הכיסא החשמלי

הכיסא החשמלי ../images/Emo88.gif

דמיינו את זה - אתם אלוהים ועכשיו תורכם למעשה להכריע מי ישרוד...מי יועלה על המוקד ויישרף ומי יזכה למס´ אלבומים נוסף...פינה חדשה בפורומנו הקט - מעין גרסה משודרגת ואפלה של "הבחירות" של גלגלצ...הבונוס - לא נשמע את כל האמנים הגרועים... הנידונים : מטאליקה או טיפקס ? את מי הייתם מחשמלים ולמי הייתם ממנים הפקת אלבום נוסף. מוכנים, היכון, שרשר !

אוקיי התשובה מורכבת

שתי הלהקות הן לא בדיוק כוס התה שלי. מתוך שתיהן, יש לי איזה שלושה אלבומים של מטאליקה, שאותם לא שמעתי מזה שנים. מטאליקה עברה כמה גלגולים. בעצם, גם טיפקס. תראה - לשתיהן יש זכות קיום. הן פשוט כל כך שונות זו מזו. הייתי בוחרת להשאיר את מטאליקה, אבל לא מוצא חן בעיניי הרעיון של הדמדת להקה רק בגלל שלא אוהבים את המוזיקה שלה. סוזן

or 2002

New member
בלי לחשוב פעמיים

מטאליקה מועלה אצלי על המוקד מיד!!!! לא מספיק שאין הרבה מוזיקה ישראלית איכותית, עוד נשמיד את טיפקס?????? אבל מצד שני לא הייתי מממן להם אלבום, כי אני לא חולה על מוסיקה ישראלית... אבל מבין שתי הלהקות- עדיף את טיפקס!

MARMELAD

New member
מטאליקה - יאללה ביי

דווקא היו להם כמה יציאות טובות, למטאליקה. אבל היום הם כבר לא רלבנטיים. טיפקס, לעומת זאת, מוציאים על כל דיסק טוב שניים איומים, אבל האחוזים שלהם יותר גבוהים. אז מטאליקה - שלום, היה נחמד. טיפקס - נחכה לדיסק הטוב הבא (האחרון היה אגב כלבים לא נובחים בירוק - ומי שעוד לא שמע - זה הזמן)

למעלה