הכינוס השני של כנס כוכב יאיר צור יגאל לחברה

הכינוס השני של כנס כוכב יאיר צור יגאל לחברה

חברים וחברות בעידן הנוכחי השמץ ותקוף ככל יכולתך הם הספורט הלאומי במשך למעלה משישים שנה מתנהלת לה בארצנו תרמית עושק וצביעות דמוקרטית מטרום קום המדינה עד רגע זה משסעים ציבורים במי שלא עושה דברם נכון נתניהו הנהיג את מודל 17 המשפחות בשם הקפיטליזם לפניו הנהיגו המודלים ההיסתדרותיים הביוקרטים והמונופוליסטים וצטרה. משטר נצלני גזעני עושק מגביל ומדכא -בשם סוציאליזם מעוות וזר. מגניבת כספי ניצולי מחנות ההשמדה הנאצים,פריטי רכוש רב ערך של עולים תמימים רצח אחים בזמן המחתרות הסגרות לוחמי חופש יהודים לאויב הרג וחורבן אפליה גזענית ,מחיקת זכויות יסוד ,גזילת קרקעות לאום ומדינה,יצירת מחנות עבודה ובכלל קשה לכתוב את העוולות שנעשו ונעשים כיום. התנועה לאיכות השלטון עמותות ידיד חבר שכן ועוד המון המון כולם ברובם אוכלי ממון מסבלם של העשוקים מלבד המתנדבים משליחות רובם ככולם אוכלי משכורות עתק הוצאות אשל ועושק,ועוד המון קומבינצייות .תחום ההתרמות ממלא שחיתותיות ומרמה ואין שואל. מבקר המדינה היושב על גילויים מרעישים אינו אלא עורבה פרח מהר מהר לך הביתה מבקר ביקרת את תחום ונושא האפלייה המכוונת נגד אוכלוסיות שלמות אפילו דרשת אפליה מתקנת רמת העושק הגניבה הפוגרומים הסיוטים והגלות של בני תפוצות ספרד העולים הבונים והמיסדים את הארץ והמדינה -- איך בדיוק פעלת מר מבקר איפה החבאת את הדוחות זהו אהוד ברק ביקש סליחה לפני הבחירות כסיסמא -ואתה שותק -העושק נמשך בקצב מוגבר מר מבקר גבירתי הפקליטה מינוי של יועץ .שדולות, לוביסטים כל אלא לא יותר ממשחדי פקידים איפה אתה המבקר נעלמת בקושי רואים אותך בכלל אה המבקר שכחת את תפירת התיק של נעמי בלומנטל. -אה הנה אתה המבקר מחזיק תיקיה על בית בהנחה בפרויקט כרמייה וואוו איזה תיק ציבעוני כמה שאתה שקוף מבקר שכמוך חידשת לנו את השיטה כמו במינוי פוליטי וסיוע למכר נהוג אז.. יש בפרויקט סי אנד סאן בתל-ברוך אוגדן שלם שאל את רוני מילוא כמה עלתה לו הדירה או בעצם סע לפרויקט מגדלי אקירוב ותראה איזה תיק יפה יפה אבהוד ברק מחזיק לך לך לכל דמות מקדמת מכירות ותגלה מה קודמך השרישו בין יתר הביקורות המושתקות. כן המבקר שלחו אותך על ראש ממשלה בישראל אל תכסה את ביאושיך עם ראש ממשלה בדיוק כמו שתיקתך בנושא החשוב למדינת ישראל הונאות המיסים הגדולות מה איפה נעלמת לי המבקר עכשיו בכלל לא רואים אותך תחזור רגע יש לי עוד כמה דברים לתת לך במקרה הרמתי את השטיח ומצאתי עוד מלאי שלם של ספרים קודמים שלך שנקברו טוב המבקר אתה קופץ לבדוק מה מגיע לך בפנסיה לפני שאתה הולך הביתה לא רק רצינו לדעת כי מאז שקדימה הוקמה אתה יחד עם אחרים מאבירי הצדק בישראל חופרים וחותרים איך לפרק את קדימה ולגרום לאנרכייה נוספת ושוב בחירות ואיומים על ראשי ממשלות והאזרחים מתפרקים והעושק גובר. איפה הבטחון האישי והלאומי שאחז בכם איך אולמרט שידר מנהיגות ואחריות לאומית כמו צדק בטחוני זועק כולכם הזלתם ריר מהתרגשות והנה מהרסייך ומחריבייך ממך יצאו ויש ביננו כאלה שמבקשים רעתנו עושקנו שדידתנו והמשך גלותנו לכל אלה אני אומר הגיע זמן הגאולה אי אפשר לחזור אחורה אחורה זה תהום קדימה זה נצחון. יש תקווה וחיים של תקווה לעם בישראל . היכונו להשמת תוכנית הפתרונות המעשיים בביצוע מיידי מבית היוצר של מפעלי "חיים של תקווה" נותנים זכות קדימה לחברה ולקהילה בישראל. רק אתם אזרחים הרגילו אותכם לילל לקטר למסור דין שקר על חבר, לפרש אחרים וכו... כן אתם אשמים בזה שאתם מסכימים ולא דורשים זכויות יסוד בסיסיים זכויות דמוקרטיות חוקיות מלאות לדעתי המלומדה בנבכי הפוליטיקה הישראלית יש תקווה לארץ ישראל מאיתנו בלבד האזרחים דרך הקהילות. לאחר שבכירי קדימה ביקשו את נפשם למען פתרונות מעשיים לעם ולמדינה חזרו ונפגשו דרכנו יש הענות גבוהה מאד מקדימה להצעיד את החברה בישראל לשחר חדש -תחשבו על ההוויה בקדימה. בואו אזרחים אני פונה אליכם נמצאים פתרונות מעשיים במיידי לכלל נושאי הכאב החרפה הטוב והרע של החברה הכל תלוי בכם התהום פעורה הדרך פשוטה וקלה. להדק חגורות להושיט יד לעזרה ותקבלו שתי ידיים חזרה. הנה בפתח שנת תשס"ח לפני חודש אלול חודש הרחמים והסליחות "תהיה שנת סובלנות חברתית" מושיטים יד . הכותב פעיל מרכזי בליכוד הטוב והגדול שהיה כיום מוציא לפועל תכנית להתחגדשות עירונית קהילתית מודל תכנוני. חלק מתוכנית האם של המועצה. בי נשבעתי לא אשקוט ולא הרגע עד שתגיע לנו הנחלה ויש לי למען החברה והקהילה זכות קדימה בקדימה אז קדימה

למעלה