הכי טוב כתבות ממוחזרות...
רק לציון שלדעתי קליית מחבת מכל שיטות הקליה בבית, הכי פחות מתאימה לאספרסו מכל השיטות. כמו כן הכותב כתב במשפט הסיכום שלו שקפה לאספרסו צריך להיות קולי עד כדי הופעת שמנוניות עג"ב הפולים. אני רוצה לצאת חוצץ... פולים מזיעים אחרי קליה, עשויים להיות קלויים יתר על המידה לאספרסו או מצביעים על קליה לא אחידה בתנאי חימום חזקים מן הצורך.
רק לציון שלדעתי קליית מחבת מכל שיטות הקליה בבית, הכי פחות מתאימה לאספרסו מכל השיטות. כמו כן הכותב כתב במשפט הסיכום שלו שקפה לאספרסו צריך להיות קולי עד כדי הופעת שמנוניות עג"ב הפולים. אני רוצה לצאת חוצץ... פולים מזיעים אחרי קליה, עשויים להיות קלויים יתר על המידה לאספרסו או מצביעים על קליה לא אחידה בתנאי חימום חזקים מן הצורך.