הכי חסר משפחה

מילקי110

New member
הכי חסר משפחה

משפחה . זה הכל . זה חור עצום להיות סולו ולא אין אפשרות עם הביולוגית

אבל זה מה שהייתי רוצה . מקווה מאד ב"ה .

אני גם חושבת שאני אדם טוב וחבל לי שהם לא מכירים בזה ולא רואים אותי

נכון שהיו בעבר מעשים והם יגידו היא לא בן אדם טוב אבל גם הם עשו מעשים ולכן צצו המעשים מהתת מודע

לא רצחתי אף אחד . והדבר העצוב הם עצמם לא חסרים לי ממש לא , אין בי געגועים אליהם בכלל במיוחד אליה ממש לא

אפילו לא טיפה לכן הכוונה שלי במשפחה זה לא הם

הייתי רוצה משפחה מישהו להיות איתו בחגים וכו' ובכלל משפחה אבל בטח שלא הם וגם הם נראה לא רוצים שכן ..

הם היו רוצים לו הייתי משהו שאני לא .הייתי רוצה להיות אותה מישהי שהם רוצים אבל לצערי אני לא יכולה אם הייתה לי אפשרות הייתי רוצה להיות היא

המישהי הזאת שהם רוצים לא רק בישבילם גם בישבילי כי אותה מישהי היא מוצלחת ונשואה היום עם שלושה ילדים היא בטח או פסיכולוגית\עו"ד נשואה למישהו מוצלח ביותר

אז הייתי רוצה להיות היא אבל לצערי אני לא .אם הייתי אותה מישהי בוודאי היה לי ד"ר משלי ולא הייתי צריכה לחלום על אחד ...

* אני הולכת לעבודה - לכולכם יותר טוב ממני כי אתם לומדים ועובדים בעבודות מעניינות ואני לא .. וגם יש אנשים שאוהבים אתכם ויש לכם בני זוג לחלקכם ולי לא

גברים לא נמשכים אליי , כאשר אני קוראת את ההודעות שלכם זה גורם לי לקנא בכם . גם באנשים בקבוצה אני מקנאה כי יש להם משפחה החכמה סיפרה לי השבוע שהיא תיסע

בספט' לחו"ל עם המשפחה שלה אף אחד שם לא נטוש כמוני .אולי בגלל זה המשיכה שלי לבעלי חיים נטושים כי גם אני נטושה זאת המילה נטושה

ואני מקנאה בכם עם כל הקושי שלכם עדיין החיים שלכם יותר טובים משלי אני .. רוב האנשים לא סובלים אותי ץ

תתפלאי

אבל יש אנשים בודדים מאוד גם
ונטושים
וכאלו שמתעלמים מהם באופן שיטתי
וכאלו שנעלמים להם ככה פתאום כי הם לא חשובים לאף אחד
ויש כאלו שמדברים עם הקירות כי אין אף בן אנוש לדבר איתי
ולא את כולם אוהבים
ולא כולם עושים דברים מעניינים.

כבר אמרתי לך פעם, לא מזמן אפילו

ההשוואות האלה לא עושות לך טוב ולא מקדמות אותך לשום מקום שכדאי לך להיות בו. ככל שתמשיכי להתפלש ברחמים העצמיים תחזקי את האמונה שלכווווווווווווווולם פה יותר קשה ממך, וכך תרחיקי ממך גם אנשים מכאן שסובלים (אני לא כותבת סובלים יותר, בדיוק בגלל אותה נקודה - אין יותר ופחות, לכל אחד יש התיק שלו) אחרים. חבל לי שאת עושה את זה. אני מבינה לגמרי מה שאת כותבת, כי גם אני מרגישה ככה לפעמים, אבל מה שעוזר לי זה לחפש בכל הכוח ולמצוא בכל זאת על מה יש לי להודות בחיים האלה, ותאמיני לי שיש. גם לך.

