הכינו את היומנים (2)

bike3

New member
הכינו את היומנים (2)

זה מה שמחכה לנו בעונה הבאה... March 6-13 Paris-Nice 9-15 Tirreno-Adriatico 19 Milan-San Remo April 3 Tour of Flanders 4-8 Tour of the Basque Country 6 Ghent-Wevelgem 10 Paris-Roubaix 17 Amstel Gold Race 20 Flèche Wallonne 24 Liège-Bastogne-Liège 26-1 May Tour of Romandy May 7-29 Giro d’Italia 16-22 Tour of Catalonia June 5-12 Dauphiné Libéré 11-19 Tour of Switzerland 19 Team Time Trial (Holland) July 2-24 Tour de France 31 HEW Cyclassics Cup August 3-10 Tour of Benelux 13 San Sebastian Classic 15-23 Deutschland Tour 27-18 Sept Vuelta a España 28 GP Plouay September 12-18 Tour of Poland October 2 Championship of Zurich 9 Paris-Tours 15 Tour of Lombardy

איזה "משחק פנטזיה" מטורף

הולך להיות לנו השנה. "פרו-טור 2005- משחק הפנטזיה הדור הבא". רק מהמחשבה על זה, האדרנלין שלי בדם קופץ.

../images/Emo10.gifהחד יומיים נשארו מקופחים

למירוצי הגביע העולמי הוסיפו 3 מירוצים. את גנט-וולגם (סביר) את פלש ואלון (טוב) ואת GP פלואה (לא ראיתי אף פעם, אבל בשנים האחרונות נגמר תמיד בספרינט). לעומת זאת הוסיפו כל מיני מירוצי קטעים שלא נראים משהו חזק. מה היה יורד מכבודו של ה-UCI אם היה מכניס מירוץ כמו GP סן פרנציסקו לרשימה. אז מה אם זה מירוץ 1.3. יש שם המון צופים. המסלול מעניין מאוד ופוטוגני ויכניסו ככה את ארה"ב קצת לעניינים. בסך הכל יש להם כמה רוכבים לא רעים בשנים האחרונות.

בעיה של תאריך

סאן פרנסיסקו נערך בזמן הוואלטה, וכנראה הם לא רוצים התנגשות בתאריכים. אבל אתה צודק שיש אפליה בין היבשות, הייתי מאוד שמח לראות מירוצים מאוסטרליה (טור דאון אנדר), אסיה (מלזיה) וארה"ב (הטור של ג'ורג'יה). לגבי החד יומי, נעלמו לנו מספר לא קטן של מירוצים איכותיים כמו קלאסיק ד'אלפס ומרוצי הסתיו באיטליה.

Mont Ventoux

New member
החד יומיים אכן במיעוט

והפרו טור אכן שם דגש על מירוצי קטעים. GP סן פרנציסקו או בשמו החדש טי-מוביל אינטרנשיונל קיבל שידרוג ל-1.1 והוא חלק מהסבב היבשתי (אמריקה). זה שהוא בזמן הוואלטה זה ממש לא מעניין - גם הטור הפולני נופל על הוואלטה, ובכך מהווה אלטרנטיבה להכנה לאליפות העולם עבור רוכבים שלא לוקחים חלק בהרכב שבוואלטה. אבל כנראה שייקח זמן עד שהפרו-טור יתחיל להטיס רוכבים מחוץ לאירופה. מצד שני ישנם כל מיני מירוצים חד יומיים באיטליה שויתרו עליהם, דוג' ג'ירו דל לציו, ג'ירו דל אמיליה וכו'.

שאלת מיליוני הדולרים

מה קורה מבחינת זכויות שידור? האם סוף סוף נקבל שידורים מאיטליה?

Mont Ventoux

New member
אם כבר מליוני יורו, לא?

ולמה סוף סוף? השנה יורוספורט שידרו את כל הג'ירו, לא? מעבר לזה, כנראה שזו תהיה השאיפה של ה-uci אבל לא ברור מה כבר יתממש השנה. עוד משהו על הסבב החדש: הלכה הקשת הצבעונית - זו של גביע העולם. במקום זה יש את הכיעור הזה. אז קדימה - הימורים - מי יגמור בחולצת הפרו-טור (קחו בחשבון שלכונגו גם ככה יש תחת גדול, אז בתוך הדבר הלבן הזה בכלל...)?

אני לא בטוח שקונאגו יהיה הראשון

שילבש את פיג'מת הפרו-טור. לדעתי במרוץ הראשון לא ילבשו את הפיג'מה, ואם כן יחליטו להעניק את הפיג'מה לרוכב מסוים ע"פ הישגי 2004, אז נראה לי שזה יהיה בטיני.

הגיוני

המרוץ הראשון הוא הפריס-ניס, אחד המרוצים החביבים על וינו. והוא מועמד ללבוש את הפיג'מה בתחילת העונה. בכל מקרה אנחנו צריכים למצוא שם\כינוי לחולצת המוביל, יש למישהו רעיון?

למעלה