הכי טוב אם ....

VIPER15

New member
הכי טוב אם ....

הכי טוב אם צוות רוקט טיפה היה מתאמץ לתפוס פוקימון חדש כי אין להם מספיק לכן הם צריכים את דרגונייט

Ash Ketchum

New member
צוות רוקט מפספסים בגדול

לצוות רוקט יש הרבה פוטנציאל רק שהם מבזבזים אותו בלהיות רעים. כבר ראינו בתחרות יום הנסיכה שג`סי מאוד טובה וגם ג`יימס טוב ולשניהם יש רעיונות מאוד מקוריים לאסטרטגיות רק שהם כ``כ עסוקים בלחטוף פוקימונים ולנסות להשיג את פיקאצ`ו שהם מפספסים את כל מה שקורה סביבם. לדוגמא בפרק עם הספארי הם יכלו לתפוס את אחד הקנגסקנים בקרב (כל השאר היו מנוטרלים אם ג`יימס היה משתמש בוויזינג! אם מישהי/מישהו חושב שאני טועה אז תגידו.

pokegirl

New member
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אם כן מנסים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל הפרחחים תמיד מפריעים להם!!!!!!!!!!!!!!!! כמו שהם ניסו לתפוס את הסייטרים, ג`יגליפאף ועוד שאני לא זוכרת כי אני עצבנית מדי!!!!!

טל16

New member
הוצאת לי את המילים מהפה!

או- למה אני שונאת את הנודניקים (בקיצור)... א.כי הם מעצבנים ב.כי כל הזמן אומרים לי שאני מדברת כמו מיסטי (אז אני פשוט לא מדברת...) ג.כי צוות רוקט שולטים (דהההההה) ד.הנודניקים לא נלחמים בצורה הוגנת עם צוות רוקט ותמיד מפריעים להם. ה.כי הם לוקחים זמן מסך מג`יימס ו.כי הם לוקחים זמן מסך מג`סי ז.כי אש טיפש ח.כי מיסטי קרצייה ט.כי ברוק חוזר על עצמו י.CAUSE TEAM ROCKET IS THE COOLEST THING ON THE SHOW!!!!!!! always were, always will be!!! טל

VIPER15

New member
אני יכול להגיד לך משהו אחד

דבר ראשון אני לא יכול להגיד לך את מי לאוהב אבל אני לא כל כך אוהב את צוות רוקט אבל אני גם לא אוהב את אש ואת ברוק אבל אני הכי שונא את מיסטי על איך שהיא מתנהגת על פסיידאק המסכן שרק מנסה לעזור והיא מרביצה לו זה הכי מעצבן אותי

rocket

New member
טל גדולה!!

איזה הדעה יפה כתבת!יש לי כמה דברים להוסיף: 1. מיסטי מעצבנת!! היא גם זכתה בטוגפי וגם בבובות וגם היתה היחדה שלא רצתה לעזור לג`ימס בפרק ``צרות של עשירים`` 2. אש מטומטם! למה הוא לא משתמש בטאורוס שיש לו??? 3. הארבוק של ג`סי חמוד!! ולא אכפת לי שהוא נחש 4. ג`סי וג`ימס הם הזוג הכי חמוד בטלביזיה!!! בקיצור צוות רוקט שולט!!! בלעדיהם הסדרה מתה!!

למעלה