y8y8

New member
מסכימה מאוד עם אלומת אור

אין טעם בהשוואות האלה...
לא רק שאין טעם בהשוואות הללו כי אנחנו הרי יודעים שכשאת במצב דיכאון את נוטה להגזים, להכליל ולראות את העולם דרך עדשה שלילית מאוד ואת מבטלת את כל הדברים הטובים שיש לך בחיים ורואיה רק את הרע. חוצמזה שיש גם באופן אובייקטיבי אנשים עם "פחות" ממך או ב"מצב יותר גרוע" ממך אם אפשר בכלל לקרוא לזה כך, הכל יחסי והכל תלוי באיך שמסתכלים על זה.
לדעתי הבעיה היא שבחיים המודרניים בישראל שנת 2013, למרות כל הזעקות הפמיניסטיות, הרון של היחיד להשתחרר מהנורמות והמוסכמות המסריחות והמתסכלות של החברה כולנו עדיין שבויים בה, ועדיין נמדדים כבני אדם על פי כל החוקים המפגרים הללו :
ככה שאם אין לך תואר- את לא שווה, אם אין לך בן זוג עד גיל מסויים- את לא שווה, אם יש לך בן זוג המון שנים אבל אתם לא מתחתנים- משהו כאן לא בסדר, אם את לא רוצה ילדים- את לא בסדר. אם את רוצה ילדים אבל בלי בן זוג- את לא בסדר. אם את נמשכת לבני מינך- את בסדר רק אם את גרה בת אביב :)
אין פלא שכולנו בחרדות כל הזמן שאנחנו לא מספיק טובים.

אני, רק תנו לי להיות בן אדם חופשי, לא רוצה כסף, לא רוצה הגשמה עצמית, לא רוצה כלום. רק לא רוצה לפחד כל הזמן מה כולם יחשבו עליי!!!!

מילקי110

New member
אני לא מזלזלת בסבל של אף אחד

ולא התכוונתי להגיד שאני הכי מסכנה

אבל כאשר אני קוראת כאן על כאלה שיש להם בני זוג או אפילו כאלה שיש להן מין מזדמן אני מרגישה קנאה

אני יודעת שאולי אתם חושבים שבגלל שאני גרה בדירה לבד ואתם אולי חושבים שאני עשירה מה שלא נכון אז אני סתם מקשקשת

דברים חומריים לא גורמים לאדם להיות מאושר למרות שנהגתי לחשוב כך חשבתי בעבר שאם יהיה לי תיק של מותג מסויים יעשה אותי מאושרת

או עם יהיו לי משקפי שמש יקרים . וקניתי מכספי כי הוריי לא הסכימו לקנות לי הוצאתי פעם 1,200 ש"ח על תיק , ונתקפתי פעם בבולמוס של קניות עם כ"א וקניתי דברים

שלא היה לי כסף לקנות אותם ו.... זה אולי משמח בהתחלה ברמה השיטחית של וואו יש לי תיק של .... אבל אחרי עשר דקות זה עובר והריקנות חוזרת

אז כך שאל תחשבו שזה שיש לי דברים יפים בדירה זה אומר שאני לא סובלת .. את הדברים בדירה לא אני קניתי וזה עושה לי רע אני הכי נהנית מהדברים שאני קונה

את כל הבגדים שעל גופי אני קניתי , את האיפור , את הלק , את האוכל לדירה , את העגילים את הנעליים הכל אני קניתי ואני מרוצה

כי הנה אני גם שבויה אני לא יכולה לעשות מה שאני רוצה הייתי רוצה שנ חתולים וכלב ולא מרשים לי .. כמו ילד קטן ההורים לא מרשים לי ...

בכלל זה שיש בבית טלווזיה משכוללת ומסך מחשב יפה לא הופך את החיים לטובים או אומר שאין בהם סבל

גם האנשים בקבוצה שלי סובלים כך נראה לי אבל פחות כי יש להם משפחה , אני לא חושבת שאני הכי מסכנה בעולם אבל זה שיש כאן חפצים לא אומר שאני פחות סובלת

אם הייתי אני קונה את הדברים כאן אז אולי הייתי מרגישה קצת נחת , אם היה לי כסף לקנות את הדברים שכאן אז הדבר הראשון שהייתי עושה זה לקנות כרטיס טיסה

לקחת את צמר גפן מתוק ולסוע לאמריקה לצמיתות .

