אפשר גםצפה בקובץ המצורף 86778
פרוייקט שילוט מקסים של עיריית עכו.
חשבתי על זה שיש עיריות שאצלן זה לא יילך כי רבים מעובדי הטיאוט הם עם עבר בטחוני, ביניהם משוחררי עסקת ג'יבריל או שליט.
לא חושבת שיש עדיין כאלה.אפשר גם
הכירו את דר אינג' ....
בלית ברירה הוא עוסק בטיאוט רחובות ואולי בעקבות הפרסום, יתמזל מזלו ויוכל לעסוק במקצוע אותו רכש.
הוא בן 66, בעל שני תארים בהנדסת... וחולם... למצוא עבודה במקצוע שלו.
לדעתו, כשיועסק בתפקיד ההולם את כישוריו יתרום הרבה יותר. גם השכר יהיה גבוה יותר ויהיה לו קל.
חוששת שיש מלא כאלהלא חושבת שיש עדיין כאלה.
הם מצליחים למצוא משרות שקרובות למקצוע.
זה מזכיר לי שהפרק הראשון של "סובייצקה" היה מצויין ונוגע ללב ועשה חשק לעוד.
מעניין וחשוב.צפה בקובץ המצורף 86778
פרוייקט שילוט מקסים של עיריית עכו.
חשבתי על זה שיש עיריות שאצלן זה לא יילך כי רבים מעובדי הטיאוט הם עם עבר בטחוני, ביניהם משוחררי עסקת ג'יבריל או שליט.
צודק לגמרי קלייטון.אני לא אוהב.
לפחות בדוגמאות האלה מטפשים את המצולמים ויוצרים לגביהם רושם אינפנטילי. זה "אוהב לאכול דני" כאילו הוא ילד בן 5, וההוא פסגת הקולינריה שהוא מכיר זה תפוח.
חולם לטוס לספרד, סיפור מכמיר לב שהרי ברור שממשכורתו בניקוי רחובות החלום לא יתגשם.
אחד הנכדים הם אהבת חייו, שזה טוב, גם אני הנכדים שלי הם אהבת חיי, אבל איזה סבא לא אוהב את נכדיו מעל הכל, ואם זה כל מה שיש להגיד עליו אז אין הרבה מה להגיד.
והשני דעתו על האושר היא שהכי חשוב הבריאות, וגם זה, מי יתווכח עם זה. השקפת עולם טריויאלית וחסרת תחכום.
בקיצור המסר שעולה לפחות משתי הדוגמאות האלה הוא, תראו את מנקי הרחובות שלכם, איזה אנשים פשוטים, אפילו ילדותיים הם.
סתם שאלה - בוקר טוב, יום יפה, מה שלומך - האם מנקה הרחוב שאת פוגשת שומע ממך את זה?צודק לגמרי קלייטון.
אבל לפחות הם קצת פחות שקופים
רק "בוקר טוב". לא רוצה להעיק עליו עם "מה שלומך?"סתם שאלה - בוקר טוב, יום יפה, מה שלומך - האם מנקה הרחוב שאת פוגשת שומע ממך את זה?
בוודאי, אלמנטאי, גם לנהג האוטובוס וכו' תמיד עם חיוך.רק "בוקר טוב". לא רוצה להעיק עליו עם "מה שלומך?"
אפרופו, אני תמיד תוהה אם להשיב 200 פעם ביום "בוקר טוב" לבאים, מעיק על השומרים בקניון /חניונים /לובים של משרדים וכו'
נהג אוטובוס זו דוגמה מצויינת. במשמרת של נניח 8 שעות , הוא צריך להשיב 200 פעם לברכות נוסעים זרים. זה ניג'וס מעייף בעיני. כבר לא יודעת מה יותר גרועבוודאי, אלמנטאי, גם לנהג האוטובוס וכו' תמיד עם חיוך.
לדעתי ומניסיוני, עדיף שנברך, נחייך, (לא שואלת לשלומם, כי בדרך כלל זו ממש לא שאלה שמחכים לתשובה עליה), נגיד תודה ונגרום לניג'וס המעייף (כשהם בוחרים אם לענות, או לחייך בתג/שובה), מאשר להתעלם.נהג אוטובוס זו דוגמה מצויינת. במשמרת של נניח 8 שעות , הוא צריך להשיב 200 פעם לברכות נוסעים זרים. זה ניג'וס מעייף בעיני. כבר לא יודעת מה יותר גרוע
ההנחה שלך, שבמשמרת 800 אנשים יגידו לו בקר טוב או שלום תלויה על כרעי תרנגולת או מונחת על קרן הצבי, לצורך הענין.נהג אוטובוס זו דוגמה מצויינת. במשמרת של נניח 8 שעות , הוא צריך להשיב 200 פעם לברכות נוסעים זרים. זה ניג'וס מעייף בעיני. כבר לא יודעת מה יותר גרוע
צריך להיות סופר נאיבי, או ממש מנותק, לחשוב שכל נוסע שעולה לאוטובוס אומר שלום (או תודה..).ההנחה שלך, שבמשמרת 800 אנשים יגידו לו בקר טוב או שלום תלויה על כרעי תרנגולת או מונחת על קרן הצבי, לצורך הענין.
למדתי מאבי שיש לברך אנשים, כשמבטים מצטלבים, כשאתה נכנס למרחב העבודה שלהם.
אגב, מרביתם מניעים את הראש, וזהו.
לא יזיק להיות מנומס ולא ישראלי כלכך.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.