"הכי הכי"

gadotmi

New member
"הכי הכי"

לאחר השבוע הראשון רשף יזן פיננת "הכי הכי" שבה המקום לציין נתון סטטיסטי מעניין שקשור למשחקי השבוע החולף. השבוע התמקדה העין שלי דווקא באחד התותחים - קוראים לו בריידי. אני לא יודע אם יש משחק אחד בכל רצף 19 המשחקים האחרונים (שבכולם ניו אינגלנד ניצחו) שה QB שלהם הפגין כזה משחק: 7 מסירות מוצלחות בלבד מתוך 19, ורייטינג מדהים של 62.6, כולל אינטרספשן אחד. ראו מה היה התפוקה שלו מתחילת העונה: בשבוע הראשון 335 יארד מול איניאנפוליס - כולנו זוכרים איזה משחק מדהים זה היה. בשבוע השני 217 יארד מול אריזונה בשבוע הרביעי 298 יארד מול באפלו ובשבוע החמישי 76 יארד בלבד מול מיאמי !! הקבוצה שלו כמובן ניצחה 24-10 (אמנם מול יריבה שלא פוגעת השנה), אבל איזה מן הופעה זו? נ.ב.: האמת היא שצריך להוריד את הכובע בפני ההגנה של מיאמי. גם מקנייר הצליח למסור רק ל 63 יארד בנצחון של טנסי בשבוע הראשון. בשלושת המשחקים האחרים של הדולפינס התפוקה באויר של יריבותה היו סביב 150 יארד למשחק. אולי זה לא מי יודע מה הרבה מאוד, אבל בכל זאת, זה עדין כפול ממה שבריידי נתן השבוע !!!!

Yo-man

New member
ההגנה של מיאמי מאוד חזקה

אם רק היה להם QB נורמאלי ואולי איזה רסיבר או RB שלא פורש פתאום לפני פתיחת העונה, אולי היינו שומעים מהם איזה קול. מה אתם אומרים יהיה במפגש ההיסטורי שלהם עם באפלו ביום ראשון הקרוב ? מי יצא הלוזר הגדול מהמפגש הזה ?

gadotmi

New member
נו, מה עם שבוע שישי

יש כבר הצעות לרביעיית המשחקים שלנו? השבוע יש את משחק monday night הכי משעמם מכל השבועות שהיו לנו מתחילת העונה ועד היום (אני כותב את זה משום שעד כה היתה הקפדה להכליל את המשחק הזה ברביעייה..) יחד עם זה יש את 49ers אחרי נצחון ראשון נוסעים עד ניו יורק לפגוש את פנינגטון, דנבר באוקלנד, סיאטל אחרי ההפסד בבית מרחיקים לפוקסבורו להתמודד עם חבורת בריידי ואפילו את יוסטון שכמעט עשו comeback מרהיב מול מינסוטה מתמודדים בנאשויל......

puppi

New member
הניינרס בלי פיטרסון

אל תבחרו את המשחק הזה (ותגרמו לי להמר על הניינרס)

ranatz

New member
למה ללכלך על ג'יי פידלר?

יהודי יקר, אז מה אם הוא לא הקווטרבק הכי טוב בעולם. אין לו גם כל כך למי למסור.

למעלה