הכי חסר לי

henchook

New member
הכי חסר לי

מה שהכי חסר לי ב-iPod זה... רדיו. פשוט, לא? אם היה רדיו ב-iPod זה היה מוסיף המון, לדעתי. אני יכול להבין שהוא מגיע בלי אפשרות לשמיעת רדיו (הרי זה היה מייקר אותו בעוד כמה $$$ והוא גמ ככה כבר יקר יחסית לנגנים אחרים עם אותן ואפילו יותר תכונות), אבל מה שנראה לי מוזר זה שה-iTrip לא מוסיף אפשרות לשמיעת רדיו... נראה לי הגיוני שהיו מוסיפים את זה, הרי החומרה כבר שם.

אממ אמממ כמה שירים יש לך על האיפוד?

בכמות הזו גם צריך רדיו? ולפי מה שיש במוצרים מקבילים כמו באיריוויר ההצלחה לא משהו בקטע של קליטת רדיו כבר עדיף לחסוך על הוצאת עוד $$$ בשביל תוסף שיהיה יקר יותר מנניח רדיו קטן ?

nadav144

New member
החומרה לא שם....

אם יהיה רדיו, הוא יכנס אך ורק דרך ה DOCK CONNECTOR שזה סיפור שלעצמו.. ובאמת, מי צריך

שיאנה

New member
מי צריך רדיו בכלל?

רק המוזיקה שלי שאני בחרתי ואוהבת בלי הפסקות בלי חדשות בלי פרסומות שלא חוזרת על עצמה כל שעה עד שבא לי להקיא אפילו מהשיר הכי טוב למה לקנות אייפוד אם רוצים רדיו?

AboveBeyond

New member
לדעתי

רדיו היה מאד מוסיף ... אני לא יודע מה אתם שומעים ברדיו אבל בחופש היה מאד חסר לי בימים שלא יצאתי יש תוכנית ברדיו 99 אסקייפ של דיגיים שאני מאד אוהב יבן 12 ל5 בבוקר וזה היה עוזר לי לשמוע במיטה בנחת ... אם יעשו מכשיר כמו האי טריפ הזה שיהיה רדיו שימושי !!!!!

אף פעם לא היה חסר לי רדיו

לא באיפוד ולא בכלל אבל זה לא הפטיש שלי אז רדיו או לא אני מעדיף את האיפוד עם המוזיקה שלי ורק שלי

d@r121

New member
רדיו זה שימושי

לא בקטע של לשמוע מוזיקה, אלא יותר בלשמוע תוכניות ברדיו (*אהמ* יש כאלה שמכורים לתוכנית הבוקר והערב של 102fm וזו לא בושה לומר זאת!.. טוב אולי קצת)

ALMIGHTY

New member
רדיו זה טוב

גם לשמוע חדשות, להתחבר לציויליזציה שמחוץ לשירים באייפוד. לשמוע שירים קלאסיים שלא מצאת להם מקום ב20 ג'יגה שלך. אבל בד"כ מוצרים שמכילים בתוך עצמם כמה מכשירים בבת אחת הם דפוקים.

henchook

New member
רדיו זה טוב

רדיו זה טוב בשביל לשמוע חדשות ותכניות רדיו, וכמובן בשביל לשמוע שירים חדשים. מאיפה הגיעו כל השירים לספרייה שלי? אני שומע שירים חדשים ברדיו מדי פעם, ואת אלה שאני אוהב ורוצה לשמוע, אני משיג ומוסיף לספריית השירים שלי.

למעלה