה טיהור אתני אבל שואה במובן של שואת היהודים באירופה זה לא. כשיתחילו לצרוב לאנשים מספרים על הזרוע וישלחו אותם למשרפות אז זה יהיה שואה במובן הזה. המטרה של היטלר היתה להכחיד את כל היהודים באשר הם בגלל היותם יהודים וללא קשר למיקום הגאוגרפי שלהם. אני לא מתכוון להקל ראש במה שקורה בדראפור, גם שם אנשים מתים בגלל היותם שונים מהאוכלוסיה השלטת וגם שם לא מדובר בלחימה אלא בהרג מכוון של אזרחים, אבל זה עדיין נבדל מהשואה בכל מה שקשור למטרות הסופיות, קנה מידה ואופן הביצוע. לדעתי עם ישראל, כעם שחווה שואה צריך לשלוח לשם אוגדה או לפחות חטיבה כדי להגן על האוכלוסיה. אני לחלוטין לא מבין את הגישה שלך - לעולם לא איכפת - רימו אותנו - אתה נשמע כמו פלסטיני - מאשים את כל העולם ואחותו בצרות שלו במקום לקחת אחריות. תפסיק לבכות. השורה התחתונה היא שאתה חי במדינה ריבונית אשר ככל מדינה אחרת מחשבת את צעדיה על פי שיקולים שונים. לא טוב לך? לך לטורונטו - קר אבל מתרגלים.

הבהרה חשובה

א. לא היינו בעמוד הראשון בתפוז, המקרה היחיד שבו הופענו בעמ' הראשון של תפוז היה ביום השואה לפני שנתיים..... ב. תמיר קרני כבר הופיע כאן בפורום והתנהל כאן ויכוח ארוך איתו. חבל שוויכוחים זו הדרך היחידה להעיר את הפורום הזה.....פילוג מעולם לא הועיל לעם היהודי, להבדיל - במיוחד לא בתקופת השואה........

תמירK

New member
אשמח להשיבך דבר

ענת שלום לך, אם דברנו בעבר ואת זוכרת אותי לטובה. באמת תודה רבה. אשמח להשיבך למרות הערס הלכאורי הנובע מתגובתך, אולי בכל זאת תעלה בידנו הסולחה. לגבי 1. אני מקבל את הערתך. הקישורית הופיעה אצלי בעמוד הראשי אך תחת האזור המוגדר "תפוז אישי", מכאן הטעות. לגבי 2 ראי בפתיח לעיל. חמודה שלי(אם יורשה לי), וויכוח לשם שמים סופו להתקיים והוא חלק ממסורת אבות. אני לא מנהל שיח רק כדי לנהל שיח, אלוהים נטע בנו את היכולת לתקשורת כדי שנעשה בה שימוש. ואפשר גם אחרת, ראי מקרה מגדל בבל. צר לי שאת רואה בתגובותי, רייטינג , או במילים שלך :"חבל שוויכוחים זו הדרך היחידה להעיר את הפורום ". יובהר-ריטינג מגעיל אותי. שבוע טוב, ושלום לחיילי צה"ל תמיר קרני

