הכינים חזרו ! הכינים חזרו !

הכינים חזרו ! הכינים חזרו !

מישהו ניסה את התכשיר הזה שמפרסמים בטלוויזיה (ריזאלטס) וכול לספר האם באמת יעיל. כי אנחנו התעייפנו מכל מדף התכשירים שהורדו (בממון רב) מהספורפארם לסלינו (ולראשנו)...

ferdinand

New member
התרופה היחידה,

היעילה באמת לכינים היא: סירוק! סירוק! סירוק!
קודם כל בתקווה שלא מדובר פה ב-פרסומת סמוייה!!!
בפעם האחרונה השתמשנו, גם כן בסדרת תכשירים "טבעיים", דווקא לא אלו מהפרסומת, למרות שאני מוכרח לציין, לא לגבי התכשיר, כי אין לי מושג, אלא לגבי הפרסומת, שהיא מאוד יפה!
שלהפתעתי פעלו בצורה יעילה מאוד! לא'דע אם נשאר לי הבקבוק... זה היה בעצם שמפו ומרככך, שיש בהם איזשהו משהו ("טבעי") שאמור לפעול נגד הכינים. ה-טיפול הוא בעצם סדרה של טיפולים, על פני שבוע, שכוללת - סירוק! סירוק! סירוק! אבל כבר מהחפיפה הראשונה - רוב השרצים המתועבים האלו, יצאו מתים!!! (כן - היצורים האלו, מוציאים ממני את כל הרוע והאכזריות!
מעולם לא נהניתי כל כך לפצפץ ייצור חיי ככה בין הציפורניים!
) סורי! לא מוצא ת'בקבוק, כנראה זרקנו, ולא מצליח להיזכר בשם
אשאל מחר ת'אישה.

schlomitsmile

Member
מנהל
יש עוד תרופה תספורת מרינז קשוחה. נכון, יש לי מזל שיש לי 4 בנים ../images/Emo13.gif עם בנות זה לא ממש מעשי...

היחידה שנדבקה בכינים אי פעם אצלינו בבית

היא... הילדה הסנדויצ'ית בעלת התספורת הקצוצה (שיער שגדל נ ו ר א ל א ט ) וגם כשהיא נדבקה, אף אחד אחר מבני הבית לא נדבק... כולל לא אחותה הגדולה שיש לה שיער ארוך ממש... אז אני לא בטוחה שהתרופה שלך יעילה
ואגב, גם אצלינו רק סירוק...

schlomitsmile

Member
מנהל
אצלנו היא הוכיחה את עצמה אגב, אולי זה רק אני, אבל הסמיילי הזה ../images/Emo3.gif נראה לי די מעליב. אני לפחות, לא נוהגת להוציא לשון לאנשים (חוץ מלילדיי תוך כדי משחק מבודח).

ferdinand

New member
לא, לא מעשי! ../images/Emo4.gif

אבל ב'מת, (טפו! טפו! טפו!
) הקטנה עוד אפ'פם לא נידבקה. לא רוצה לחשוב על זה בכלל! כל סירוק סטנדרטי הוא סיוט! וחייבים לעשות את זה, אחרת היא תפתח ראסטות! ואגב, בהקשר של הומאופטיה - "הם" טוענים שגם הידבקות בכינים, היא פונקציה של המצב הבריאות והאיזון הכללי. וככה יש ילדים ואנשים, שמייד נידבקים, ויש כאלו שבכלל לא! כמו שיש אנשים שמכל פיפס ישר נופלים עם 40 חום למיטה, ויש כאלו ש-נאדה! והתכשיר שאנחנו השתמשנו בו, הוא של חברה בשם "מורז", קוראים לזה "כינקייר".

ח ל ב ה

New member
גם בתכשיר הזה ריזאלטס צריך לסרק! ולסרק!

אפילו מקבלים מסרק באריזה. קראתי לפני שבועיים איזה כתבה בידיעות אחרונות עם המומ חית לחרקים שפיתחה את זה בארה"ב. היא הסבירה שהחומר שלה ממיס את שכבת השעווה שמכסה את הכינה והגברת (נחמה) מתייבשת ומתה. אנחנו כרגע באמצע התהליך (יש 2 סבבים של טיפול) . מה שטוב שזה לא מסריח כמו דברים אחרים נדווח בשבוע הבא....

נוררי

New member
אחותי השתמשה בזה בשבועיים האחרונים

על שני הילדים שלה ואמרה שזה עובד. הכינים באמת מתות מזה בהצלחה.

hag70

New member
אנחנו משתמשים באופן קבוע במוצרים של סרקל

שמפו וקונדישינר שיש בהם רוזמרין ועדיין (טפו טפו טפו
) לא היתה לנו שום תקרית (ילדה עם שיער לא ממש ארוך ולא ממש קצר). כשהיו התרעות פתע בגן היינו שמים מאחורי האוזניים כמה טיפות של שמן לבנדר וזה עבד מצויין. מעולם לא נדרשנו לשום מוצר אחר מעבר.

למעלה