הכירו את גרי ורוני -

את יכולה גם

לעשות כמוני: אחרי שמסיימים לחתום - יש שם מקום ל"ביטוי עצמי".. שם סיפרתי להם שאני מישראל, ואף הוספתי קצת מתוכן הכתבה על מיכל עדן וההסדרים החדשים ששיכנעה את בתי החולים להסדיר בתחום. אולי נהיה נר (רקטאלי?) לגויים?

פרטי...פרטי....

לא עלה על דעתי שלא ניתנו אפשרויות לביקור חולים ע"י מי שאינם משפחה רשומה גם בארץ. בכל אופן, בענייני לידה ופגיה לא נתקלנו בבעיה ממשית (האשה דרשה את שלה אל מול אחות הפגיה, ומאז הדלתות היו פתוחות), ולא שיערתי שבעיה אפילו תתכן. מה היה המצב? מה עשתה מיכל עדן? מה המצב כיום?

הנה: הכל ב וורוד על גבי גוגיי -

"עדן אמרה לכתב GoGay כי "קיבלתי פניות מכל מיני אנשים, בעיקר מזוגות מאותו המין, שנאלצים ללכת בכיס שלהם עם הצהרה שבמקרה שהם נפגעים ומתאשפזים בבית חולים מחוסר הכרה - הם מבקשים ליידע את הקרוב שלהם, בדרך כלל בן או בת הזוג. מדובר באנשים שהם בני זוג אבל לא רשומים במרשם האוכלוסין ככאלה". " כל הכתבה? - בבקשה!

על גיל זיקנה באמת לא חשבתי...

וכל הכבוד למיכל עדן! (הרבה 'כל הכבודים' היום. טפו, טפו, טפו
)

לא רק זיקנה...

גם תאונת דרכים , או איידס, דלקת ריאות קשה או זעזוע מוח, יכולים להביא אותך (למה אותך??? טפו טפו בלי עיין הרע! סתם אחת , מישהי דמיונית לגמרי -) לאישפוז כשהיא מחוסרת הכרה / מטושטשת, לא יכולה לעמוד על זכויותיה... ואז מה??? אז - כל הכבוד למיכל עדן !

כל הכבוד למיכל עדן

זה כמובן. התכוונתי לומר שתמיד הנחתי שאם אני לא אהיה פונקציונלית, ותעלה שאלת זכאותה של בת-הזוג לקבוע כבת-משפחה לכל דבר, אזי יהיה מממשפחתי מי שיוכל להסביר לרשויות מהו הסטטוס שלה בפועל. מקווה שבזיקנתי יהיו עוד רבים מהם איתי, ובמצב כשר למסירת עדות וכו'.

אולי זה בגלל..

שלמרבה המזל (ו-טפו טפו בלי עין הרע חמסה חמסה) , מעולם לא היתה זוגתך מאושפזת ללא הכרה ומישהו היה צריך לחתום עבורה על הסכמה לטיפול רפואי פולשני כלשהו? אלו הדברים שאנחנו מעדיפים לא לחשוב עליהם - הם אלו ש"יתפסו" אותנו (חס וחלילה) לא מוכנותים !

זו עצומה למען נישואין גאים ../images/Emo34.gif

(לטובת אלו שנרתעים מהאנגלית) - סיפורן של שתי נשים שבעת שהאחת עוברת אירוע לב, השניה לא הורשתה לשהות לצידה בביה"ח. "לא יכולתי להאמין, שאחרי שנות חיים משותפים, אני עשויה למות והיא לא תהיה לצידי"... אמרה זו ששרדה את הטיפול הרפואי. רק 150,000 חתימות נאספו עד כה... לכו להצביע !!! מי שמצביע/ה - פרסמו בקשה כמה חתימות יש כעת.

למעלה