תמירK

New member
סתם איזה מרוקאי. אולי חסיד אומות עולם

תגיד לי ידידי המכובד, אתה תמיד אוהב שעושים בשבילך את העבודה הקלדתי ב google המלך מוחמד החמישי קישורית 1 - יהדות מרוקו, ויקיפדיה קישורית 2 - מוחמד החמישי, ויקיפדיה כיוון שאתה עצלן, אני הספר לך מי הוא המוחמד הזה: סתם איזה ערבי מרוקאי. עזוב לא בה לי לספר לך, לך תקרא. לגבי ה holocaust שלך, כבר אמרתי, היהודים אלופים בהמצאת המצאות. תגיד לי מה זה משנה איך רוצחים, מה אתה מתבכיין על איזה קעקוע עלוב, את העיקר אתה מפספס(או שאתה רק עושה את עצמך). גם בדארפור נרצחים אנשים רק בגלל היותם "חרקים". מה אתה מקשקש קישקושים בסגנון "אני לא מקל ראש". ישראל לא יכולה לשלוח צבאות לדארפור. אז כמו היום המעצמות אלו הם שצריכות לעשות מעשה. אני בטוח שאם ארצות הברית הייתה מתקצבת חייל משלוח עברי לדארפור, היה מי שהיה מתנדב. וההפך היום כמו אז, מעצמות לא הפריע שכמה יהודונים נרצחים...הבנת? עכשיו תחשוב טוב טוב, מי הם השכנים שלך. ארה"ב. כי טוב שכן קרוב מאח רחוק. ככה בגדול
מדינתנו לא ממש ריבונית, ארה"ב שולטת והיא מנהלת מדיניות של הפרד ומשול. ראה מה קורא בעזה. עזה חבל ארץ סגור מארבע כנפות רוח. יועיל חברי הטוב להסביר לי איך האירנים ממרחק אלפי קילומטרים שולטים ומחדירים נשק וטילים לרצוע? רק חמור לא מבין, ש"החדרת" הנשק היא משטח בשליטה מלאה של האמריקיאם בים, באוויר וביבשה. ישראל ומיצרים מקבלות סיוע מטחוני מארה"ב....איך, איך חודר לשם הנשק. וגם אני לא בוכה אני בארץ הקודש, זכיתי שבוע טוב תמיר קרני

מי אתה חושב שאתה?

נתחיל מזה שקראת לי עצלן - אחרי שנברתי ביוטיוב כדי למצוא את הסרטונים האלה, כתבתי מסמך המשלב אותם, תרגמתי אותו אנגלית הצבתי קישורים בפורום כדי שכמה שיותר אנשים יחשפו אליו - הכל על חשבון הזמן הפנוי שלי, לקרוא לי עצלן זה ממש לא לעניין. תודה על הקישורים לוויקפדיה אבל כמו שהבלוג שלי מציין אני גר בסין ואין לי גישה לשם. תאמין שלי שחיפשתי. מה הנקודה שלך עם מחמד החמישי - שיש ערבים טובים? מעולם לא טענתי שכולם רעים. גם באירופה היו גרמנים שהצילו יהודים. גם ברשות לא חסרים אנשים טובים. כמו השניים שמנעו לינץ' בישראלי שהגיע למחנה פליטים בטעות. והיתה תקופה שבעוד שבארופה הנוצרית רדפו יהודים בעולם הערבי הם שגשגו - אז מה? אני מעדיף להסתכל על מה שקורה עכשיו ובשורה התחתונה העולם המוסלמי הולך ומקצין - ברשות, בקרב ערביי ישראל, במזרח התיכון, אירופה וארה"ב. מה אתה רוצה שאני אעצום את העיניים ואחכה למחמד החמישי שיופיע שוב? תקשיב לאישה הזו - במיוחד לסרט הרביעי: http://hagigit.blogli.co.il/archives/40 זה לא המעצמות שצריכות לעשות מעשה אלא כל מי שיכול צריך לעשות מעשה - וגם ישראל יכולה. ואם היא תעשה את זה אז אולי זה יגרום לאירופה להבין שאנחנו מדינה יותר אנושית ממה שהם חושבים. אני לא "מתבכיין" על קעקוע עלוב - אמרתי שהשואה באירופה היתה שונה בקנה המידה, במניעים, בשיטות - עם עובדות אתה לא יכול להתווכח. אתה באמת מפריז בכוחה של ארה"ב - מי שירצה להחדיר נשק לרצועה יצליח - איפה שיש רצון יש דרך. יום טוב.

