הכירו את אתר הידברות.

pembencipolisi

New member
התכונתי לערוץ המטיפים המכונה "הדברות"

המטיפים שם לא מפסיקים לבלבל את המח. לעתים הדבר מבדר , לפעמים הוא מכעיס , כמו ההרצאה של ה"אבנר קואס" שבה השמיע צהלות של סוס לתיאור פגישה בין אלמוני לאלמונית ברחוב , ואמר "סוס פגש סוסה" זה מקומם. כי כשהוא פגש את אשתו לעולם לא העז להתיחס אל הפגישה כאל "סוס פגש סוסה" אלא גבר פגש אשה , חתן פגש כלה. אבנר קואס הוא "סוס גזעי , להבדיל מהאלמונים שהוא לעג להם" , מי הוא בכלל שישפוט אחרים ? מי שמו לשר ושופט עליהם ? מעבר לזה יש את הבדרן ה"זמיר כהן" שבעניני מדע שקר לשומעיו , כשטען שאין יצירי בינים שנמצאו בין המאובניחם. יש לפחות 6 טפוסים שונים רק במחלקת הזוחלים. הרב מוצפי עוד לא גמר להחליט בעצמו כמה עולמות יש , כאשר הוא הרצה אודותיהם. טפוסים אחרים , ששכחתי את שמם מתיחסים ברצינות תהומית לשטויות שהם מפיצים.

מי שמתנגד לדת תמיד יודע לעוות את הדברים../images/Emo36.gif

הוא תמיד ימצא דברים לנפח דברים,ואצלנו ההר לא הוליד עכבר אלא כל ההר הפך לאלפי עכברים! יוצא ממך שהתקשורת הישראלתי החילונית (אפשר להגיד החולנית) נמצאת ברמה יותר גבוה ממה שמשדרים בערוך הידברות -שנמצא ב: בערוצי הלווין של "הוט"(HOT) ערוץ 97 ו"יס"ׁ(YES) אם כן, אז מי שחושב כך השכל שלו מעוות,ולא יודע להבחין בין טוב לרע, ה"תשקורת" הישראלתי יודעת לעשות שטיפות מוח לחילונים. ושלא נדבר על התוכניות שרצות שם: "האח הגדול" "מפרץ האהבה" ועוד כאלה שהכול מושתת על מינות ערכים ירודים ורמה ששופעת מתחת לאפס.

pembencipolisi

New member
אני מהכוון ההפוך - הייתי דתי והתפכחתי מן כל

השטויות שמכרה לי הדת. כל הדתות הן מערכות של אשליות , הבטחות שוא ואיומים , והיהדות אינה יוצאת מן הכלל. את בעית הדפק אף אחד לא פתר , אבל לכל הדתות יש רק הבסרים , אחד יותר מצחיק מן השני , והיהדות הגיעה לשיא השיאים. ישנה טענה יהודית נפוצה , שהרע נחוץ , והיא נשמעה גם בשרשור זה על ידי מישהו אחר.

pembencipolisi

New member
אני מתררחק מסדרות כמו מאש מעולם לא בזבזתי זמן

על צפיה ב"אח הגדול" "מפרץ האהבה" ושאר טלנובלות.... ואת ערוץ הדברות 97 של YES אני מכיר היטב , משם לקוחות הבדיחות שהזכרתי קודם לכן... אני מנוי של YES והבדיחות הללו הן חלק בלתי נפרד מהמנוי.

pembencipolisi

New member
דוקא במלה "נהנית" הכתיב הנכון מלא , כי השרש

הנ"ה / הנ"י חיב להופיע במלואו , כמו "נראית" , "נבנית" ....

למעלה