הכי חשוב והכי חם!

מיצי123

New member
הכי חשוב והכי חם!

שמעתם על החוק החדש??? 43 ימי מילואים!! חארות!! אני לא מאמינה שהצבעתי שינוי! במקום להפסיק תשלומים לחרדים לפרק את ההתנחלויות שמילואיניקים מבזבזים את זמנם וכוחם עליהם ולגייס את החרדים לצבא זה השינוי שהם מביאים?!??!

bivas2k

New member
כנראה שמי שרוצה לתרום חייב להדפק

אני חייל קרבי שמשרת במילואים והחוקים האלו פשוט מוציאים את הרצון לשרת במסגרת המילואים. לא הצבעתי שינוי בגלל שידעתי שהם לא יעשו כלום עם הנושא. פוליטיקאים לא יוצאים לסיורים, שמירות, אבטחה, תפיסת מוצבים וכו' ולכן הם מרשים לעצמם להוסיף ולהערים עוד על האזרחים שבעד לתרום.
אני כבר די מיואש מהנושא וחושב על דרכים קיצוניות יותר שאולי להפסיק לשרת בכלל עד שיהיה שיוויון או הפחתת הנטל בצורה משמעותית... אולי החתימה שלי מסבירה את זה יותר מכל:

KKnDoIt

New member
ואל תשכח: גם אנשי קבע משתמטים

גם אנשי הקבע לא עושים מילואים. גם הם קמבנו את עצמם. הרי רוב אנשי הקבע אינם לוחמים, אלא משרתים בתפקידים פקידותיים ואזרחיים. למה הם פתורים ? למה ? כי להם יש קומבינות, הם הרי מכירים את האנשים הנכונים. אני חדש פה, אבל גם אני חושב שצריך להעביר הילוך: כל התנועות המתעסקות בנושא צריכות להתחיל לארגן סרבנות מסודרת לשירות. זה השלב הבא. הכינו תמיכה לסרבנים, כל פעולה אחרת מיותרת ונועדה לכשלון.

מיצי123

New member
זה דוקא לא ממש נכון

בשירות הסדיר שלי שירתתי בסביבה שבה הרוב הם אנשי קבע, ופעם בכמה זמן הם יצאו לאבט"ש - כמו מילואים לכל דבר ואף אחד לא מתחמק מזה.

peter_pan

New member
אבט"ש זה לא מילואים!!!!

אבט"ש של שבועיים הוא לא מילואים!!!! אין כל סיבה שמהנדס בקריה, קצין שלישות בבקו"ם או כל פונקציה לא לוחמת אחרת יעשה 30 ימי מילואים מלאים בשנה. אם מנכ"ל חברה תעשיתית ומהנדסי רפא"ל, אלביט ואחרים יכולים גם הג'ובניקים לעשות מילואים!!! לא ייתכן כי צבא הקבע הלא לוחם יהיה כר פורה למשתמטי המילואים.

פלסטיק

New member
למה 30 יום?

43 יום לחיילים ו57 יום לקצינים צה"ל עצמו אומר שזה חיוני

אם היית בודק עוד קודם להצבעתך, היית

יודע שכבר בהצבעה הקודמת בעניין - אנשי שינוי תמכו בעניין
(מחר, כשאהיה ליד האינטרנט המהיר, אוכל לתת לך קישור לאותה הצבעה) אני מקווה שלא הצבעת ל"שינוי" רק ע"ב סיסמאות חלולות של מסע הפרסום המפגתי, אלא ע"ב עיון ב"מפעלם" עד כה. אותי זה לא מפתיע - ברגע שהצטרף לקואליציה, התחייב השר טומי לפיד למשמעת קואליציונית בנושאים רבים - אחרת לא יהיה שר. היום, הוא עמד בפעם הראשונה בפני דילמה קשה: להמשיך להיות שר... להפסיק להיות שר... להמשיך להיות שר... להפסיק להיות שר... ארנון

למעלה