הכיסא החשמלי מכה שנית

הכיסא החשמלי מכה שנית ../images/Emo88.gif

ושוב מגיע הרגע בו עליכם לדון למוות או שמא לאלבום נוסף את האמנים..כמה טוב ששוב יום ראשון
יעלו ויבואו : שרון חזיז וAlicia Keys...

היי אלישיה, היה נעים להכיר אותך

אבל מה לעשות ,קול זה לא הכל. השירים שלך הם שירים שמאוד נוח לשמוע לפני שהולכים לישון , ובעיתות מלחמה הם גם יכולים לשמש כאזעקת אמת לא רעה בכלל, אבל זה כל מה שאני יכול לאמר לטובתם . לעומת זאת שרון - היו לה יציאות , לא יותר מ 3-4 שירים ראויים בדיסק , אבל מאחר שאני צריך לממן לה אחד כזה - הייתי מממן דיסק אוסף שיכלול את כל הדברים השמיעים שלה. לסיכום : אלישיה
, שרון

KM-AIR

New member
אני עומדת בפקק...

כל יום באותה שעה/ גברים מאחור צופרים לי (ציף-ציף...ציף ציף)/ מותק למה את לא מתקדמת/ יש לך עוד קצת מלפנים/ אולי זה מה שחסר לך גבר/ במקומות מסויימים... איך אף דראג עוד לא לקחה את השיר הזה...? (AKA "מלך הכביש" שרון חזיז המתוקה)

ביג דיל

New member
מי מהשתיים באמת נופלת?

אמרו כבר לפני שלשרון חזיז יש 3-4 שירים טובים בלבד בכל דיסק. אמרו וצדקו. הדיסק השלם של אליסיה קיז מעולה (לפי דעתי), ולכן, ללא כל רגשות אשמה ומצפון: שרון חזיז לפח האשפה של ההיסטוריה של הפופ הישראלי יחי המלכה החדשה - אלישיה קיז (והיא תלמד אותנו מה שווה אישה!!!)

**Blue-Lagoon**

New member
אלישיה קיז

שמישהו ישלח אותה למאדים או משהו היא פשוט יצור מעצבן השירים שלה מעצבנים והיא דומה לעכבר לשרון חזיז היה דואט (?) עם עברי לידר זה מספיק בשביל להשאיר אותה פה

גם אני מתקשה

להבין על מה המהומה, קניתי את הדיסק של אלישיה, הקשבתי לו פעם, כמעט נרדמתי, הקשבתי לו עוד פעם ו..זה לא תופס אותי, חוץ מהדואט החביב, (רצועה 10 נדמה לי) וכמובן girlfriend ן fallin אני לא מוצא טעם בבחורינה הנחמדת, ומה הקטע של shorty בכלל ? לה קוראים שורטי ? לילד קוראים שורטי ? מה ? מה היא רוצה ? תקומבק שרון חזיז לאלתר !

אין כמו הדיסק של שרון חזיז

במיוחד אהבתי את הקאבר של הדיסק עם הנקודות וכו´. באשר לתוכנו... האמת היא שאני רק זוכר את פנסים. תגידו, גם אתם בהתחלה חשבתם שמדובר ב"סוכריות קופצות בשביל הנמלים" ?

לא יעזור. אני חודשים הייתי משוכנע

שמדובר בנמלים, ואפילו באתר אבטיח מסכימים איתי. ולדעתי הגירסא שלי עדיפה יותר.

עוגייה

New member
NO KIDDING

שומעים שזה אדרנלין... חוצמזה אין לי כוח לפתוח עוד תגובה אבל קומנדר סוזאן, תעשי לי טובה...שרון חזיז נראית טוב מאוד!

קנית את הדיסק של אלישיה ???../images/Emo5.gif

ואחר כך אתה מתלונן שאין לך כסף... שערוריה ,אין לי מלה אחרת.

מסכים. לא הייתי קונה אפילו מזוייף

(אמר ג´רי שהוציא עכשיו כמעט 200 ש"ח על הDVD של מולאן רוז´)

אף אחת מהשתיים היא לא כוס התה שלי

אבל אלישיה קיז לפחות עושה קולות של מוכשרת, מה גם שהיא נראית הרבה יותר טוב משרון חזיז. עוד מינוס גדול של החזיז הוא שהיא שרה בעברית, מייג´ור טרן טוף! סוזן

למעלה