הכי טובים של שוטי...

orange11

New member
הכי טובים של שוטי...

מישהו יכול לתת לי רשימה של השירים הכי טובים/מוכרים של שוטי הנבואה? אני יודע שיש הרבה אבל בכל זאת... תודה מראש לכולם ולפורום הנהדר!!

תאמין לי

אין לי מושג מה אני עושה ערה בשעה הזאת ועוד מחר אני צריכה לקום הכי מוקדם כי אני משתתפת בטקס + משחק אבל שיהיה...=/ אהמממפפפ... שמע- בעיקרון למה אתה צריך את זה? כדי להוריד או משו? אז שיהיה לך בכיף...אבל אנחנו לא מעודדים הורדות מקאזה !!! not at all!!! קיצ- אני אתן לך את הכי מוכרים כי הכי טובים באמת שאני לא יכולה לבחור.. כולם טובים!!! אז ככה: פאנן כל הילדים קופצים רוקדים אין אני ידיעה אגם הברברים מי (שעכשיו כל התקשורת מדברת עליו) שיר לא מוכר אבל מדהים ברמות שלא מתוארות...!! "מי שם ידו" מה קרה לך? (זה שיר שהם הוציאו לו קליפ ככה שאני חושבת שהוא דיי מוכר) שמתי לך כאן שירים מוכרים כי באמת שזה קשה לבחור את הכי טובים...כולם בעיני טובים מדהימיםםםם ועכשיו אני אזוז כי חברה שלי חזרה מאיביזה ואני רוצה פאקא לדבר איתההה =) יום מהנה הכי שיכול להיות

../images/Emo12.gif רגע רגע....

רן מסכים לזה?!

booly16

New member
פשוט תוריד את שני הדיסקים...

שניהם חבל"ז... ! :) ובשניהם אתה תמצא שירים טובים ומוכרים.. הכי חשוב תוריד את הראשון.. משם כולם מכירים את כללללל השירים...

sHotZy M

New member
אתה מתכוון

שהוא יקנה את שני הדיסקים
שאני לא אקשור אותך לעמוד ואתעלל בך קשות.......

Holy Man

New member
הוא לא חייב לקנות

הוא בהחלט יכול להוריד את הדיסקים מהאינטרנט - אבל כמובן שאחרי שהקשיב למוזיקה שלהם הוא יילך ויקנה את הדיסקים כמו ילד טוב בחונות - זה מה שאני עשיתי

booly16

New member
יאללה שוצי בובה שלי.. :)

אנחנו יודעים מה ייקרה וזה לא יעזור לנו..:)

למעלה