הכיס הקטן של יעל

הכיס הקטן של יעל

סיפורינו מתחיל בפינה חשוכה וצרה, הלוא היא אחת מארבעת הפינות בכיס הקטן של יעל. ובאותה פינה ישבו ומילמלו להם בארגז החול: יהודה כבד הפה ואיטי המחשבה, אורית העצבנית והמתוסכלת התמידית ודני שובבני שלא מפסיק לפלוט. גם עוזי, משה, עמי ויוסי התרוצצו בחצר המשחקים של הכיס, באותה שעה, מאושרים ומפזזים (חסרי שכל, חסרי דאגות). הכל התנהל כבכל יום אחר, עד שלפתע נכנס אבא אלי ובידו מצרכים מהמכולת ועמד נדהם: "אבל שילמתי לכם כל כך הרבה כסף על שיעורי ריצה ואתם אפילו לא מתחילים לזחול!!" הוא אמר. לכולם היה מבט של אשמה בעיניים, כי כולם הרגישו אשמים. ומכיוון שלא בוכים על חלב שנשפך עמדו עשרת הילדים הנכלמים ועשו קולות של שטיח (רק יוסי צעק שהוא רוצה להיות חייל כשיהיה גדול וללכת לגבעתי). .... יעל מצידה, התעלמה מכל המתרחש בכיס הקטן שלה, היה לה הרבה דברים חשובים להספיק לעשות. מוסר השכל: יותר טוב היה עושה אבא אלי אילו היה משלם את חשבון החשמל במקום להוציא כסף על שיעורי ריצה לילדים שלו.

מי נתן לך את הסיפור יריב בן-אליעזר?

בדיוק הסגנון שלו. ובאמת ליעלי יש הרבה מה לעשות לתת מינוים למקורביה, לספר לכולם עד כמה היא חייכנית ואכפתית, לשקר לכולם על כך שהיא שומרת את המינהל התקין. לצאת בטביעות נגד יזמים וגם תושבים (לא פחות מ-8000 טביעות נגדם), לא לטפל בבעיות ושלוח את ביריה גרנות. והכי חשוב: לשלוח את ילדי מר"צ ויח"צנים לפורום שיספרו לנו סיפורים ומעשיות, במקום לבוא בעצמה ולענות על תשובות בעצמה! דברים חשובים יש ליעלי...

eopeace

New member
טביעות? מי טובע? למה אין מצילים?

ודאי אתה מתכוון לתביעות....

כנראה שאתה סובל מעייפות כרונית

לפי מספר ותדירות שגיאות הכתיב המופיעות בכתביך בפורום...

באותו יום

הייתי באמת עייף ולא שמעתי לב לטעויות, גם מה שבדיוק דיברו בטלוויזיה על טביעות של אנשים בים, וכנראה זה היה אחד הגורים שטעיתי. כמו כן, קשה לי מאוד לכתוב בפורום, אני כותב מהר ולכן יוצא לי שגיאות כתיב, שרובן הן שגיאות מקלדת. אז יפה שפעם באת נזכרת בפורום.

בן אליעזר בעצמו יושב וכותב

עוד לא הבנתם ? גרמן היחצנ"ית והחיוך המזויף שלה הביתה !!!!!!!!!!!!!!!!

וואלה

השמן (שבקושי סיים עממי) נהנה מאוד לקרוא שמחשיבים אותו לד"ר יריב בן אליעזר הכותב המוכשר ושוקל לשנות את הניק שלו מעתה ל- ד"ר דוד אתה מסתיר לי.

lulla b

New member
די כבר!!!!

אתה כל הזמן מעוות את שמם! קוראים להם נוער מרצ! לא ילדי מר"צ נוער מרצ! אתה מוכן לקלוט את זה? אתה מעוות שם של תנועת נוער! תפסיק עם זה כבר!

Tami me

New member
דוד אתה מבלבל לנו את המוח

בפעם הבא שתוציא יצירה אינפנטילית קודם תראה להורים ורק אם הם יעלו איזשהו חיוך אז יש סיכוי קלוש שיצחיק גם אותנו.

מדברים על אמנה, נגד השמצות

ויחצני"ם האלה חושבים שאנחנו בכיס שלהם. איך הצלחנו להוציא מתוכני צמד יחצנים כושל כזה? מה עשינו שזה מגיע לנו? איפה פשענו? אם ניתן להם עוד צ'אנס אנו עוד נתחנן על 4 ללנדאו שיחזור. מעתה על תאמרו הרצליה - אמרו הראליה

הראל לא צריך יחצ"ן

הוא מדבר טוב מאד בעד עצמו. יליד העיר איש עבודה ביצועיסט מדהים איש ישר בעל יכולת אירגון ואינטגרציה חריגים בעולמנו רגיש ואיכפתני'ק איש מוסרי איש שלום מי שזקוק ליחצני"ם הם אלה הזקוקים לעטיפה צבעונית לריק ולריקנות שבתוכם אנשי מוסר ומוסר עכודה, אינם צריכים יחצני"ם

mbr10

New member
חריג

גלה לנו היכן חבריו שליוו אותו במאבק ??????????? לאן הם נעלמו????????? איבדו אמונתם או למדו להכיר מי האיש

דוד אתה מסתיר לי את האינטילגנציה של

רק חוצפתך עולה על טמטומך. אני מתכוון לכתיבתך אודות אוריאלי. של נעליך מעל רגליך ילדון חצוף כשאתה מתייחס לאדם מכובד שאין בגופו עצם רעה אחת ויש לו תוכניות נפלאות ואמיתיות לקידום העיר הזאת. להבדיל מגרמן - הוא לא יושב ומזייף חיוכים בישיבות המועצה ולמזלו הוא לא מחזיק הרבה מפטפטנים חסרי שחר כמו גרמן ובן אליעזר. אין לי בעיה שאתה תומך גרמן. יש לי בעיה עם ההתבטאויות שלך לגבי אנשים יקרים שמתמודדים לתפקיד שחשוב בעיניהם עד מאוד. ראוי עד מאוד כי תתנצל ... אינך חושב ?

השמן תמיד יחף

ראשית, השמן שמח לבשר לך כי התפרצת לדלת פתוחה. השמן לעולם אינו נועל נעליים כשהוא בבית, שכן נעליים (אפילו נעלי בית) לוחצות על כפות הרגליים התפוחות שלו. למעשה, בעת כתיבת ההודעה ("אגדה שהייתה באמת") היו מושרות רגליו בגיגית מים פושרים, תוך שמיעת מוזיקה קלאסית. שנית, מי זה אוריאלי ? איפה מצאת התייחסות לאדם בשם זה, בסיפור ?

למעלה