הכירו את הבחורה הכי !@!#$ בעולם!

עפטוב

New member
הכירו את הבחורה הכי !@!#$ בעולם!

סתם סתם לא יפה ללכלך, סיפור המקרה בקצרה.... הבחורה קצת מתוסבכת ושילמה בשביל לישון במלון של טייק דאט... כמובן שכמו כל מעריצה היא חיכתה בבאר (בריטים או לא?) ואכן אכן ג'יסון הגיע...התוצאות לשמאלכן... עכשיו אם תסתכלו טוב תראו שהוא יושב על (אין לי מושג איך קוראים לזה בעברית) כזה כיסא גבוה של בארים ההסבר הוא שהוא אמר להם שאין לו בעיה להצטלם אבל אין מצב פיזית שהוא קם מהכיסא כי הברכיים הורגות אותו אז היא פשוט התיישבה לה בטבעיות על ברכיו ה%^*&* (כן אני בכלל לא דרמטית...) בקיצר התמונה משמלכן סיפור המקרה המלא בקישור

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

תתארו לעצמכם איך הוא יראה אחרי כל הריקודים המחכים לו...

עפטוב

New member
אני עדיין מנסה להבין

עד כמה ארוכות הזרועות שלו שהוא הצליח לחבק את כל שלושת הדאבות

את יודעת שאם נמצא באיזה מלון

הם שוהים אז גם לנו יכולה להיות כזו תמונה...

עפטוב

New member
כולם יודעים באיזה מלונות הם שוהים

בפורום כל הזמן מדברים פשוט בלונדון הם לא ישנים במלון (לפחות ככה טוענות מעריצות הפורום) אבל יש מפגש מעריצים רשמי לפני... יכול להיות שאני יהיה שם...אבל זה פאקינג 20 ליש"ט (שתכלס זה לא כל כך הרבה) ובאסה ללכת לשם לבד....

עפטוב

New member
לגבי המפגשים...

אממממ הם מדברות בפורום כאילו זה רשמי - אני רק יודעת שג'ן היא זאת שמארחת את המפגש בוומבלי וג'ן כרגע מעורבת עם ההנהלה של טייק דאט אז אני לא יודעת להגיד לך.... אם את רוצה כל הפרטים נמצאים בקישור... אם אתן תלכו אני גם אלך - אני פשוט לא רואה את עצמי הולכת לזה לבד...

עפטוב

New member
ככה אתן מכירות אותי??

שאני אזניח את מארק....נו באמת! שווה עוגיה!

MissPop

New member
ואת לא מעלה אותה כי.....? ../images/Emo3.gif

וג'ייסון לא זקן, הוא גבר גבר

אני יעלה אותה בלעדיה כדי שלא

תכעס, יש לי גם תמונות שוות של גארי שד"א הרזה ונראה פצצה!

אם נדע שהם יהיו שם אז בטוח גם אנחנו

נהיה שם
ד"א- נילי- את התכתבת בעבר עם ג'ן, אולי תוכלי להפעיל את הקשרים ולשאול אותה אם הם יהיו שם? פלייייזזזז |מתחננת|

MissPop

New member
לא נראה לי סורי...

זה היה לפני יותר מעשר שנים ולא יצרתי איתה קשר מאז זה לא יהיה לעניין פתאום מצטערת...

למעלה