תמירK

New member
סליחה, אתה עצלן סלקטיבי ../images/Emo13.gif

שמע אינני מכיר אותך. לגבי אי יכולתך להגיע למידע אודות מוחמד ה 5, הכל תירוצים עלובים. תחייה לך בסין באוזבקיסטן איפה שבה לך, אינטרנט זאת רשת עולמית, ויש מקורות גם באנגלית. בקיצור, תפסיק לתרץ תרוצים. למעצמות הכוח הגדול, ברור שכל אחד יכול לעשות למען סביבתו הפרטית. במה כוחו של האדם הקטן? ש:"פני המנהיגים הם כפני הדור". צר לי, הקישור שצרפת לא פעלה לי. בשטחים הכבושים בארץ ישראל מתנהל שלטון אפרטאייד ,ג'ימי קרטר שלא תחשיב אותו כאנטי ישראלי כתב על כך ספר, ולא אחמדינג'אד. אז "זרקו" את הספר שלו לפח, במשטר של היטלר גם נהגו כך בספרים. יש מפגעים שלוחמים למען חופש, ואנו נילחם על הביטחון ושלום אזרחינו. רק בו לא נהיה תמימים. המלחמה היום היא אותה מלחמת עולם שלא נגמרה, בעלי הכוח הכלכלי והטכנולוגי נגד האחרים. "דת הטכנולוגיה" שכבר ראינו לאיזה זוועות היא מביאה, נניח: מכונות להרג עמוני (היטלר) או נגסקי והירושימה(ארה"ב), לעומת דרך ארץ שמבקשים אנשים רוחניים (לא רק כסף וכסף). יובהר-אין לי דבר נגד טכנולוגיה או כסף, רק לגבי דרגת החשיבות שקיבלה במערב המודרני מקום של אלוהים. בכל מקום יש קיצונים, אני לא אומר שצריך לנצל דת לצרכים לא כשרים. רק שוב, ראה אייך המערב "המודרני" מנצל את כוח הכלכלה כדי להשליט עבדות "מכובדת" ועוד רעות חולות. העיקר, שיהיה שבוע טוב ויום שמח לך...סין? רחוק...בהצלחה. תגיד, בסין אתה שומר שבת? תודה על השיג והשיח תמיר קרני

כמו שחז"ל אמרו

הפוסל במומו פוסל. באותה הודעה אתה קורא לי עצלן ושורה אחרי זה כותב שאין לך כוח לפרט. אתה אומר שאי יכולתי להכנס לקישורים מסוימים זה תירוץ עלוב ואז אומר שהקישור שנתתי לא עובד (בדקתי - הוא עובד מצויין - אם באמת בא לך להכנס לשם, לך לבלוג שלי ותמצא את זה תחת - הסברה - מלחמת לבנון בראשונה). בזה הרגע השיג ושיח בינינו נגמר - תלמד קצת תרבות ויכוח.

תמירK

New member
אתה מתכוון לחמור קופץ בראש

אתה עצלן סלקטיבי, כלומר מתעניין ומשקיע בדברים אך באופן סלקטיבי. אתה מביא עמדה חד צדדית לחלוטין...זה כל מה שביקשתי לומר. אם אתה טוען נגד ערבים וכיוצא באלה טענות חשבתי שכדי לך לעשות היכרות עם מלך מרוקו מוחמד ה-5, זה הכל, קל וחומר בפורום העוסק בענייני שואה. יש לפעמים בעיות ברשת, ואתה חמור קופץ בראש, דווקא ראיתי לנכון לבדוק את הקישורית שלך בשנית גם לאחר תגובתי האחרונה והיא באמת פעלה...אתה רוצה שאני הוריד שעות של וידאו מיו-טיוב?---תגיד נראה לך שאני משואמם
...סליחה, לא הבנתי מה רציתה לומר במאמר ההוא? ואני בכלל לא מכיר אותך, המשך שבוע נהדר גם לך תמיר קרני

תפסיק למכור אוויר בשקל

המטרה שלי היתה להציג כיצד מתייחסים לשואת העם היהודי בעולם הערבי (או בחלק נכבד מהעולם הערבי). לא טענתי שום דבר כנגד הערבים. בנוסף הצגתי ראיות ברורות - לא טענות. אתה התחלת ויכוח שלא ממש קשור למה שהצבתי כאן. למרות שזה אחד הנושאים האהובים עליי אני לא חושב שכאן זה המקום לנהל דיון על השפעת ארה"ב על העימות במזרח התיכון או על ההבדלים שבין הדת לערכי המערב. בנוסף עשית את זה בדרך לא רצינית ושאינה מכבדת את הצד עימו אתה מעוניין לנהל דיון. אתה עדיין ממשיך לעשות את זה. אתה לא מתבייש? אני רוצה לראות אותך אומר לניצול שואה "מה אתה מתבכיין על קעקוע עלוב?". עזוב אותי בשקט. אני לא מכיר אותך וגם לא מעוניין להכיר אותך. נ.ב המערב לא חרט על דיגלו את הטכנולוגיה אלא את ערך החופש. המערב כל כך מאמין בחופש עד שהוא נותן לאיסלם את החופש להרוס את המערב. אם היית רואה את הסרט אליו הפנתי אותך היית מבין. פוץ !!!