את בכלל לא הבנת אותי

לרגע לא זלזלתי במצב הכלוב של זהב שלך. אני חושבת שאף אחד מאתנו לא יכול להיכנס לנעליים של מישהו אחר ולהחליט מי סובל יותר. מה שניסיתי להסביר לך שוב זה שכמו שלא היית רוצה שנזלזל במצב שלך, גם את לא צריכה להחליט שמישהו אחר סובל פחות ממך, זה פשוט לא עובד ככה. כל אחד והעולם שלו, כל אחד והסבל שלו, כל אחד ומה שהוא מחליט לעשות מהחיים שלו. וזה כבר הנושא השני: אם את רוצה לצאת מהמצב האומלל שלך, זה שאני לרגע לא מקטינה ומפקפקת בו, את תצטרכי במוקדם או במאוחר לעשות שינוי בחשיבה שלך. אלוהים חילק לך, ולי, ולכל אחד בפורום ובעולם בכלל, קלפים מסוימים. כמה מהם מחורבנים לגמרי, וכמה קצת פחות. איזה משחק אנחנו משחקים עם הקלפים? זה כבר בידיים שלנו. לא תמיד יש כוח לזה. לפעמים צריך תרופות כדי להבהיר את החשיבה ואת ההרגשה. לפעמים צריך טיפול טוב. לפעמים צריך מערכות יחסים חברתיות או זוגיות. וזה לא אומר שתמיד הבחירות שנעשה הן טובות ונכונות (אצלי לרוב הבחירות די עגומות, אבל אני די מודעת למה שאני עושה). אני בהחלט מבינה את בולמוסי הקניות (וכמובן שאת בולמוסי האוכל...), אבל אם אני אשב כאן ואשווה את עצמי לכל מי שיש לו מה שלי אין, החיים שלי יהיו על הפנים. ואם אני אנסה לנצל את מה שבכל זאת יש לי, אפילו אם זה די מעט, כדי לעשות מהחיים שלי טיפה יותר נסבלים, יהיה לי טוב יותר. חוץ מזה, את יודעת, השוואה חיצונית היא די שטחית. את בטוחה שלרופא יש חיים טובים יותר ושיש לו כל מה שהוא רוצה. ייתכן שבסך הכול את צודקת ושהחיים שלו נפלאים, אבל זה לא צריך להפוך את שלך לפחות - הוא זה הוא ואת זו את. ואולי אימא שלו גוססת ממחלה קשה? אולי יש לו ילד אוטיסט? אולי הוא בדיכאון ומקבל תרופות כדי לתפקד? את פשוט מדמיינת לך איזה עולם אוטופי עם חלוקה דיכוטומית נורא ברורה של אנשים שהחיים שלהם טובים (שזה כולם, כולל כאן בפורום) לבינך (שהחיים שלך על הפנים). זה לא ככה. חלוקה כזאת לא באמת קיימת. ואין דבר כזה "כולם". כל אחד והעולם שלו. וככל שתפנימי את זה, יהיה לך קל יותר. וככל שתתאמצי יותר לזהות מה בכל זאת בחיים שלך שווה להתעכב עליו ולומר עליו תודה, התודות שלך יגדלו וההרגשה שלך תוטב. מה שמתמקדים בו - גדל. ואני בהחלט כותבת את זה לעצמי לא פחות מאשר לך.

היי48

New member

מילקי110

New member
כן נכון

זה גם ממש לא משנה ההשוואות האלה גם נניח שלמישהו אחר יש חיים איומים זה לא משפיע על חיי

אני יכולה להצטער על כך אבל זה לא משפיע על חיי שלי כפי שאם לאדם יש חיים נפלאים אז זה לא משפיע עליי

בכל מצב אני צריכה לדאוג לחיי שלי כי אם לא אני אף אחד לא ידאג לי.

