הכירו את השחקנים: דייב אנאבל

blur2

New member
הכירו את השחקנים: דייב אנאבל ../images/Emo218.gif

דייב אנאבל נולד בסאפרן, ניו יורק וגדל בוולדן, כפר קטן בצפון ניו יורק, עם אחיותיו רבקה וסטייסי אחותו החורגת. הוא חובב ספורט ובמיוחד הוקי, בייסבול ורוגבי. אנאבל עבר לעיר ניו יורק כדי לנסות את מזלו כשחקן. לאחר חודשיים הוא הצליח להשיג פרסומת כלל ארצית ל"סטארבאקס" ויותר מאוחר אף השתתף בעוד שש פרסומות כלל ארציות נוספות. הוא שיחק את החבר של בריטני מרפי בסרט "ספר שחור קטן", ומיד השתתף ב-2 פיילוטים שיועדו ל FOX, כולל סדרה שלא שודרה בשם: Other People's Money, וסדרה נוספת 'Reunion' שם הוא שיחק את אהרון. כרגע דייב משחק בסדרה "אחים ואחיות", שם הוא מגלם את דמותו של ג'סטין.

blur2

New member
מה דעתם על ג'סטין? ../images/Emo13.gif

אני אישית חולה על הדמות שלו, תמיד יש לו משהו מצחיק להגיד =)

adi love noa

New member
אני אוהבת את ג'סטין../images/Emo99.gif

לדעתי לא מעריכים אותו מספיק,כולם תמיד חושבים שהוא צריך עזרה ותמיכה אבל יש לו חוזק משלו. לפעמים אני חושבת שהוא השפוי היחיד במשפחה
הוא צריך למצוא את הדבר שהוא באמת אוהב לעשות ואז הוא יהיה בסדר גמור. אהה והוא גם חתיך

pilot promo

New member
דעתי על ג'סטין ודייב

את דייויד לא ראיתי בשום מקום אחר חוץ מבאחים ואחיות אבל הוא באמת אחד השחקנים הטובים ביותר שם(טוב-בעצם כולם טובים שם...)והתרשמתי ממנו מאוד ואם ייצא איתו סרט אני בהחלט אשקול ללכת לראות אותו... אני חושב שההתאמה בין המראה של דייב לדמת של ג'סטין הייתה מעולה-דייב באמת נראה כמו ג'אנקי(עם העיניים האדומות והכל...)וגם אחרי הגמילה הוא נראה מאוד מתאים לדמות... אני חושב שג'סטין הוא אחת מהדמויות היותר טרגיות בסדרה ולדעתי הוא באמת הגיע לרמה של נורה,שרה והולי בפרק הפלאשבקים ובניסיון הההתאבדות ובפרק 21 ו-13... אני חושב שג'סטין הוא אחת מהדמויות הגבריות הראשונות בסדרה שממש מההתחלה היה עם קו עלילה ואני חושב שהצליחו לשמר אותו ולא להגיע איתו למעין מצב של קיטשיות מאוד יפה עד סוף הסדרה(שהיום אני רואה אז אל תהרסו לי!!!). אני חושב שכל השיבה לצבא נתנה לו נופך אחר שבכלל לא הכרנו-מעין צד שלו שממש אהבתי לראות ואני זוכר שבפעם הראשונה שראיתי שג'סטין מקבל את מכתב ההרשמה הייתי ממש בפה פעור ובניסיון ההתאבדות עברה בי צמרמורת ממש רצינית ואני חושב שג'סטין,יחד עם שרה הן שתי הדמויות האהובות עליי בסדרה. |ספויילר|פרק 15 ואילך... אני חושב שמערכת היחסים שלו עם רבקה תרמה מאוד לדמות שלו גם כי היא בעיקרון הפכה אותו מהאח הצעיר והמעצבן לאח גדול שרוצה לעזור ומגן על האחות הקטנה שלו ומאוד אהבתי את זה בו.

bar167

New member
מסכימה עם כל מילה..

חוץ מהספוילר הזה שעדיין לא ראיתי והרסתי לעצמי!!

Lee1392

New member
החלפתי שם! [ראניה15] ודעתי על הדמות

ג'סטין עקום...XDDD חחח הוא קצת מעצבן כזה...אבל תלוי באיזה פרק..הוא יכול להיות ממש חמוד כמו בפרק שהוא הציע לטומי את הזרע שלו

Kettercat

New member
hellooooo nurse! ../images/Emo99.gif

כן כן, מצטערת על השטחיות אבל... הוא כל כך יפה שזה כואב
בכל אופן, ג'סטין הוא ללא ספק הדמות האהובה עליי בסדרה, בכלל - הדמות הכי "מציאותית" שם.

NoKiA2003

New member
חתיך הורסססססססססססססססס

אני מת עליו, יש תמונות חושפניות יותר שלו?

bar167

New member
אני מאוהבת בבנאדם!!../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

הוא אחת הדמויות האהובות עליי... והשחקן-הורס!

למעלה