תמירK

New member
ממה נפשך?

אתה אומר שהעולם הערבי זה לא ערבים...על מה אתה מדבר. תקשיב לעצמך. כן טענת נגד הערבים, והראיות שלך הם לא יותר ברורות מהראיות שלי, כי קטונתי. אתה טוען ואני טוען. יו-טיוב איננו בהכרח מקור נאמן, זה תלוי מי הדובר ומה מקור ההקלטה (ואם היא חוקית-נניח, אי פגיע בזכויות יוצרים). נניח: יו-טיוב מתוך הערוץ הראשון, מבט לחדשות, תאריך 04.03.2008. רק אז, זה מתחיל להיחשב כראיה אקדמית (ושוב בתנאי שהציטוט וההתיחסות למבט לחדשות היא אגב אי פגיעה בזכויות יוצרים) גם וידאו אחד, ודובר אחד מכובד ככול שיהיה, זה לא אומר עדין כלום לעניין הוכחת טענותיך. אדוני חושב שאני לא רציני, אז אתה כן רציני. חביבי, כאן זה פורום אינטרנט, מדברים כאן קצר ולעניין. רק שגם השקעתי מזמני לעיין בקישוריות שלך ועל כן תגובתי גם מעמיקה עד כמה שיכולה להיות מעמיקה בפורמט כזה. תגובתך לעניין הקעקוע העלוב מלמדת אותי עד כמה אתה חסר דעת (לא אתה השכנים שלך). הנה דוגמה לציטוט ששמעתי מניצול שואה: "מה פתאום "משואה לתקומה", מצידי שילדה אחת לא הייתה נרצחת ושמדינת ישראל לא הייתה כמה בכלל" וזה שהדברים לא ברורים לך כמוני, זה בסדר. תמשיך לחשוב כפי שאתה רוצה וכפי שהתקשורת מכתיבה לך
ולא אני לא מתבייש. כל דבר בעיתו, עניין הקעקוע העלוב נאמר בהקשר שנאמר (ראה בשרשור לעיל), יש מי שמיתמודד אם אמירות כאלו ואחרות קשות ככל שיהיו, ויש מי שפחות. עצם קיום השיח הוא חשוב ביותר. אם אתה ניצול שואה שנפגעת בעניין הקעקוע העלוב, אז קבל את סליחתי הכנה, לא כולם מגיבים כמוך. (פוץ!!!, זאת החתימה שלך?...סתם, תרגע
) תמיר קרני

אני רואה ששקט כבר לא יהיה לי היום

אני רואה שאתה לחלוטין לא מקשיב לי. מטרת המסמך שאני כתבתי היא להראות שאין קשר בין השואה לתקומת מדינת ישראל כפי שמנסים לטעון בעולם הערבי. אתה מצטט לי ניצול שואה שאומר "מה פתאום משואה לתקומה"? - הרי זו בדיוק הנקודה אותה ניסיתי להסביר - אולי תתווכח עם עצמך במקום לבזבז את הזמן שלי? המקורות שאני הבאתי הם: - שידור של דרשה מהטלוויזיה של הרשות הפלסטינית - סרט תיעודי בן ארבעה חלקים אשר חוקר את האסלאם באנגליה, עזה, הגדה ומצרים ועוד - ראיון רשמי עם נשיא איראן - קטע מערוץ ההיסטוריה - עדות בגוף ראשון מפיה של אישה לבנונית אשר חיה בארה"ב אני חושב שזה מספיק כדי לקבוע שמדובר במגמה שקיימת בעולם הערבי כולו. לא מסכים - תפריך אותי כמו שצריך ואל תיתן לי קישורים לוויקפדיה למישהו שחי בתחילת המאה הקודמת ועוד בלי לנמק. אתה רוצה תאמין - לא רוצה אל תאמין - אף אחד לא מכריח אותך. מהימנים או לא מהימנים לפחות הם קיימים - שזה יותר ממה שאפשר להגיד על המקורות שלך. אלא אם כן אתה מחשיב את דיעותיך כמקורות מידע עבורנו - פשוטי העם הבורים ושטופי המוח של הטכנולוגיה המערבית. שאלו פעם ניצול שואה איזה לקח הוא הפיק מהשואה. התשובה שלו היתה מאוד פשוטה: "אם מישהו קם ואומר שמטרתו היא להכחיד אותך ואת עמך אז כדאי וצריך לקחת אותו ברצינות" אל תדאג - אותך אני לא לוקח ברצינות.

