הכיסא החשמלי - סבב 2:

הכיסא החשמלי - סבב 2:

prince the legend shira1993 mikmikonet
Redemption Song
זאתי שחולה על ורד תפוזיטלי והיום: המנהלת

../images/Emo22.gif שאלות:

) איך זה לנהל את הפורום
) איך הרגשת ששלחת הודעה עם בקשה לפתיחת הפורום
) איך הרגשת שהבנת שאת פותחת ומנהלת פורום על ורד
) מה את אוהבת בורד

Redemption Song

New member
עונה../images/Emo140.gif

איך זה לנהל את הפורום? כיף, אני אוהבת את האנשים פה- וגם את הנושא
איך הרגשת ששלחת הודעה עם בקשה לפתיחת הפורום? איך אמורים להרגיש? לא יודעת. איך הרגשת שהבנת שאת פותחת ומנהלת פורום על ורד? הרגשתי ממש טוב, במיוחד כי ורד הייתה אז שחקנית מתחילה, וישר פורום זה הספק מיוחד. מה את אוהבת בורד? את המשחק שלה כמובן, את זה שהיא ממש מצחיקה ברעיונות
, את היופי שלה..

mikmikonet

New member
ליאתי יקירתי ../images/Emo23.gif

איך זה להיות משוחררת מכיתה י"א? מה המקצוע שהכי שנאת השנה? איפה הכי אהבת את ורד (באיזו סדרה) ולמה? מי ה"בנזוג" הטלוויזיוני ששידכו לורד שהכי אהבת? (בסדרות כמובן) למה ואיך החלטת להאדים אותי?

Redemption Song

New member
מיקמיק../images/Emo23.gif

איך זה להיות משוחררת מכיתה י"א? כיף גדול!! למרות שהחופש בתחילתו עמוס
מה המקצוע שהכי שנאת השנה? ת-נ-ך, ללא ספק. איפה הכי אהבת את ורד (באיזו סדרה) ולמה? אני מאוד אוהבת את הדמות שלה באקס המיתולוגי, היא הכי מגניבה מכל הדמויות שהיא עשתה. מי ה"בנזוג" הטלוויזיוני ששידכו לורד שהכי אהבת? (בסדרות כמובן) איתי טיראן
ברור. למה ואיך החלטת להאדים אותי? זה היה עוד בקומונה לא? אני זוכרת שהכי השקעת שם (ועדיין) ואני לא רואה מישהו שיותר מגיע לו ממך.

ליאת המאממת!../images/Emo23.gif

אממ מה אני אשאל אותך? למה קוראים לך ליאת?
אה, לא סיפרת לי..איך הייתה הבגרות בהיסטוריה? נשארו לך עוד בגרויות? מחכה כבר לי"ב או שאת מבואסת מזה? מה את מתכננת/מקווה לעשות אחרי י"ב? מה את רוצה לעשות כשתהיי גדולה? איפה את אוהבת לבלות? מה את אוהבת לאכול? איפה את שונאת לבלות? מה את שונאת לאכול?
מממ למה בחרת בניק שלך? ממתי את אוהבת את מוקי? תלכי שוב ל"להקה"? (עד שייפרקו
כי אני חייבת) מה את אומרת על האקס המיתולוגי? איזה פרק בינתיים הכי אהבת ולמה? חפרתי! תהני

Redemption Song

New member
חלי, שותפתי להיסטוריה../images/Emo6.gif

אממ מה אני אשאל אותך? למה קוראים לך ליאת? אה, לא סיפרת לי..איך הייתה הבגרות בהיסטוריה? באמת? סיפרתי לך?
הבגרות בהיסטוריה הלכה טוב, חפרתי.. אז אני מקווה לציון טוב. איך שלך הייתה? נשארו לך עוד בגרויות? כן, מועד ב' במתמטיקה
מחכה כבר לי"ב או שאת מבואסת מזה? ממש ממש מחכה.. האמת שאני מחכה ליב' מתחילת י'. מה את מתכננת/מקווה לעשות אחרי י"ב? קודם צבא.. אח"כ ללכת ללמוד משהו. מה את רוצה לעשות כשתהיי גדולה? האמת שהרבה לא יודעים, אבל משחק ואם לא אז משהו במחשבים. איפה את אוהבת לבלות? זה לא איפה, זה עם מי
כי החברים עושים את כל ההבדל. מה את אוהבת לאכול? קוסקוס! איפה את שונאת לבלות? במקומות שאין בהם חתיכים
מה את שונאת לאכול? אני אוכלת הכל.. אז אין לי אוכל שאני שונאת
מממ למה בחרת בניק שלך? זה שיר של בוב מארלי.. אין לי מושג למה דווקא אותו. ממתי את אוהבת את מוקי? סוף כתה ט', לפני שנתיים וקצת. תלכי שוב ל"להקה"? (עד שייפרקוכי אני חייבת) האמת שאני כבר שנה אומרת לאמא שלי שתזמין שוב כרטיסים והיא מתעכבת.. אני ממש מקווה שהיא תזמין שוב לפני שייגמר. מה את אומרת על האקס המיתולוגי? סדרה ממש טוב
איזה פרק בינתיים הכי אהבת ולמה? ראיתי רק את שני הפרקים הראשונים אז את הפרק השני.. בעיקר בגלל הסוף.

למעלה