* היום המעטפה של החשבון חשמל הגיע על שמי וזה שימח אותי מאד כי אני עשיתי את זה , כמובן שזה לא אומר שאני משלמת את החשבון אבל החשבון עד עכשיו היה

על שמו של סבא שלי ז"ל ואני שלחתי לשם מסמכים כדי להעביר את החשבון על שמי כדי שאוכל לעשות סיום חוזה לקראת המעבר . שמחתי כל כך שכן זה נותן בי תקווה

שכן יהיו בי כוחות לעבור דירה . גם כאשר ירדתי למטה היום בבוקר לעבודה ראיתי משאית של הובולות השכנים מתחילים לעבור דירה , אז רשמתי את הטלפון (זה הופיע על

המשאית ) והנה יש לי גם חברת הובלה .גם שאלתי מישהי בעבודה שלאחרונה חידשה חוזה של דירה והיא הסבירה לי שהולכים וקונים חוזה בקרביץ , מישהו אחר שעבר דירה

שאלתי בעדינות והוסבר לי . בסוף אני יעשה את זה , אשב בסופ"ש ואתחיל לראות דירות וגם ללכת לראות אותן והנה אני אגרום לזה לקרות .

ממש הייתי גאה בעצמי על המעטפה שהגיע על שמי .. אני יודעת שהשלב הבא זה שאני אשלם את הכל הלוואי אבל אני מרוויחה משכורת מינימום ואין לי רק היום קיבלתי

את המשכורת והיא 4000 ש"ח .

* לא נראה לי שהתרופה עוזרת וזה לא טוב כי אם אגיד לפסיכי רק שלא ייתן לי תרופה כבדה , נראה לי שאני רוצה לחזור לצירלפקס היא יחיסית הכי עדינה

אני מרגישה עדיין בדיכאון ובחרדות הדבר שעוזר לי זה צמר גפן מתוק ולא התרופה . הנה יש איזו קונדיטורייה חמודה מאד ליד הבית , והתחלתי לשתות שם קפה וכל

פעם כאשר אני באה אז בעל הבית הצעיר מחייך וכמובן שחשבתי שהוא צוחק עליי וכבר חשבתי כהרגלי לא לבוא לשם יותר כי הוא צוחק עליי וזה היה חבל כי זה באמת

מקום מקסים , ואז בשבוע שעבר אפילו נזל קצת על הכוס והוא ניקה מבלי שאמרתי לו והיום כלומר אתמול באתי והוא חייך וזה היה ברור שזה לא חיוך של לעג אלא של חביבות

והנה פרנויות הרדיפה של צוחקים עליי והוא מחייך מחביבות (לא נראה לי שזה מתוך שמצאתי חן בעיניו גם אחת הלקוחות שאלה אותו לגבי הבן שלו ... ) . אני שמחה

שאוכל להמשיך לשתות שם קפה , קפה לקחת כמובן אין שם לשבת אבל בכלל כי זה באמת מקום מקסים נקי , מושקע וגם הנה השדים שלי ..

מילקי110

New member
השכנים מתחילים לעבור

פגשתי עכשיו שכנים והם אמרו לי שחלק כבר עברו

ועד שספט' כולם כבר לא יהיו פה . כך שבסופ"ש אני אתחיל לחפש בצורה מוגברת

ומקווה שבשבוע הבא גם אלך לראות כמה דירות ולסגור עיניין כי איך השכן אמר " זה לא נעים להישאר כאן לבד "

וואו .. הייתי רוצה עכשיו כמו בסרט ללחוץ על כפתור של קדימה ולהיות עכשיו בדירה חדשה מחוברת לכל מה שצריך ואחרי כל הסידורים .

היי48

New member
בהצלחה רבה מילקי

כל הכבוד לך על כל הסידורים, אני גם שונאת לעשות סידורים מהסוג הזה, ככה שאני די מבינה את זה שאת כבר רוצה להיות אחרי, ואני בטוחה שהכל יסתדר

שבת שלום

אין עלייך, גדולה!

