"הכי הכי" - הריקוד הכי מצחיק וביזאר

Yo-man

New member
"הכי הכי" - הריקוד הכי מצחיק וביזאר

והכוכב של פינתינו היום הוא טרל אוונס. TO. אחרי שסוף סוף הוא תפס איזה כדור, הוא גם הצליח לתופס כדור לטאץ' דאון. בתור מי שעושה סקנדלים באנד-זון, הפעם החליט TO להתעלל במארחים, נעמד מול קהל עוין ועשה חיקוי (ממש לא רע) של הריקוד המטופש של ריי לואיס הליין בקר המשובח, מספר 52, ודמות נערצת ע"י חבריו ואוהדי הקבוצה. לקח 2-3 שניות להבין מה הוא עושה, ועוד דקה שתיים להיות במתח לראות אם לא ירו בו או זרקו עליו עגלת נקנקיות מהיציע... Damn, this man funny.

dbroncos

New member
זה היה בפילדלפיה לא בבולטימור

יש אימרה - Put your money where your mouth is. זה קשה כשיש פה כל-כך גדול כמו של TO, ואני מודה שאני לא מאוהביו הגדולים, כי אני לא מת על שחצנים כמוהו וכמו רנדי מוס. אבל לזכותו יאמר - שהוא גם מקיים. המשחק הזה היה אמור להיות הקרב בין לואיס לאוונס, ואני הייתי לחלוטין בעד פילי, וזה ש TO עשה את זה על הפרצוף של השחקן השנוא עלי ביותר, היה מאד מהנה.

H20Knick

New member
צחוקים...

האמת שאני פיספסתי את זה. אז איפה אני יוכל לראות את זה??

Yo-man

New member
הלילה ב-02:30 ב-ESPN

יש תוכנית של שעה וחצי שמסכמת את אירועי הליגה של יום א'. בטוח יראו את זה שם.

ranatz

New member
הוציא את ריי לואיס אהבל

אני לא משתגע על טרל אואנס, בטח לא אחרי שהוא הבריז לניינרס שלי אבל היה מאד משעשע לראות אותו עושה צחוק מריי לואיס והריקוד הטיפשי שלו. בכלל הריי לואיס הזה הוא יצור מעצבן אז כיף לראות מישהו מסתלבט עליו ועוד מול הקהל הביתי שלו. למזלו של אואנס הוא לא יפגש שוב עם לואיס בקרוב, אולי רק בפרו בול, כי בטוח שלואיס יוריד עליו איזה תיקול קטלני כנקמה.

למעלה