הכיפה השחורה

הכיפה השחורה

מעשה בילדה, חמודה ורזה, שקיבלה את הכינוי "הכיפה השחורה" הכיפה השחורה חייה בארמון, באמצא הג'ונגל, של זכוכית ובטון. בוקר אחד התעוררה הכיפה, כשג'וני פני תינוק עומד לידה, "הבוס רוצה לראות אותך, והוא לא מרוצה, תתלבשי ותטעני, כי כדי שנצא". הכיפה השחורה הבינה מיד, היא קמה התלבשה, טענה ת'אקדח, כמה כדורים היא לדרך לקחה, וירדה ללימוזינה השחורה שליד הבית חנתה. הבוס כבר מזמן חיכה במשרד, "בואי כיפה, תכנסי מיד!", "כולם יודעים שיש בעיה, ג'ק כבר איננו, ואת הבאה! אחרי שהבוס, העלה מחירים, המשפחה בצרות, וכולם עוזרים! אז לפני שאני אשאר בלי ממון, תעשי לי משלוח אחד אחרון. תיקחי את הכסף ותדאגי לסחורה, תזכרי שכל טעות תהיה האחרונה. ותגידי לג'ימי שישאיר ת'מחירים, אחרת מישהוא הלילה ישן עם הדגים". הכיפה השחורה לדרך יצאה, היא לקחה את הכסף, ומטען חבלה, רובה צלפים וכמה רימונים, קצת שום למזל, וסכין קצבים. הכיפה, בדקה שהשתח נקי, כשהבוס צעק לה "כיפה תחכי! סמי הקרנף, מחבורת 'הבנות' שכר מקצוען, כדי 'לסגור חשבונות', הוא כבר בטח בחוץ, הוא כבר בטח אורב. קוראים לו פרדי, פרדי הזאב". הלילה ירד על העיר הקרה, הכיפה השחורה נסעה במהרה, אך בזמן שעברה בשכונת 'לא טובה' הגלגל התפוצץ והמנועה כבה. "ממש מצויין, איזו נסיעה" "ז** גדול!" הכיפה צעקה. כשפתאום מאחורה, יצא במהירה, מי עם לא פרדי? הזאב הרשע. "שמעתי שקראת לי ילדה קטנה, תתרחקי מהאוטו ותני ת'מזוודה"! הכיפה השחורה בבכי פרצה, "בבקשה על תהרוג אותי, אדון הזאב הנורא". הזאב הגדול עשה קצת 'חושבים', "אולי באמת נמצא לך, כמה שימושים". הזאב התקרב כדי לבחון ת'מצב, הכיפה מיהרה ונכנסה בין רגליו... היא נתנה בעיטה, באזור המצונזר! פרדי התקפל, וכך זה נגמר! נראה שהלילה באותם אזרים יוכלו המסוממים, נזיד זאבים. הכיפה המרוצה לא בזבזה אף שניה, היא לקחה את הכסף ופתחה בריצה. היא מצאה משאית, שאליה פרצה והתחילה בנסיעה פרועה. היא נסעה במהירות, לא שמרה על החוק, היא דרסה אנשים וחיות אחרות. כשבסוף היא הגיעה ליעדה, ג'ימי והצוות לה כבר חיכה. ת'משאית היא הורידה, מהצוק הקרוב, את הכסף לקחה, או לפחות את הרב. היא נכנסה למחסן, שם עמדו הבחורים, ומיד התחילה, 'לעשות עסקים'. הם ספרו את הכסף, והחליפו שכורה, וכיפה כבר עמדה, לצאת חזרה. כשמבין הצללים, שם מאחור, יוצא לו פרדי, הזאב השחור! "כולם למעטה, המסיבה נגמרה", "כולכם עצורים... מ-ש-ט-ר-ה!" ג'ימי והחברה, לא עמדו להיכנע, הם ירו וירו, וברחו במהרה, בזבזו כדורים, מבלי להתחשב. אך כאן הכיפה, כבר עמדה להתערב, כדור בגולגולת ולהב בלב, הכיפה השכיבה עשרה בחורים, בעזרתו האדיבה של רימון רסיסים! ואחרי שכל המהומה הסתיימה, הכיפה והזאב חילקו ת'שכורה. קצת לקחו לעצמם, קצת לקחו חזרה. או למי שעדיין לא הבין ת'נמשל, הכיפה היא סוכנת, של ה- FBI.

רק תזכרו ש

כתבתי את זה ב 10 דקות, ולא היה לי כח לבדוק טעויות.... לעזאזל החרוזים האלה מדבקים.... אז אולי יש טעויות כתיב או פיסוק... חוצמזה, אני יודעה שאתם אוהבים אגדות משוכתבות.