איזה כיף, מילקי. החשבון שהגיע על שמך, הסידורים שאת מארגנת... הנה, את יכולה! בתחילת דרכי כ"מבוגרת" בעולם, אחרי שאמי נפטרה, את כל הסידורים האלה עשיתי לבד, כמעט לגמרי לבד (לא זוכרת באיזה שלב הכרתי את השכן-חבר-עו"ד. קצת נעזרתי גם ברווחה, אבל ממש קצת), וגם אני הרגשתי את ההרגשה שאת מתארת עכשיו של הגאווה והשמחה שהצלחתי להתמודד עם משהו שבחיים לא חלמתי שאוכל.

ואגב, יש לך הרבה מאוד אומץ, כי ללכת לראות דירות זה משהו שאני לא מסוגלת אפילו לדמיין לעשות לבד... וגם לנו מתישהו יהיה פינוי-בינוי (אצלנו זה רק בחיתולים עדיין). איזה כיף, מילקי. תוכלי לגור איפה שתרצי במשך כשנתיים וישלמו לך את שכר הדירה... ואחר כך תחזרי לבניין יפהפה וחדש לדירה שתהיה גדולה יותר מהדירה שיש לך היום, ותוכלי למכור אותה ולהרוויח עליה לא רע... קיצר, החיים יפים

מילקי110

New member
תודה

כמובן שכאשר דיברתי עם השכן , הוא ישב שם עם אישתו ושני ילדיו

הייתה לי מחשבה שהם בטח צוחקים עליי אחרי שעזבתי

גם בזמנו במשרד של העו"ד זאת הייתה הפעם הראשונה שדיברתי עם אישתו וחשבתי שהיא צוחקת עליי או אומרת לאלה שישבו על ידן שהן גם בעלות של דירה

אבל לא גרות בבניין שאני לא נורמלית.

אני בטח נחשבת לתמהונית כי אני גרה לבד ורוב הבניין זה זוגות צעירים על ילדים ויש עוד איזה שני זוגות מבוגרים אז נראה לי שאני נחשבת כ"תמהונית"

גם מעולם לא דיברתי כאן עם אף אחד מרוב הפחדים שלי תמיד בחדר מדרגות הייתי עולה או יורדת מהר בלי להחליף מילה בקושי שלום

ופעם אחד הזוגות הצעירים ראה אותי יושבת על הספסל במרכז קניות והם זיהו אותי אז בטוח אני נחשבת לתמהונית כאן .

* היום באה העוזרת לנקות אז הלכתי למרכז ליד הבית לאיזה שלוש שעות לצערי הלכתי שם לשירותים ובעודי מגיעה עומדת שם איזו אמא אחת בהריון עברתי שם כדי

למצוא משהו נורמלי פתחתי דלת וישב שם ילד על אסלה אז עשיתי "איכסה" והיא הסתכלה עליי ואמרה " מה את אומרת איכסה אף לא ראית ילד עושה... את לא עושה ...

ואז נכנסתי שם לתא והיא אמרה לבן שלה אל תשים לב יש אנשים שהם לא נורמליים . אבל אכן לראות ילד יושב זה איכסה .. היא לא יכלה להגיד לי יש כאן מישהו בתא..

אבל הנה אני לא נורמלית .. ( האמת שהיה לי בראש איכסה את והמפלצות שלך תמשיכי להשריץ ..).

ואכן שיהיה לי בהצלחה סימנתי כמה דירות הערב ואתקשר מחר ... אצטרך אכן ללכת לראות ולחתום על חוזה ואז להתקשר לכל הגופים השונים חשמל , מים גז עושים סיום

חוזה וצריך לשלוח לקבלן אישורים שאין חובות כך שהדרך עוד ארוכה .

וגם כעבור שנתיים הדירה עדיין לא בבעלותי אלא של ההורים שלי אבל בעתיד אכן יהיה לי נכס .. משנה מקום משנה מזל... אני סקפטית בנוגע לזה לגביי

אבל תודה

למעלה