הכי טוב... הייטק

הכי טוב... הייטק

אני עובד בהייטק. הכיטוב הייטק. יש תנאים, אוטו, סטייל. אם כבר הייטק, אז הכיטוב קומברס. יש 7 בניינים, 100 עובדים, 3000 מנהלים. כל חצי שנה יש לנו ראורגניזציה. הכיטוב ראורגניזציה. ככה אף פעם לא משעמם.. מחליפים תפקידים, מחליפים מקומות ועוד עושים יום גיבוש. כיף. בשביל להרגיש שבכ"ז השתנה משהו עושים פיטורים. הכיטוב פיטורים. ככה יש הזדמנות לנסוע בלימוזינה. בהייטק הולכים על הכיטוב, ואם כבר להיות מפוטר, אז הכיטוב בסטייל. אחרי הפיטורים הולכים ללשכת התעסוקה. הכיטוב בלשכה. שמה מכירים חברים חדשים. הגעתי ללשכה, הפקיד שואל: "איפה עבדת?" בקומברס, עניתי. אומר לי: זה מהנעלים? אמרתי: לא, זה מההייטק. אומר לי: הייטק? הכי טוב הייטק!! שואל אותי: מה עשית שם? ג´אווה ג´אווה, פרוקסי פרוקסי? אמרתי: לא, אני מהבדיקות.. אומר לי: בדיקות? הכיטוב בדיקות! מצא לי עבודה גם בהייטק גם בבדיקות! -עכשיו אני בודק תאי מטען בכניסה לויטלגו...

כן, הייתי בערב

יש שם תערוכה נכבדה של עסקים שמציגים את השרות/מוצר שלהם, מוצרים בתחום גרפיקה, דפוס, פרסום, קידום מכירות, יעוץ שיווקי, עיתונות שיווקית,הרצאות בתחום שיווק ופרסום. אותי זה מענין, גם פגשתי הרבה קולגות , מכרים, וגם הכרויות עיסקיות חדשות, וכמובן גם כרטיס הביקור שלי בידיהם של כחמישים איש.

למעלה