../images/Emo32.gif-אין לי אייסיקיו../images/Emo10.gif

לא יודעת מה קרה לו,חבל.

Posiedon

New member
שיר מעודד..................../images/Emo8.gif

"לפעמים נראה שאיין תקווה והכל נראה אבוד ולא ידוע.............. אז בואו ונדליק ביחד נר............... (מבטא עיברי) לייק א קנדל לייק א קנדל אין מי א טאוסנד קנדלס אין דה דארק וויל אופן אוור ערט" טוב נראה לי שהבנתם את הכוונה לאלה עם האייסיקיו................
... ותהיו שמחים!!

WallFlower

New member
יש! הוא עובד!

אוף...יש לי מוד סווינגס בשפע היום...רוצים לשמוע על היום שלי? - ככה - התעוררתי ב7:30 כי חשבתי שאני צריכה להיות בבי"ס ב8 והתעצבנתי על אימא שלי שלא העירה אותי, ואז התעשתי והבנתי שרק 7:30 ואני צריכה ללכת לבי"ס ב10 אז חזרתי לישון לשעה והתעוררתי ב8:08 (אני זוכרת כי הסתכלתי בשעון הדיגיטלי שלי והיה כתוב8:08:08...) ושוב התעצבנתי שלא העירו אותי ואז קמתי התארגנתי וכו'. ושוב קלטתי שאני מתחילה ב10 ואני יכולה לישון עוד שעה...אז הלכתי לקרוא קצת ואז יצאתי לבי"ס שמחה וטובת לבב ואז נזכרתי שמחזירים מתכונות בכימיה היום ואז קיבלתי 74 והתעצבנתי נוראאאאאאאאא אז הלכתי באמצע שיעור כימיה הבייתה להתבכיין קצת עם עצמי...זה היה ב11...והיה לי שיעור נהיגה ב12 אז אמרתי לעצמי שאני לא צריכה להיות עצובה בשיעור אז אכלתי עוגת מוס שוקולד מופלאה שהכנתי ביום שישי והתעודדתי קצת ואז היה לי שיעור והוא התחיל טוב והכל אבל אז נכבה לי המנוע פעמיים וזה נגמר רע...ואז חזרתי הבייתה ואימא שלי הייתה בבית והכינה לי צ'יפס ואז הייתי שמחה ואז ירדתי למטה וראיתי שהאיסיקיו לא פועל והתעצבנתי ואז אח שלי תיקן אותו והייתי שמחה ועכשיו אני עצובה כי אני צריכה ללמוד לכימיה ואז אני אצליח תרגיל ואני שמחה אבל אז אני לא אצליח תרגיל אחר ואני אהיה עצובה והבנתם את הרעיון..... אני פסיכית שניזונה בימים אלה על טיפות הרגעה רסקיו...אני חושבת ללכת למישהו שיסדר לי משהו קצת יותר רציני...

black flower

New member
יום מעניין יש לך!!!

אני מתעייפת רק מלקרוא מה עשית כל היום.... אני קמתי בתשע...ראיתי טלויזיה... ירדתי לשכנה שלי שתתקן לי ג'ינס... וזהו! ואז ישבתי ומצאתי את עצמי שומעת מטאל בפול ווליום וסופרת עשיות של עשר אגורות! אכן חיים מרתקים במיוחד!...לא יכולתי לתאר את זה טוב יותר :)

scooby4

New member
גם אני מאוד עסוק היום...

אתמול הלכתי לישון באחת, היום קמתי באחת עשרה, שתיתי משקה גמדים אני חושב שזה היה... אכלתי ארוחת צהריים באחת, הורדתי כמה שירים, הורדתי פרק של חברים, צרבתי 2 פרקים של חברים לדיוידי ומסתר שרואים ממש מצויין, כאילו ערוץ 3 טעה ומדשר את זה בלי תירגום ולוגו בצד ! ממש מגניב !

scooby4

New member
../images/Emo3.gif

נכון יש את המעדן, "גמדים" של שטראוס ? אז יש גם משקה כזה.

WallFlower

New member
ואז הלכתי לים!

והיה כיף! ונעקצתי מלאאאאאאאאאאאאא מחתיכות של מדזות...אבל עדיין היה כיף...

סליחה אלון נתקע לי המחשב../images/Emo4.gif

אני מהמחשב של אבא שלי כי שלי שונא אותי! אז אני שם בכלאופן תשלחו לי הודעה לפרטי ואני אראה...ביי

Posiedon

New member
רונה!!! (סטוש)

א:איין מישהו ששונא אותך! ב:אל תהיה עצובה
ג:אנחנו עכשיו בצ'ט

למעלה