הכי הכי...

niranat

New member
הכי הכי...

קודם כל אני רוצה לציין שזה רעיון שנגנב מ-Dark Force. פינת הכי הכי... כל אחד אומר משהו שהוא הכי-הכי בסדרה הזאת.. הכי טיפשי, הכי מצחיק, הכי מיוחד, הכי מזויף, הכי אכזרי, הכי נקבתי, הכי-הכי... יאללה, לדרך!

הכי הכי ...

* הכי הכי צומי - טיירה * הכי הכי קורעת - ג'ניס * הכי הכי מיותר - ההומו ההוא שמלמד ללכת על מסלול * הכי הכי חמוד - מיסיז ג'יי זהו אין לי עוד... נ.ב אני חדשה והכינוי שלי זה על אורי אומנותי- כל מי שרואה טלנובלה בע"מ, אורי אומנותי זה ניב =]]

niranat

New member
אפאחד לא בעניין?! ../images/Emo12.gif

אולי אני אתחיל... הכי פאדיחה -
הנפילה של נורל!

niranat

New member
|הדגש|הכי גירלז פייט|סדגש|

הביצ'יות מול המתקתקות - אן ואווה על אמנדה וג'ניפר! "תגעי בי עוד פעם אחת ככה ואת מחוסלת!!!"
ואני חייבת לציין שג'ניפר יצאה כֶּלה!

JULI4561

New member
הכי הכי מליינית -קלי חחחח

איך היא אמרה כזה בפרקים הראשונים .. "ששואלים אותי מאיפה המכנסיים אני לא יכולה לא להגיד שזה מגוצ'י" חחחחחח אבל היא נהייתה בסדר...

niranat

New member
הכי לא ברור איך עוד לא העיפו אותה

קלי!!! בכל פעם מחדש יש לה את התמונה הכי גרועה... הייתה לה תמונה יותר גרועה משל ג'ולי בפרק שעבר, הפרק תמונה הרבה יותר גרועה משל קריסטי, וגם בפרק הראשון תמונה פחות טובה משל ליה.. קיצר, איך עוד לא העיפו את הברווז ביצות הקופיפי הזה?! והתמונה הזאת
זה הרבה פחות גרוע מאיך שזה היה לפני הליטוש!!!

../images/Emo19.gif לא העיפו אותה פעם קודמת בגלל..

שג'ולי אמרה שהיא באה לתוכנית רק כדי להתפרסם ולפתוח מפעל לבגדים! אם ג'ולי לא הייתה אומרת את זה הם היו משאירים אותה וכן מעיפים את קלי! וקלי מאוד חמודה!

niranat

New member
הכי שינוי לטובה ../images/Emo45.gif

נורל וניקול, פשוט מ-ה-פ-ך!

purple rain2

New member
נורל?!

טוב זו לא חוכמה גדולה להיראות יותר טוב מקודם- עם הקוקו והטבעות שלה, אין ספק שהמהפך ביגר אותה, אבל הפרצוף המכוער נשאר
ואת ניקול גם אהבתי יותר לפני המהפך.

niranat

New member
אני גם ממש לא אהבתי אותה בהתחלה

אבל לאט לאט אני מתחילה לחבב אותה... לא יודעת, יש בה משהו ממש מתוק, באופי שלה ובהתנהגות שלה. ובתמונות יופי בפרק הקודם היא יצאה ממש נחמד... וניקול לדעתי הייתה ממש סתמית קודם, ועכשיו היא מיוחדת ומאאגניבה כזאת... לא יודעת, אני ממש אהבתי את מה שעשו לה! בעיקר את הצבע, וגם את התספורת אני מחבבת, למרות שיותר אהבתי את מה שעשו לה לפני הקצר
[עשו לה ככה ואז קיצרו]

דעתי מממ

טיפשי מממ להאמין שהם בוחרים דוגמנית שמנה ושהיא תנצח כי השופטים משאירים אותה קצת ואז מעיפים הכי מצחיק השופטים יאווווו איזה צחוקים מיוחד שמחריזים מי הזוכה הכי מזייף הרבה הרבה מאוד מיזה מזויף גם חלק מימה שהבנות אומרות אחת על השניה אחזרי ריחולים ושמעיפים מישהיא שאני אוהב

למעלה