הכי גאים שיש- סיקור שבועי

• פותח הנושא DJNYC
  • פורסם בתאריך

DJNYC

New member
../images/Emo58.gif הפרק מהיום ../images/Emo58.gif

אוי.. פרק מצויין, הסדרה הזאת פשוט משובחת, וויתרתי על חלקים מהפרסומות של הסופרבול כדי שאני לא אפספס... זה היה יום מאוד קשה מבחינה טלוויזיונית.. פרסומות מצוינות, בריטני ספירס, U2, ואז פרק מיוחד מלא כוכבים של מלקולם (in the middle) סקס והעיר הגדולה, הכי גאים שיש... ועוד.... טוב אז ככה... מייקל מושפל פעמים רבות בעבודה על-ידי הבוס שלו, הוא מאולץ לשים תחפושת של ליצן ולחלק בלונים, וביום אח"כ כשהבוס אומר לו שוב ללבוש את התחפושת.. מיקל מסרב, הבוס מצידו מאיים תתחפש או שתפוטר, ומייקל בתגובה אמר לו FUCK YOU, צירפת אותו (ראה פרק קודם) ויצא מאושר מהסופר... הוא החליט לקנות את החנות שמוכרת את ספרי הקומיקס (לאחר שהבעלים של החנות אמר שהוא סוגר את החנות ונוסע מפיטסבורג) אז כדי לגייס כסף הוא שם את החוברת שבריאן קנה לו בגיל 14 ב EBAY וקיבל עליה (עם עזרה של בריאן בהרצה) 10,000$ - הוא קנה את החנות! טד נכנס לדכאון עמוק, והתחיל להתמכר לסקס... עם עצמו. הוא ראה מאות סרטים כחולים, ונקע את היד מרוב שיפשוף.. ולאחר שהגיע לעוד עבודת ראית חשבון.. הוא החליט להתפטר ולפתוח לעצמו אתר סקס!!! לג´אסטין קשה מאוד לצייר באוניברסיטה והוא מחליט לפרוש... הוא מתפרץ והוא מאוד מתוסכל.. אבל לקראת סוף הפרק הוא ניסה שוב לצייר עם עט ומחשב מיוחדים שבריאן קנה בשבילו.. יש תקווה. פרקים מצויינים בעונה החדשה - יש למה לחכות!

DJNYC

New member
../images/Emo58.gif שבוע שעבר ../images/Emo58.gif

אוקי, אז חברה קודמת של מל הגיעה לעיר, והיא קצת מוציאה את הילדה הרעה שבה (אופנועים וכו´) לינדסי קצת מקנאה, אבל בסוף היא מחליטה לעשות משהו במקום לקטר והיא נוסעת עם מל על האופנוע ביום הגאווה..
כן כן - זה היה פרק שבוע הגאווה בהכי גאים שיש
- וזה היה פרק מצויין. בריאן מקבל לעשות פרסומת למשקה שהבעלים של החברה הוא הומופוב רציני, בריאן מצידו מחליט לכוון את הפרסומות לשוק הוורוד על-ידי שיווק המוצר (משקה) עם בחור חצי עירום בפאבים של גייז...
בסופו של דבר הוא מכריח את ההומופוב לתרום כספים לקהילה..(איך שגלגל מסתובב).
בחור חתיך ביותר (רציני) מתחיל עם טאד במסיבה, ולוקח אותו איתו ונותן לו את הזיון של הלייף..
טאד כבר מתחנן תיכנוים עד שמסתבר לו שזה היה דרכו של החתיך "להחזיר" לקהילה בכך שהוא אוסף סתם מישהו ונותן לו את ... עצמו.
מייקל לא מוכן לצעוד עם אמא שלו בגלל שהוא פוחד שיראו אותו מהעבודה.. בסוף אמט וטאד משכנעים אותו לצעוד בדראג!!!
באיזה שהוא שלב הוא רואה את הבוס שלו ונותן לו צרפתית.. בלי שזה ידע שזה הוא... זהו - זה קרה שבוע שעבר.. היה פרק מצויין - אם אני אזכר בעוד פרטים אני אוסיף.

אלי פלס

New member
יא...איזו הפתעה על הבוקר

אני נכנס לי למשרד עם בפרצוף של |למה לכל הרוחות הייתי צריך לקום מהמחשב בבית ולבוא למחשב במשרד?| ממלמל בוקר טוב לבוס, מסתכל לצדדים ונכנס לי למחשב. סופרייזזזזזזז... טיינקס איש...שיפרת לי ת´בוקר.

MARMELAD

New member
רגע רגע רגע

אתה רוצה להגיד לי שמישהו חתיך נורא הזדיין עם טד המצ´וקמק רק בשביל "לעשות מעשה טוב לקהילה"..? מצויין עכשיו אנייכול לתרץ את כל הסטוצים הגרועים שלי
ולא הבנתי מה הסיפור של ג´סטין ובריאן - הם ביחד בכלל? אמא של ג´סטין לא הפרידה ביניהם או משהו כזה?

DJNYC

New member
דודלי דודלי דודלי...

כן - הוא היה ממש חתיך
ג´אסטין ובריאן הם בערך ביחד - והם דווקא נורא חמודים.. אני לא רוצה לגלות מה קורה בפרק הבא.. אבל אני ארמוז.. שנושאי אהבה יעלו בו....

אהאה - קרעת אותי מצחוק!

"מרמלד"- אתה חושב את עצמך ליפיוף? אני ראיתי תמונה שלך ואתה מכוער! ואין לי בעיה עם מכוערים, יש לי בעיה עם מכוערים שחושבים את עצמם למשהו. ולא, אני לא אחד מהסטוצים שלך. אני פשוט אחד שבאמת חושב שאתה מכוער, והסיטואציה מגוחכת. אתה כל פעם משוויץ וחושב שאתה משהו. אז זהו, שאתה לא! ולטובתך תוריד את התמונה שלך. נמצאים איתי פה עוד 3 אנשים, וכולם מסכימים איתי שאתה מגעיל.

למעלה