הכירו את

דקל נור*

Well-known member
Screenshot_20230816_093010_Facebook.jpg

פרוייקט שילוט מקסים של עיריית עכו.
חשבתי על זה שיש עיריות שאצלן זה לא יילך כי רבים מעובדי הטיאוט הם עם עבר בטחוני, ביניהם משוחררי עסקת ג'יבריל או שליט.

סופהו 1

Well-known member
צפה בקובץ המצורף 86778

חשבתי על זה שיש עיריות שאצלן זה לא יילך כי רבים מעובדי הטיאוט הם עם עבר בטחוני, ביניהם משוחררי עסקת ג'יבריל או שליט.
אפשר גם
הכירו את דר אינג' ....
בלית ברירה הוא עוסק בטיאוט רחובות ואולי בעקבות הפרסום, יתמזל מזלו ויוכל לעסוק במקצוע אותו רכש.
הוא בן 66, בעל שני תארים בהנדסת... וחולם... למצוא עבודה במקצוע שלו.
לדעתו, כשיועסק בתפקיד ההולם את כישוריו יתרום הרבה יותר. גם השכר יהיה גבוה יותר ויהיה לו קל.

דקל נור*

Well-known member
אפשר גם
הכירו את דר אינג' ....
בלית ברירה הוא עוסק בטיאוט רחובות ואולי בעקבות הפרסום, יתמזל מזלו ויוכל לעסוק במקצוע אותו רכש.
הוא בן 66, בעל שני תארים בהנדסת... וחולם... למצוא עבודה במקצוע שלו.
לדעתו, כשיועסק בתפקיד ההולם את כישוריו יתרום הרבה יותר. גם השכר יהיה גבוה יותר ויהיה לו קל.
לא חושבת שיש עדיין כאלה.
הם מצליחים למצוא משרות שקרובות למקצוע.
זה מזכיר לי שהפרק הראשון של "סובייצקה" היה מצויין ונוגע ללב ועשה חשק לעוד.

צליליתה1

Well-known member
לא חושבת שיש עדיין כאלה.
הם מצליחים למצוא משרות שקרובות למקצוע.
זה מזכיר לי שהפרק הראשון של "סובייצקה" היה מצויין ונוגע ללב ועשה חשק לעוד.
חוששת שיש מלא כאלה
במיוחד אחרי הגל האחרון מאוקרינה

טרם צפיתי בסובייצקה, אבל זה יקרה, סומכת על ההמלצות שלך

אבח"י

Well-known member
צפה בקובץ המצורף 86778

מעניין וחשוב.
אני חושב על מנקי הרחוב אצלנו, האם יסכימו בכלל?
לא נראה לי.

קלייטון.ש

Well-known member
אני לא אוהב.
לפחות בדוגמאות האלה מטפשים את המצולמים ויוצרים לגביהם רושם אינפנטילי. זה "אוהב לאכול דני" כאילו הוא ילד בן 5, וההוא פסגת הקולינריה שהוא מכיר זה תפוח.
חולם לטוס לספרד, סיפור מכמיר לב שהרי ברור שממשכורתו בניקוי רחובות החלום לא יתגשם.
אחד הנכדים הם אהבת חייו, שזה טוב, גם אני הנכדים שלי הם אהבת חיי, אבל איזה סבא לא אוהב את נכדיו מעל הכל, ואם זה כל מה שיש להגיד עליו אז אין הרבה מה להגיד.
והשני דעתו על האושר היא שהכי חשוב הבריאות, וגם זה, מי יתווכח עם זה. השקפת עולם טריויאלית וחסרת תחכום.
בקיצור המסר שעולה לפחות משתי הדוגמאות האלה הוא, תראו את מנקי הרחובות שלכם, איזה אנשים פשוטים, אפילו ילדותיים הם.