תמירK

New member
שמע ידידי, אתה אדם עצבני?

כולה שיחה בפורום, אל איזה שקט אתה מדבר איתי? רוצה שקט? או שאתה מתמודד עם דעות של אחרים, או שלא. בנתיים בחרתה להתמודד. רק אל תתבכיין שאני מעייף אותך. והרי לך תשובתי: ראשית נתחיל בהסכמות: אין קשר בין תקומה לשואה. יפה לך שאספתה 5 מקורות לציטוט. יש עוד אלפים וזה לא אומר שאתה צודק. כי גם לי יש את המקורות שלי. לגבי שתי הקישוריות שהבאתי מויקיפדיה ושאדוני הנכבד מזלזל בהם. תראה, ויקיפדיה ממש משתדלים להיות הוגנים וללא משווא פנים. אפשר למצא שם מגוון דעות מאוזנות לכאן ולכאן, לפחות ככה התרשמותי מניסיוני עם אתר זה. נכון שזה לא אתר רישמי ולא הייתי מצטט מתוכו לכתיבה אקדמית. שמחתי להרחיב את אופקיך לגבי מוחמד החמישי מלך מרוקו ואם קרדיט לויקיפדיה מטריד אותך, אז תהיה בטוח שאין לי שם מניות. במדיה של אינטרנט יש קישוריות של אינרנט, ויקיפדיה מתוכנן בפורמט שמתאים לאינטרנט, לסרוק ספר של 500 עמודים זה לא כאן, זה לא פורמט מתאים לפורום. וכן זאת זכותי הלגיטימית לעשות שימוש בשמי ובמוניטין שלי(כפרט שזכותו לחופש ביטוי) וכדי לשכנע אנשים (ואם אתה חושב שאני לא רציני זאת זכותך). בבלוג שלי תמצא הרבה מאוד קישוריות המפנות לפרסומי המקור, וגם את דעתי שלי. האחד לא מוציא את השני. הלקח שאתה מצביעה עליו שייך לפלג שמחפש איך לא לראות את הדעות של אנשים כמוני. הלקח שלי הוא אחר, הלקח שלי אומר מלחמת העולם לא ממש נגמרה, עכשיו במקום אנגלים, יושבים בארץ ישראל אמריקאים. כמו שהייתי מתגייס לבריגדה, כך אני מקבל באהבה את שירותי בחייל המצב העברי של האמריקאים בארץ ישראל (צה"ל). זאת דעתי בכל הרצינות. מאידך, אני שמח מאוד אם אינך לוקח את דברי ברצינות רבה מידי, כי זה גורם לך כעס ולא נתכוונתי להכעיסך. אז הנה בכל זאת החלפנו כמה מילים, הכבוד לי "להכיר" אותך. מה מסתבר? יש אנשים שחושבים שהעולם עגול ויש החושבים אותו לשטוח? מי אתה "שירת הנווד"
? יום נפלא לך תמיר קרני

תמירK

New member
נו טוב הבנתי את גישתך...בהצלחה../images/Emo13.gif

והנה גישתי שונה משלך. אתה יכול לקבל זאת, אתה יכול להבין זאת. ואתה יכול לא לקבל ולא להבין ולהשאיר את ראשך באדמה עמוק עמוק. היה שלום ובהצלחה.

למעלה