הכי אינפקציה שיש-סיכום דו חודשי

heaven is here

New member
הכי אינפקציה שיש-סיכום דו חודשי../images/Emo70.gif

וואו, הפורום בן חודשיים וכולו שוקק וחי! ואין דבר כזה פורום חי ושוקק בלי האנשים שבו ובלי האנשים שהביאו את האנשים שבו ובלי האנשים שכותבים ומשכנעים אנשים לבוא ולהתעדכן פה מדי יום ומי אלה האנשים? בראש ובראשונה יש את האדום שלנו בפורום, או בשמו רן שפתח פינות שבועיות ודובק בהן כל שבוע כמו "מומלצי השבוע", "השיר השבועי","סקר של שישי" וכדומה כמו כן, מודיע על הופעות, מעדכן אותן באתר ההופעות שהוא עצמו פתח, פותח שרשור אוף לנוחיותי, מביא את ירון שראל לכתוב כאן ועוד
וישנה בחורה ושמה טובי שפתחה את החוליה החלשה כדי שבעזרתכם נגלה מהו השיר הכי טוב בדיסק "בכיף" ולאחריו כמובן נפתח חוליה חלשה לדיסק הראשון
וכמובן שיש אתכם, האנשים שמופיעים פה כמעט כל יום להודיע על הופעה שלא ידענו, שהיו בהופעה ומספרים איך היה, שמקבלים בברכה כל אוהב אינפקציה חדש דנדש, שעונים על הסקרים ומשתתפים, שמצלמים ובעיקר גורמים לפורום לחיות. נחמד שאתם פה:) תודה ענקית נוספת תופיע עוד חודשיים
(אה כן,הפורום בן חודשיים וקצת)

AvtipuS

New member
../images/Emo24.gif

באמת תודה לכל החבר'ה שמחיים פה תפורום... כן ירבו משתמשי הפורום וכך גם ההופעות! (במיוחד בצפון
) וכמובן אחרי החוליה החלשה של "ככה מפנקים" אפשר לעשות את החוליה החלשה של השירים שלא נכנסו לשום דיסק (כמו:טמפון עם דם,פרש בודד,ים המלח, בלאגן בריאות ובטח יש עוד ששחכתי
)

../images/Emo54.gifנמ, אני אוהב אותך כפרה ../images/Emo3.gif

בכיףףףףףףףףףףףף
איזה תודה נוספת תהיה עוד חודשיים ?

תודה לך ../images/Emo140.gif

אני מסכים, אני פה עוד מהיום הראשון, אני זוכר שקראתי בפורום 'פאוור מטאל' בתפוז אנשים מודיע על פורום לאינפקציה, ואני חבר שלי ראינו את זה, ושנינו הצטרפנו, אבל לו בקושי יש זמן להגיב אבל אני, אני פעיל פה המון זמן
מהיום הראשון, חודשיים וקצת
אני שמח מאוד לראות שהפורום חי ובועט, תודה לכולכם, תמשיכו עם האינפקציה

למעלה