דקל נור*

Well-known member
אני לא אוהב.
לפחות בדוגמאות האלה מטפשים את המצולמים ויוצרים לגביהם רושם אינפנטילי. זה "אוהב לאכול דני" כאילו הוא ילד בן 5, וההוא פסגת הקולינריה שהוא מכיר זה תפוח.
חולם לטוס לספרד, סיפור מכמיר לב שהרי ברור שממשכורתו בניקוי רחובות החלום לא יתגשם.
אחד הנכדים הם אהבת חייו, שזה טוב, גם אני הנכדים שלי הם אהבת חיי, אבל איזה סבא לא אוהב את נכדיו מעל הכל, ואם זה כל מה שיש להגיד עליו אז אין הרבה מה להגיד.
והשני דעתו על האושר היא שהכי חשוב הבריאות, וגם זה, מי יתווכח עם זה. השקפת עולם טריויאלית וחסרת תחכום.
בקיצור המסר שעולה לפחות משתי הדוגמאות האלה הוא, תראו את מנקי הרחובות שלכם, איזה אנשים פשוטים, אפילו ילדותיים הם.
צודק לגמרי קלייטון.
אבל לפחות הם קצת פחות שקופים

דקל נור*

Well-known member
סתם שאלה - בוקר טוב, יום יפה, מה שלומך - האם מנקה הרחוב שאת פוגשת שומע ממך את זה?
רק "בוקר טוב". לא רוצה להעיק עליו עם "מה שלומך?"

אפרופו, אני תמיד תוהה אם להשיב 200 פעם ביום "בוקר טוב" לבאים, מעיק על השומרים בקניון /חניונים /לובים של משרדים וכו'

אבח"י

Well-known member
רק "בוקר טוב". לא רוצה להעיק עליו עם "מה שלומך?"

אפרופו, אני תמיד תוהה אם להשיב 200 פעם ביום "בוקר טוב" לבאים, מעיק על השומרים בקניון /חניונים /לובים של משרדים וכו'
בוודאי, אלמנטאי, גם לנהג האוטובוס וכו' תמיד עם חיוך.

דקל נור*

Well-known member
בוודאי, אלמנטאי, גם לנהג האוטובוס וכו' תמיד עם חיוך.
נהג אוטובוס זו דוגמה מצויינת. במשמרת של נניח 8 שעות , הוא צריך להשיב 200 פעם לברכות נוסעים זרים. זה ניג'וס מעייף בעיני. כבר לא יודעת מה יותר גרוע

סופהו 1

Well-known member
נהג אוטובוס זו דוגמה מצויינת. במשמרת של נניח 8 שעות , הוא צריך להשיב 200 פעם לברכות נוסעים זרים. זה ניג'וס מעייף בעיני. כבר לא יודעת מה יותר גרוע
לדעתי ומניסיוני, עדיף שנברך, נחייך, (לא שואלת לשלומם, כי בדרך כלל זו ממש לא שאלה שמחכים לתשובה עליה), נגיד תודה ונגרום לניג'וס המעייף (כשהם בוחרים אם לענות, או לחייך בתג/שובה), מאשר להתעלם.

אבח"י

Well-known member
ההנחה שלך, שבמשמרת 800 אנשים יגידו לו בקר טוב או שלום תלויה על כרעי תרנגולת או מונחת על קרן הצבי, לצורך הענין.
למדתי מאבי שיש לברך אנשים, כשמבטים מצטלבים, כשאתה נכנס למרחב העבודה שלהם.
אגב, מרביתם מניעים את הראש, וזהו.
לא יזיק להיות מנומס ולא ישראלי כלכך.

סופהו 1

Well-known member
ההנחה שלך, שבמשמרת 800 אנשים יגידו לו בקר טוב או שלום תלויה על כרעי תרנגולת או מונחת על קרן הצבי, לצורך הענין.
למדתי מאבי שיש לברך אנשים, כשמבטים מצטלבים, כשאתה נכנס למרחב העבודה שלהם.
אגב, מרביתם מניעים את הראש, וזהו.
לא יזיק להיות מנומס ולא ישראלי כלכך.
צריך להיות סופר נאיבי, או ממש מנותק, לחשוב שכל נוסע שעולה לאוטובוס אומר שלום (או תודה..).
בדיוק כמו שאנשים מתעלמים מהמוכר בחנות ועוברים לידו כאילו היה אויר (השומר בכניסה זה בכלל משהו שקוף, אולי יותר מאויר הרים צלול כיין), כך מתעלמים גם מהנהגים (כשכבר עוברים לידם, כי לא תמיד זה קורה) ומעוד נותני שירות אחרים.

למעלה